[h=2]نرم افزار بوت لودر و پاکسازی فلش و راه انداز StarMax A100 FULL HD two tuner توسط USB و لودرلطفافایل کارخانه ای استار مکس a100
با سلام دستگاه Star Max A100 روی بوت گیر میکرد با لودر و مین نرم افزر کارخانه ای رو روش زدم در 32 درصد دستگاه چراغ پاورش خاموش روشن شد بدون اینکه برق قطع بشه یا کام.یوتر و الان چراغ پاور هر یک ثانیه روشن و خاموش میشه و با لودر هم نمیشه دوباره پروگرم کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
درود
دوست من اگر مشکل دستگاهت نرم افزاری باشه با پرگرامر فلش را برنامه بزنید اگر جواب نداد مشکلتان سخت افزاری میباشد
سلام میشه لنک بخش تعمیرات رو بزاریدمشکلتون رو در بخش تعمیرات سخت افزاری مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند
سلام میشه لنک بخش تعمیرات رو بزارید
دوست عزیزم من با لودر این نرم افزار رو میزنم ارور 114 میده و با فلش هم ارور خطا چ کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنینرم افزار بوت لودر و پاکسازی فلش و راه انداز StarMax A100 FULL HD two tuner توسط USB و لودر
مورد استفاده در هنگام بروز مشکلات احتمالی نرم افزاری
قابل انتقال با usb و لودر
حتما بعد از استفاده این فایل ریست فکتوری کنید بعد جدیدترین نرم افزار رو منتقل کنید.و ریست فکتوری و کانالیابی مجدد
دوست عزیزم من با لودر این نرم افزار رو میزنم ارور 114 میده و با فلش هم ارور خطا چ کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنی
درود
دوست من مشکل دستگاهت چی بوده که این نرم افزار را میخواهی انتقال دهی؟
دوست عزیزم دروود
بعضی کانال های که تو نرم افزار قبلی وجود داشت با وارد کردن نرم افزار جدید دیگه دستگاه نمیتونه اونا رو بالا بیاره و حتی میخام نرم افزار جدید یا قدیمی وارد کنم ارور خطا و با لودر ارور 114 میده
سلام .من وقتی میخوام فاوری درست کنم .روی کانال که اوکی میکنم یه لیست میاد ولی این لیست با حروف ناشناخته میاد. راهنمایی کنید لطفا
سلام.رسیورمو روشن کردم بعدش قاطی کرد!الان که یبار از پشت دستگاه رو خاموش و روشن کردم توی حالت بوت گیر کرده!!!
StarMax Support REPAIR- StarMax A100 FULL HD این فایل رو دانلود کردم و با لودر با کامپیوتر میخوام انتقال بدم ولی بعد از اینکه میخواد برنامه رو انتقال بده رسیور ارور 114 میده!
ممنون میشم کمک کنید.
سلام استار مکس a100 دارم کیفیت سیگنال 72 درصد ولی شبکه ها ******* دارند شبکه های اچ دی هم صدا داره ولی تصویر ندارند خواهش میکنم علت رو بگید