تایپک سوالات و مشکلات مشترکین سرور های سی سی کم ایرانیان

• نویسنده موضوع mehdi_amir
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
M

mehdi_amir

Guest
با سلام

این تایپک تنها برای مشترکین ایجاد گردیده است

لطفا چنانچه سوال مشکل ویا پیشنهادی دارید در این تایپک مطرح نمایید

با تشکر

vahidbahal

کاربر
2010-04-23
19
28
سلام داداش من از شما اکانت گرفتم 1ساله الان کانالها با تاخیر زیاد باز میکنند خیلی ار کانالها هم اصلا باز نمیشود لطفا مرا راهنمایی کنید

این را هم اضافه کنم که سرعت من 2مگ هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام داداش من از شما اکانت گرفتم 1ساله الان کانالها با تاخیر زیاد باز میکنند خیلی ار کانالها هم اصلا باز نمیشود لطفا مرا راهنمایی کنید

این را هم اضافه کنم که سرعت من 2مگ هست

با درود
این اقا هنوز توی سایت فعالیتش شروع نشده بعد شما چه جوری یکسال ازشون اکانت گرفتید؟

vahidbahal

کاربر
2010-04-23
19
28
داداش من 20 روزی میشه از این سایت خرید کردم حالا این بود یا یکی دیگه نمیدونم من 1سالی هست اینجا عضو هستم از آقای علی سبزقبایی هم تکانت گرفتم حالا اونو از کجا پیدا کنم تا مشکل منو حل کنه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
داداش من 20 روزی میشه از این سایت خرید کردم حالا این بود یا یکی دیگه نمیدونم من 1سالی هست اینجا عضو هستم از آقای علی سبزقبایی هم تکانت گرفتم حالا اونو از کجا پیدا کنم تا مشکل منو حل کنه؟

fh nv,n
با درود اون اقا هنوز در سایت هستند با ایدی dvb2009
باهشون ارتباط برقرار کنید
ایشان اکانتی که می فروشند ربطی به سایت نداره وسرورها متعلق به سورس دیگری هست
قرار دادن شماره تماس وادرس در متن پست خلاف قوانین است

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام دوستان

آیا امکان استفاده از دو اکانت از دو سرور وجود دارد چون اکانت درحال استفاده ام مطلوب نیست درصورت مثبت بودن جواب روش کار چگونه است.
با سپاس

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
سلام دوستان

آیا امکان استفاده از دو اکانت از دو سرور وجود دارد چون اکانت درحال استفاده ام مطلوب نیست درصورت مثبت بودن جواب روش کار چگونه است.
با سپاس

بله وجود داره اگر برای کارت DVB میخوایین که باید در فایل hadu.ini تنظیمات اکانت دوم رو وارد کنید اگر برای رسیور میخوایین که در فایل کانفیگ رسیور مورد نظرتون این تنظیمات رو وارد کنید ک این کار ها رو هم خودم براتون انجام میدم در ضمن اکانت های ما از دو سرور میباشند که با اکانتی که شما دارین میشن سه سرور و به طور همزمان هم کار میکنن

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام جناب
dvb 2009

رسیور من 4902 است به گفته یکی از دوستان استفاده از دو سرور خوب و بد خوب جواب نمیده حال به قول شما اگر اکانت یک ماهه بگیرم چطور نصب وتفاوت دو اکانت را چطور متوجه شوم همانطور که قول دادید در تنظیمات کمکم

کنید .بعد از دریافت اکانت چگونه به شما اطلاع دهم با تشکر

M

mehdi_amir

Guest
سلام داداش اکانتها از دیشب قطع شدند 3تا از مشتریهایم زنگ زدند گفتند از دیشب قطع شده لطفا سریع این مشکل را حل کنید

سلام
خودتون هم تست کردید دیدید قطع شدند؟
یوزرها رو برام بفرستین تا چک کنم
ممنون

M

mehdi_amir

Guest
ممکنه آدرس یا آی پی سرور رو برای پینگ لطف کنید
ممنون

با تشکر
آیپی سرورهای داخلی ما در داخل کشور برای گرفتن پینگ به دلایل امنیتی بسته است
تنها میتوانید از سرورهای هلند ما پینگ پگیرید
خدمت شما

iranian.mine.nu
iranian2.mine.nu

M

mehdi_amir

Guest
سلام داداش اکانتها از دیشب قطع شدند 3تا از مشتریهایم زنگ زدند گفتند از دیشب قطع شده لطفا سریع این مشکل را حل کنید

دوست عزیز با بنده تماس نگرفتید نگران شدم
مشکلتان برطرف شده یا همچنان پابرجاست؟

vahidbahal

کاربر
2010-04-23
19
28
داداش تو پیام خصوصی اکانت رو فرستادم شما جواب ندادید از امشب که گذشت فردا اکانتها رو اگه راه نیفتاده باشند میفرستم خدمتتون خودتون چک کنید

M

mehdi_amir

Guest
داداش تو پیام خصوصی اکانت رو فرستادم شما جواب ندادید از امشب که گذشت فردا اکانتها رو اگه راه نیفتاده باشند میفرستم خدمتتون خودتون چک کنید

متاسفانه بنده پیغامی دریافت نکردم
در ارسال اکانتها از طریق پیام خصوصی دقت کنید تا اشتباها به شخص دیگری ارسال نکنید
در صورت امکان با ایمیل در ارتباط باشید
باز هم مشکلی بود در خدمتم
شب خوش

M

mehdi_amir

Guest
سلام مهمدی جون پباماتو الان چک کن فردا از صبح اکانتها رو اینجا میبندم چک کنی

سلام
نیازی به قطع کردن اکانت ها نبود
هر دو رو چک کردم مشکلی نداشتند
مشکل از جانب تنظیمات شماست
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا