تایپک سوالات و مشکلات رسیور استارمکسStarMax A100 FULL HD two tuner

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
سلام
درخواست لودر برای ریسیور استار مکس a100

فلش ویروسی زدم تو حالت بوت گیر کرده

با تشکر

و اخرین نرم افزار

درود
دوست عزیز آخرین نرم افزار از این تاپیک دانلود کنید

http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=78166&page=3

لودر تو همین بخش است

http://forum.irantksat.com/forumdisplay.php?f=1016

این نرم افزار هم تست کنید ضرر نداره

http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=83064

haroonnik

کاربر
2016-11-21
8
20
سلام من دستگاهمو تنظیم به کاخانه کردم و نسخه جدید رو هم نصب کردم حالا وقتی میخوام فرکانس ۱۱۳۰۴یوتلستو بگیرم خودش خودکار رو تیونر دوم نمیره و منم که دستی عوضش میکنم کانالای دیگه رو نمیگیره دوباره هم تنظیم به کارخانه کردم ولی درست نشد چیکار کنم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام من دستگاهمو تنظیم به کاخانه کردم و نسخه جدید رو هم نصب کردم حالا وقتی میخوام فرکانس ۱۱۳۰۴یوتلستو بگیرم خودش خودکار رو تیونر دوم نمیره و منم که دستی عوضش میکنم کانالای دیگه رو نمیگیره دوباره هم تنظیم به کارخانه کردم ولی درست نشد چیکار کنم

درود
تیونر دوم فقط برای دیتا میباشد شما اگر میخواهید یوتلست را بگیرید فقط از طریق تیونر اول این امکان را دارید یک النبی اضافه نمایید .

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
خب من وقتی میرم رو تیونر دوم این فرکانس میگیره و شبکه هایی که روی این فرکانس هست هم باز میکنه ولی رو تیونر اول نه

روی تیونر2درسته نشان میدهد چون کابل یوتلست به ان وصل میباشد روی تیونر یک اگر خواستید باید النبی اضافه نمایید.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
درود
دوست عزیز f1+111 بزنید و گزینه حالت sds را عوض کنید یا به اینترنت فعال و یا غیر فعال کردن همه را انتخاب کنید تا بتوانید از تیونر دو استفاده کنید غیر از این باید نرم افزار را عوض کنید

haroonnik

کاربر
2016-11-21
8
20
نه من فقط زدم تنظیمات به کارخانه بعد زدم همه حالا خودکار عوض نمیکنه قبل تنظیمات به کارخانه اخرین نسخه رو از طریق دستگاه با اینترنت گرفتم چیکار کنم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
نه من فقط زدم تنظیمات به کارخانه بعد زدم همه حالا خودکار عوض نمیکنه قبل تنظیمات به کارخانه اخرین نسخه رو از طریق دستگاه با اینترنت گرفتم چیکار کنم

نرمافزار قبلیتان ورژنش چند بود اگر میتوانید به ان نرمافزار برگردید

haroonnik

کاربر
2016-11-21
8
20
نمیدونم ولی فکنم ورژن قبل این اپدیت جدیدی بود.من وقتی که به اخرین نسخه اپدیت کردم کار میکرد ولی از وقتی که تنظیمات به کار خانه کردم اینطوری شد.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
نمیدونم ولی فکنم ورژن قبل این اپدیت جدیدی بود.من وقتی که به اخرین نسخه اپدیت کردم کار میکرد ولی از وقتی که تنظیمات به کار خانه کردم اینطوری شد.

طبیعی میباشد وقتی نرمافزاری را به ریسیور انتقال میدهید برای اینکه قابلیتهایش منتقل بشه حتما باید تنظیم کارخانه کنید اگر میدانید ورژن قبلی کار میداده به ورژن قبل برگردید

haroonnik

کاربر
2016-11-21
8
20
من نمیدونم ورژن قبلیش چی بوده شما میتونید برام بزارید و بگید چطور برگردم به اون ورژن یعنی چهکارایی باید بکنم ممنون.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
من نمیدونم ورژن قبلیش چی بوده شما میتونید برام بزارید و بگید چطور برگردم به اون ورژن یعنی چهکارایی باید بکنم ممنون.

درود
نرمافزار را از لینک زیر بگیرید و انتقال دهید اگر ورژنهای قبل مشکلی نداشته اید باید مشکلتان رفع شود
http://forums.iran-tk.com/tamerkaran78166-post412330/#post412330

haroonnik

کاربر
2016-11-21
8
20
اپدیت قبلی که من کردم این بزرگنمایی سیگنال و تغییررنگ کانال های شیرینگ اینترنتی رو نداشت شما بگین کدومو باید بگیرم.بعدشم چطوری دانلود کنم لینک دانلود نداره و چطوری نصب کنم راهنمایی کنین.

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
اپدیت قبلی که من کردم این بزرگنمایی سیگنال و تغییررنگ کانال های شیرینگ اینترنتی رو نداشت شما بگین کدومو باید بگیرم.بعدشم چطوری دانلود کنم لینک دانلود نداره و چطوری نصب کنم راهنمایی کنین.
دوست من لینکی که گذاشتم لینک دانلود دارد اول نرمافزار را بگیرید و از زیپ خارج نمایید در فلش بریزید و انتقال دهید به ریسیور

Rafaii

کاربر
2020-02-10
1
2
درود
دوستان ریسیورم ب مشکل خورده
ب نت وصله
پینگ هم داره
ولی ب سرور وصل نمیشه
اینجارو اتفاقی پیدا کردم ب امید اینکه مشکلم حل شه عضو شدم
دو سال با نت گوشی و اکانت های که از ی نفر میگرفتم دستگاه هم از ایشون گرفتم وصل بودم
تا ی هفته پیش که دیگه کلا سرور قطع شده و با وجود وصل بودن اینترنت هیچ نشونی از وصل بودن سرور نمیده
موندم دیگه مشکلش از چی میتونه باشه
فروشنده اکانت منو ب دستگاه خودش زدو فیلم هم داد که وصل بود
ولی رو دستگاه خودم ب هیچ سروری وصل نیست، در حالی که چهار تا لاین رو اضافه کردم بهش

photo_2020-02-10_21-57-10.jpg
photo_2020-02-10_21-57-26.jpg

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوستان ریسیورم ب مشکل خورده
ب نت وصله
پینگ هم داره
ولی ب سرور وصل نمیشه
اینجارو اتفاقی پیدا کردم ب امید اینکه مشکلم حل شه عضو شدم
دو سال با نت گوشی و اکانت های که از ی نفر میگرفتم دستگاه هم از ایشون گرفتم وصل بودم
تا ی هفته پیش که دیگه کلا سرور قطع شده و با وجود وصل بودن اینترنت هیچ نشونی از وصل بودن سرور نمیده
موندم دیگه مشکلش از چی میتونه باشه
فروشنده اکانت منو ب دستگاه خودش زدو فیلم هم داد که وصل بود
ولی رو دستگاه خودم ب هیچ سروری وصل نیست، در حالی که چهار تا لاین رو اضافه کردم بهش

مشاهده فایل‌پیوست 102685
مشاهده فایل‌پیوست 102686

درود
دوست عزیز مدتی که کلیه سرورها اعم از اکانت اورجینال و سیسیکم ***** شدهاند بعضی از سرورها روی ای دی اسل خانگی مسدود میباشند ولی در اینترنتهای گوشی وصل بعضیها هم بر عکس هستند این طور که مشخصه شما از سیسیکم استفاده میکنید که ممکنه شامل ***** شده باشید سیسیکم از کسی که گرفتهای بگویید عوض ادرس سرور به شما ایپی بدهد احتمالا مشکل حل خواهد شد.در ضمن پینگتان باید زیر ۲۰۰ باشد که در عکسی که گذاشتید فقط ۲ تا مورد قبول هست

آخرین ویرایش:
بالا