تایپیک مقالات آموزشی کامپیوتر


hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
یک آموزش کوچیک از موتورجستجوی بزرگ و قدرتمند گوگل:

برای یافتن فایل یا متن مورد نظرتان در تاریخ (روز) مشخصی که مد نظر دارید یا در محدوده زمانی مشخصی که مد نظر دارید میتوانید از daterange استفاده کنید.
daterange
براساس تاریخ و تقویم Julian کار میکند
مثلا برای تاریخ
october 11, 2005
باید از معادل تاریخ Julian آن یعنی 2453402 استفاده کنید
برای تبدیل تاریخ مورد نظرتان مثلا به معادل تاریخ Julian آن میتوانید از مبدل تاریخ میلادی به Julian استفاده کنید
یک نمونه از این نوع مبدل را میتوانید در سایت www.24hourtranslations.co.uk/dates.htm پیدا کنید.

نحوه کار به این صورت است که باید حتما جلوی daterange دو تاریخ Julian که مابین آنها خط تیره است قرار گیرد مثلا در سرچ باکس
گوگل تایپ کنید daterange:2452193-2452194
اگر فقط یک روز مشخص مد نظرتون هست یک تاریخ را دوبار تکرار کنید و مابین آنها یک خط تیره بگذارید
مثلا daterange:2452194-2452194




بوسیله daterange مثلا میتوانید فایلهای مورد نظر در یک سایت را براساس تاریخ پیدا کنید
مثلا میتوانید فایلهایی را که دیروز در سایت rapidshre.de یا سایت دیگری که مد نظرتون هست آپلود شد*ند را پیدا کنید.
امروز 14 اکتبر 2005 است بنابراین برای پیدا کردن فایلهایی دو روز پیش در رپید شر آپلود شده*اند:
باید تاریخ 13 اکتبر 2005 را به معادل تاریخ Julian آن تبدیل کنیم که میشود 2453657
باید تاریخ 12 اکتبر 2005 را به معادل تاریخ Julian آن تبدیل کنیم که میشود 2453656

1-
حالا باید کی وردی که فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر میکنید شما را به هدفتان نزدیکتر میکند انتخاب کنید
مثلا شما به ebook علاقه دارید کلمه book را در نظر میگیرید

2-
برای جستجو در سایت خاص باید site را تایپ کنید بعد دو نقطه بعد آدرس سایت مورد نظر بعد یک اسپیس
حالا با استفاده از filetype باید نوع فرمت فایلی را که مد نظر دارید منظور کنید مثلا زیپ یا رر - اگر جهت کتاب جستجو میکنید میتوانید فرمتهای دیگه نظیر پی دی اف یا chm یا djvu یا ...
را نیز استقاده کنید.

3-
حالا باید از daterange ی که درست کردید استفاده کنید.


پرس و جو یا کوئری مورد نظر به این صورت میشود

book site:rapidshare.de -filetype:zip OR rar daterange:2453656-2453657​


بجای book میتوانید کی وردی که مد نظرتان هست را جایگزین کنید. مثلا سال 2005 یا هر کی ورد دیگری که زودتر به هدف برسید.
بجای rapidshare.de هم میتوانید، سایت مورد نظر خودتون را جایگزین کنید.
اگر هم کل فایلهایی که دو روز پیش مثلا در رپیدشر آپلود شدند را میخواهید بجای کی ورد اول پرس و جو چیزی تایپ نکنید.

site:rapidshare.de -filetype:zip OR rar daterange:2453656-2453657​

این پرس و جو را در گوگل امتحان کردم 322,000 نتیجه بدنبال داشت، به همین آسانی، چه پربار!
تازه این فقط فایلهای رر و زیپ بود، میتونید فرمتهای مورد نظر خودتون رو جایگزین یا اضافه کنید.
فقط فراموش نکنید خیلی از فایلها پسورد دارند سرچ کنید این لینک در کدام سایت مطرح شده اگر پسورد داره ، اول پسوردش را پیدا کنید بعد فایل را دریافت کنید.

این پرس و جو برای پیدا کردن فایل بود، همچنین شما میتوانید از daterange برای پیدا کردن متن مورد نظرتون در تاریخ مشخص استفاده کنید.


▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

خواب این یک درس خیلی خیلی کوچیک و ساده بود که مضمون اصلیش از کتاب گوگل هکینگ بود، امیدوارم دوستان گروه ترجمه این کتاب در پی سی سون، راغبتر شوند و زودتر ترجمه کتاب را به اتمام برسانند،و باعث استقلال تمام اعضای پی سی سون در پیدا کردن فایلهای یا متنهای مورد نظر خودشون بشوند و موجب شوند اعضای پی سی سون خودشون پرس و جوهای بسیار پیشرفته را که باعث میشود خیلی از مواردی را که اصلا فکر نمیکنند پیدا کنند را با ساختن پرس و جوهای پیشرفته پیدا کنند و به هدف برسند.


:p
 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
نکات مهم در مورد اینترنت اکسپلورر

اينترنت اکسپلورر يا مرورگر وب ميکروسافت پر کاربرد ترين مرور گر وبي است که مليونها نفر از سراسر جهان به وسيله آن به جستجو در اينترنت مي پردازند. اين نرم افزار در عين سهولت استفاده که رمز موفقيت آن نيز مي باشد رمز و رازهاي فراواني را نيز به همراه خود دارد که با دانستن آنها زندگي اينترنتي شما راحت تر و دلپذير تر مي گردد. 149 راز در مرور گر وب ميکروسافت را جاي ديگري نخواهيد يافت! پس فرصت را از دست ندهيد:


1 –
وقتي ماوس را روي تصويري از يك صفحه وب مي بريم، خط جديدي به نام lmage Bar ظاهر مي شود كه داراي آيكون هايي براي ذخيره چاپ، ارسال از طريق Email و باز كردن فولدر My Picture (شايد براي اين كه ببينيم آيا قبلاً تصوير را ذخيره كرده ايم يا نه) مي باشد.
اگر معمولاً تصاوير را ذخيره نمي كنيد و فكر مي كنيد lmage Bar مزاحمت ايجاد كرده ، مي توانيد از طريق منوي Tools ،گزينه Internet Options و صفحه Advanced آن را غير فعال كنيد. در اين صفحه، به قسمت Multimedia برويد و علامت گزينه Enable lmage Toolbar را برداريد.

2 –
بعضي از سايت هاي عكس هاي ديجيتالي داراي تصاويري با وضوح و كيفيت بالا هستند، ولي اگر عكس در پنجره مرورگر جا نشود توليد دردسر مي كند. در صورت مواجهه باتصويري كه به علت بزرگ بودن آن نتوانستيد تمام عكس را يكجا در صفحه مشاهده كنيد، به جاي اين كه صفحه را به بالا يا پايين (يا به چپ و راست) اسكرول كنيد،كمي صبر كيند تا 6IE اندازه آن را براي شما تنظيم كند. اگر ترجيح مي دهيد عكس را در اندازه واقعي خود ببينيد، ماوس را به گوشه پائين در سمت راست برده و روي دكمه مربوطه كليك كنيد.

3 –
وقتي تصويري را از طريق پست الكترونيك مي فرستيد، مي توانيد آن را كوچكتر كنيد تا سريعتر به مقصد برسد. در اين راستا، مي توانيد وضوح 480×640،600×800 يا 768×1024 را انتخاب و كاري كنيد كه تمام تصاويري كه مي فرستيد كوچكتر شوند. دوستاني كه به صورت تلفني با اينترنت ارتباط دارند حتماً از اين توجه شما ممنون خواهند شد.

4 –
اگر براي خود صفحه وبي را دست و پا كرده ايد و از ايده ظاهر شدن خط ابراز تصاوير و تشويق بازديدكنندگان به ذخيره تصاوير شما خوشتان نمي آيد، مي توانيد اين خط ابراز را براي تك تك تصاوير يا همه آنها غير فعال كنيد، براي اين منظور با دستور خط ابراز را به طور كامل از كار بيندازيد و يا خط GALLERYIMG=”no” را در برچسب هاي IMG خود اضافه كنيد.

5 –
خط ابراز Lmage براي تصاوير كمتر از 130×130 پيكسل ظاهر نمي شود،به همين دليل براي ذخيره اين نوع تصاوير بايد از همان روش مرسوم كليك راست استفاده كيند.

6 - IE6
ابزارهايي بهتري براي كار با كوكي ها دارد تمام امكانات موجود را مي توانيد از صفحه Privacy كادر محاوره Internet Options (كه از طريق منوي Tools باز مي شود) مشاهده كنيد . به علاوه، بد نيست سري به آدرس http://www.w3.org/P3P بزنيد و اطلاعات بيشتري درباره P3P (قوانين زير بنايي براي اولويت هاي حفظ حريم خصوصي) كه مايكروسافت ابزارهاي جديدش را بر اساس آنها بنا نهاده به دست بياوريد.

7 –
بعضي كوكي ها مفيد هستند . مثلاً سايتهاي فروشگاهي از جمله Amazon.com به كمك اين كوكي ها از خريدهاي شما مطلع شده و محصولات جديد را به شما پيشنهاد مي دهند، يا سايت Microsoft Support با استفاده از آنها اطلاعات كاملي از جستجوهاي اخير شما به دست مي آورد. اين كوكي ها به كوكي هاي «شخص اول» موسومند. كوكي هاي طرف سوم از وب سايتي متفاوت (طرف سوم) پديد مي آيند كه معمولاً جنبه تبليغاتي دارند (مثل Double Click يا AOL) . اين شبكه هاي تبليغاتي براي بسياري از سايت هاي وب تبليغات مي كنند، پس مي توانند بفهمند كه شما به كدام يك از اين سايت ها سر زده ايد. اگر دوست نداريد چنين اطلاعاتي درباره شما در جايي نگهداري شود، IE6 مي تواند كوكي هاي تمام شركت هاي طرف سوم، يا شركت هايي كه تعهدي در رعايت حفظ اطلاعات خصوصي شما نمي دهند را مسدود كند.

8 –
وقتي IE پيامي ظاهر مي كند مبني بر اينكه كوكي خاصي را بپذيرد يا رد كنيد، به IE بگوئيد اين كوكي را براي دفعات بعد در خاطر خود حفظ كند تا هر دفعه مجبور نباشيد كوكي هاي همان سايت را قبول يا رد كنيد.

9 –
با تعيين سطح امنيتي مناسب براي خود مي توانيد مشخص كنيد كه چه نوع كوكي هايي را دوست داريد دريافت كنيد. براي اين منظور، از طريق منوي Tools، گزينه Internet Options صفحه Privacy و دكمه Settings اقدام نمائيد. پيش فرض اين سطح امنيتي Medium است، كه كوكي هاي طرف سومي را مسدود مي كند كه يا از هيچ قانوني براي حفظ اطلاعات خصوصي تبعيت نميكنند يا از اطلاعات معرفي كننده شما بدون كسب اجازه از خود شما بهره برداري مي نمايند. سطح Medium كوكي هاي شخص اول را كه از اطلاعات معرفي كننده شما بدون كسب اجازه از خود شما استفاده مي كنند مي پذيرد، اما در پايان جلسه آنها را حذف ميكند.

10 –
سطوح امنيتي در خصوص حفظ حريم خصوصي در شش دسته ارائه مي شوند كه از پذيرش تمام كوكي ها تا رد تمام كوكي ها متغيرند . به علاوه، چهار استراتژي از پيش تعيين شده ارائه مي شوند كه مي توانيد براي پذيرش يا رد انواع كوكي ها مورد انتخاب قرار دهيد.

11 –
اگر هيچ يك از اين سطوح رضايت شما را جلب نمي كند، روي Advanced و پس از آن Override automatic cookie handling كليك كنيد . سپس مي توانيد كوكي هاي شخص اول و سوم را قبول يا مسدود كنيد و يا از IE بخواهيد هر دفعه از خود شما سوال كند.

12 –
كادر محاوره Advanced علاوه بر كوكي هاي شخص اول و سوم، از كوكي هاي «جلسه اي» هم سوال مي كند؛ يعني كوكيهاي موقتي كه فقط تا زماني نگهداري مي شوند كه حداقل يكي از پنجره هاي IE باز باشد. اين كوكي ها خطري ندارند، زيرا بعد از قطع ارتباط و بستن برنامه IE به كلي حذف شده و در نتيجه سايت نمي تواند بعدها به آنها مراجعه کند.

13 –
اگر نظرتان درباره سايتي خاص تغيير كرد و خواستيد به آن اجازه ساخت كوكي در كامپيوتر خود را بدهيد، مي توانيد به صفحه Per Site Privacy برگشته و آن را از ليست حذف كنيد.

14 –
اگر مي خواهيد براي سايت هاي Favorite خود استثناء قائل شويد، از طريق منوي Tools كادر محاوره Intern Options را باز كرده و به صفحه Privacy برويد. سپس روي دكمه Web Sites و پس از آن Edit كليك كنيد. در اين حالت، URL هايي را وارد كنيد كه مي خواهيد كوكي ها از آنها«هميشه» قبول يا رد شوند.

15 –
اگر سايتي هيچ حرفي از خط مشي خود در حريم خصوصي بازديدكنندگان نزده يا خط مشي آن باتنظيمات و اولويت بندي شما مطابقت نداشته باشد، آيكون كوچكي به شكل يك چشم باعلامت ايست در خط وضعيت (پائين پنجره) ظاهر مي شود كه با كليك مضاعف روي آن، گزارشي تحت عنوان Privacy Report به نمايش در مي آيد كه ضمن نشان دادن تمام محتويات آن صفحه، ليستي از كوكيهاي ارسالي از طرف آن سايت و پذيرش يا عدم پذيرش آنها از طرف شما نمايش داده مي شود. اگر چنين آيكوني را نديديد، از منوي View گزينه Privacy Report را انتخاب كنيد.

16 –
تنظيمات مربوط به حريم خصوصي شما فقط در وب سايت هايي عمل مي كنند كه در منطقه امن اينترنت تعريف شده باشند. اگر سايتي را در منطقه سايت هاي معتمد (Trusted) قرار دهيد، IE تمام كوكي هاي آن سايت را پذيرفته و اجازه خواندن كوكي ها را از كامپيوتر شما به سايت مي دهد و اگر سايتي را در منطقه سايت هاي «ممنوعه» (Restricted) بگذاريد، IE تمام كوكي هاي ارسالي آن سايت را بر مي گرداند.

17 –
تعداد سايت هايي كه تاكنون نسبت به ارائه خط مشي خود در زمينه حفظ حريم خصوصي بازديدكنندگان اقدام كرده اند بسيار كمتر از آن چيزي است كه بايد باشد (اولين آمار 53 مورد را گزارش داد). اين خط مشي بايد نشان دهد كه سايت با اطلاعات كاربر چه خواهد كرد،كاربر چگونه مي تواند از تعهدات سايت مطمئن شود، آيا كسي سايت را ضمانت مي كند، در صورت تشكيك با چه كسي بايد تماس بگيريد و او در اين باره چه اقدامي خواهد كرد . سايتي كه بخواهد خط مشي خود را ارائه دهد بايد آن را به دو زبان تهيه كند: يكي به زبان انسان براي مطالعه بازديدكننده و ديگري به زبان XML براي مطالعه Internet Explorer.

18 –
اگر واقعاً بخواهيد كنترل كاملي روي كوكي ها داشته باشيد، بايد خواسته ها و اولويت هاي خود را به زبان XML در قالب يك فايل نوشته و از IE بخواهيد از آن فايل به عنوان قانون شما در حفظ حريم خصوصي شما از طرف سايت ها استفاده كند. براي اين منظور، از منوي Tools گزينه Internet Options را انتخاب و روي دكمه Import كليك كنيد. در سايت هايي از قبيل http://www.privacy.org چنين اولويت هايي به صورت از پيش تهيه شده ارائه مي شوند كه شما را به مطالعه آنها دعوت مي كنيم.

20 –
اگر مي خواهيد براي وب سايت خود يك خط مشي حريم خصوصي تعريف و تنظيم كنيد،از ويزارد Privacy Statement مايكروسافت در آدرس http://www.microsoft.com/privacy/wizard/ استفاده نمائيد.

21 –
اگر از سايت هاي مورد علاقه خود انتظار ارائه خط مشي حريم خصوصي را داريد، براي آنها email بفرستيد، اگر همه مردم اين خواسته را داشته باشند، سايت هاي بيشتري وادار به ارائه چنين خط مشي هايي خواهند شد.

22 –
خيلي تعجب نكنيد، شايد يك سايت وب اطلاعات شخصي شما را كاملاً مطمئن نگهداري كند، ولي چون خط مشي حريم خصوصي خود را ارائه نداده IE كوكي هاي آن را نمي پذيرد (البته با اين فرض كه تنظيمات شما چنين چيزي را از IE خواسته باشد).

23 –
اگر مطمئن نيستيد كه چه تصميمي در مورد كوكي ها بگيريد يا نمي دانيد وسعت نشر آنها تا چه حداست، از IE بخواهيد كه براي چند هفته اي پذيرش يا رد كوكي هاي طرف سوم رااز خود شما سوال كند، شايد تعجب كنيد از اين كه ببينيد اين همه سايت در حال ردگيري شما هستند.

24 –
اگر تنظيمات حريم خصوصي خود را به نحوي تغيير بدهيد كه تمام كوكي ها برگشت بخورند، وب سايت ها نمي توانند كوكيهاي قبلي موجود در كامپيوتر شما را بخوانند.

25 –
اگر مي خواهيد به بررسي كوكي هايي بپردازيد كه قبلاً پذيرفته ايد، از منوي Tools ،گزينه Internet Options را كليك كرده و به صفحه General برويد،سپس روي Settings و پس از آن View Files كليك كنيد. كوكي ها در راس ليست فايل هاي اينترنتي موقت قرار دارند. براي خلاص شدن از دست يك كوكي، كافي است آن را از ليست مزبور حذف كنيد.

26 –
اگر مي خواهيد تمام كوكي هاي موجود دركامپيوتر خود را پاك كنيد، از منوي Tools ،گزينه Internet Options را انتخاب و از صفحه General روي دكمه Delete Cookies كليك كنيد.

27 –
تنظيمات مربوط به سطوح امنيتي منطبق محتوايي وب در IE6 فرق كرده اند، ولي اگر در نسخه قبلي IE تغييراتي را در مناطق امنيتي داده باشيد، Setup آنها را حفظ كرده و يك منطقه تحت عنوان «سطح امنيتي سفارشي» براي شما مي سازد.

28 –
اگر دوست داريد بدانيد چند تا سايت سعي مي كنند كارهايي بكنند كه تنظيمات منطقه ممنوعه جلوي آنها را مي گيرد، براي امتحان بعضي از آنها را به حالت Prompt تنظيم كنيد و به دقت پيام هايي را كه بر روي صفحه ظاهر مي شوند بخوانيد.

29 – (
جديد نيست) راه ديگري كه هكرها از طريق آن مي توانند بدون اين كه بدانيد شما را به سايت ديگري بفرستند اين است كه جهت حركت اطلاعاتي را كه خود شما در فرم هاي وب پر كرده ايد عوض كنند. اگر مي خواهيد وقتي اطلاعات شما به سايتي مي روند كه با آن چه در فرم تعيين كرده ايد فرق دارد، از منوي Tools،گزنيه Internet Options را كليك كرده و به صفحه Security برويد. سپس گزينه، Warm if submittal is being redirected را علامت بزنيد. البته، توجه داشته باشيد كه بعضي سايت ها ممكن است براي پردازش فرم هاي كاربران از خدمات يك شركت يا وب سايتي رايگان استفاده كنند كه اين موضوع نگران كننده نيست.

30 –
اگر وب سايتي مكان خود را عوض كند URL آن تغيير مي يابد. براي جلوگيري از گم شدن بازديدكنندگان ،اين وب سايت هايي كه جابه جا شده اند از فرماني موسوم به META REFRESH استفاده مي كنند كه به طور خودكار مرورگر وب شما را بعد ازچند ثانيه به موقعيت جديد هدايت مي كند. (معمولاً پيامي روي صفحه ظاهر مي شود كه توضيح مي دهد آدرس تغيير كرده و توصيه مي كند Bookmark خود را به روز كنيد). ولي هكرها هم مي توانند با استفاده از فرمان فوق الذكر شما را به جاي ديگري ببرند كه تحت كنترل آنها قرار دارد، پس حالا اين اختيار را داريد كه اين ويژگي را فعال كنيد ياغير فعال. حالت پيش فرض اين ويژگي «فعال» در تمام مناطق است. به جز منطقه ممنوعه (Restricted) از منوي Tools ، گزينه Internet Options را انتخاب كرده و به صفحه Security رويد. منطقه مورد نظر خود را انتخاب و روي دكمه Custom كليك كنيد تا كادر محاوره ديگري باز شود. در اين حالت، گزينه Allow META REFRESH را خواهيد ديد كه اگر بخواهيد مي توانيد آن را عوض كنيد.

31 –
اگر تا به حال به وب سايتي رفته باشيد كه يك پنجره شناور را بر روي بقيه وب سايت ها باز مي كند، چيزي را ديده ايد كه به Iframe يا «فريم شناور» موسوم است. شايد فكر كنيد Iframe بخشي از سايت جديد باشد. ول چنين نيست. برنامه نويسان وب ميتوانند براي جلوگيري از سرقت Iframe توسط هكرها امكان كدنويسي در Iframe ها را ازكار بيندازند، ولي اگر آنها اين كار را نكرده باشند، خودتان مي توانيد آنرا غير فعال كنيد. از منوي Tools، گزينه Internet Options را كليك و در صفحه Security منطقه مربوطه راانتخاب كنيد. سپس، روي دكمه Custom كليك كرده و گزينه Launching Programs and Files in a IFRAME را علامت بزنيد.

32 – (
جديد نيست) بااستفاده از منطقه «سايت هاي ممنوعه» مي توانيد جلوي باز شدن پنجره هاي تبليغاتي درسايتهاي خاص را بگيريد. از منوي Tools،گزينه Internet Options را كليك كرده و به صفحه Security برويد. سپس با انتخاب Restircted Sites روي دكمه Site كليك و URL مربوطه را تايپ كنيد.

33 - (
جديد نيست) اگر كامپيوتر خود را به صورت اشتراكي با ديگران استفاده مي كنيد،احتمالاً دوست نداريد كه اطلاعات كارت اعتباري و ساير اطلاعات شخصي تان در فولدر TemporayInterent Files باقي بماند. براي اين منظور، از منوي Tools، گزينه Internet Options راانتخاب كرده و در صفحه Avanced زير قسمت Security ، گزينه Do not save encrypted page to disk راعلامت بزنيد تا صفحاتي كه با http آغاز مي شوند (از جمله فروشگاههاي اينترنتي و صفحات بانك هاي اينترنتي) در ديسك شما ذخيره نشوند.

34 –
اگر مي خواهيد همه چيز را از فولدر فايل هاي موقتي اينترنت پاك كنيد، مي توانيد گزينه بعدي يعني when browser is closed Empty Temporay Internet Files-Folder راعلامت بزنيد و به علاوه فضاي خالي بيشتري را در ديسك خود باقي بگذاريد.

35 –
آيا دوست داريد بدانيد يك سايت وب با اطلاعاتي كه از خود ارائه مي دهيد چه مي كند؟ از منوي View، گزينه Privacy Report را كليك و URL سايت مورد نظر را تعيين كنيد. سپس روي دكمه Summary كليك كنيد تا ببينيد سايت مربوطه با اطلاعات شما چه مي كند.

36 –
راه پي بردن به هويت و اعتبار افراد در اينترنت بررسي گواهي نامه ها و امضاهاي ديجيتالي است. از منوي Tools گزينه Internet Options را كليك كرده و به صفحه Content برويد. سپس روي دكمه Certificates كليك كنيد تا گواهي نامه هاي امنيتي سايت هايي را كه بازديد كرده ايد ببينيد.

37 –
يك تغيير خاص در تنظيمات منطقه امنيتي اين است كه مانع از اجراي برنامه ها توسط جاوا اپلت هايي بشويم كه در سايت هاي قرار گرفته در منطقه ممنوعه وجود دارند. با اين كار، نه تنها جاوا ازكار مي افتد، بلكه كنترل هاي اكتيوايكس هم غير فعال مي شوند.
از منوي Tools ،گزينه Internet Options راانتخاب كرده و به صفحه Security برويد. حال Restricted Sites را انتخاب و روي Custom Level كليك كنيد. سپس ،گزينه Script Active X controls marker as save for scripting را به حالت Disable تغيير دهيد.

38 –
آيكون Privacy نشان مي دهد كه آيا سايت مورد بازديد در حال ارسال كوكي هايي است كه با تنظيمات Privacy شما مطابقت دارند يا نه. با كليك مضاعف روي اين آيكون، ليستي از كوكي هايي را كه نسبت به ارسال آنها تلاش شده تحت عنوان Privacy Report مشاهده كنيد (اين گزارش به علاوه، نشان مي دهد كه تصاوير از كجا آمده اند). براي تغيير سريع تنظيمات مربوط به كوكي آن سايت، روي كوكي كليك راست كرده و گزينه مورد نظر را انتخاب نمائيد.

39 –
در هنگام سازمان دهي و مرتب كردن Favorites، فقط يك فولدر رادر آن واحد مي توانيد باز كنيد، مگر اين كه تنظيمات موجود در صفحه Advanced كادر محاوره Internet Options را تغيير داده باشيد، ولي براي جابه جا كردن يك ليست از Favorites مجبور نيستيد از طريق دكمه Move the Folder عمل كنيد، بلكه مي توانيد به روش Drag-and drop (همراه با كليد Ctrl، يا بدون گرفتن اين كليد) استفاده نمائيد. براي تغيير نام يك آيكون كليك راست كنيد يا با استفاده از Send to Desktop آن را بر روي Desktop ويندوز بيندازيد.

40 –
درحالي كه مشغول سفارشي كردن تنظيمات، ناحيه Search خود هستيد، مي توانيد نحوه انجام جستجوها در خط Address (به قول مايكروسافت : Autosearch) رانيز مشخص كنيد. تنظيمات اين دو ناحيه يكسان بوده و از طريق منوي Tools، گزينه Internet Options و صفحه Advanced قابل دسترسي هستند. ناحيه Search فقط زماني قابل سفارشي كردن است كه روي خط باشيد، ولي دستكاري Internet Options در هر زماني امكان پذير است براي Autosearch هم فقط يك انتخاب وجود دارد و آن MSN است.

41 –
اگر در ناحيه Search روي Customize كليك و چند ماشين جستجوگر را انتخاب كنيد، نتايج را از ماشيني مي گيريد كه قبل از بقيه درليست معرفي شده باشد. با كليك روي Next ماشين جستجوگر بعدي مورد استفاده قرار مي گيرد.

42 –
اگرچه مي توانيد آيكن Internet Explorer را از سيستم خود پاك كنيد، ولي اين برنامه فقط يك قطعه نرم افزار نيست. ناحيه Folder همان خط Explorer است كه امكان گشت زدن در هارد ديسك كامپيوتر و وب را از يك پنجره فراهم مي سازد. اگر درصدد بارگذاري يك فايل باشيد و به دنبال فولدر خاصي مي گرديد، دكمه Folder راه سريعي براي اين كار است . تا وقتي كه فولدري راازكامپيوتر خود انتخاب نكرده باشيد، آيكون ها و منوهاي IE را در اين ناحيه خواهيد ديد.

43 –
ناحيه History بهترين راه براي برگشتن به صفحه اي است كه مي دانيد قبلاً ديده ايد ولي فراموش كرده ايد آن را Bookmark كنيد (اگر قرار باشد همه چيز را Bookmark بكنيم، ليست Favorites آن قدر بزرگ مي شد كه استفاده از آن عملاً امكان پذير نبود). با كليك روي يك لينك يا كشيدن آن به ناحيه اصلي پنجره، آن را باز كنيد. اگر مي خواهيد سايتي را به ليست Favorites منتقل كنيد يا آن را در پنجره جديدي باز نمائيد. روي آن كليك راست كنيد.

44 –
با انتخاب Hotmail به عنوان برنامه مديريت پست الكترونيك از طريق صفحه Programs در كادر محاوره Internet Explorer و كليك روي دكمه Mail واقع در خط ابزار، مي توانيد Hotmail را به IE خود بياوريد. ولي چنين كاري براي Instarnt/Messaging به اين آساني ها نيست. Messenger MSN با IE6 عرضه نمي شود، ولي درويندوز XP وجود دارد. با بارگذاري و نصب اين برنامه از سايت مايكروسافت ، اين آيكون رادر خط ابزار IE خود خواهيد ديد.

45 –
اگر واقعاً مشكلي از طرف مناطق امن وجود نداشته باشد، فقط آيكن اينترنت در خط وضعيت ظاهر خواهد شد. با كليك مضاعف روي اين آيكون، كادر محاوره Internet Security Proprites را باز و سايتي را به منطقه «سايت هاي معتمد» اضافه كنيد از آن جا كه امكان كشيدن URL به داخل كادر محاوره وجود ندارد، به خاطر داشته باشيد كه قبل از كليك URL صفحه را كپي كنيد و سپس به انتخاب منطقه مورد نظر بپردازيد . روي دكمه Sites كليك كرده و URL را بچسبانيد.

46 –
با كليك راست روي هر نقطه اي از خط ابزار، مي توانيد به سفارشي كردن آن بپردازيد. در اين راستا، مي توانيد فقط آيكون هاي استاندارد IE را برگزينيد و يا آيكون هايي را به نمايش درآوريد كه مربوط به برنامه هاي افزودني از قبيل AOL Instant Messenger يا Net2Phone هستند. با انتخاب آيكون هاي كوچك جاي بيشتري را روي صفحه باز مي كنيد، هر آيكون مي تواند به همراه نوشته برچسب آن يا بدون نوشته برچسب ظاهر شود.

47 –
چقدر سريع است؟
وقتي صفحه اي را از وب دريافت مي كنيد، آن چه موجب تاخير در نمايش صفحه مي شود بيشتر مربوط به تصاوير موجود در آن صفحه يا سرعت انتقال داده ها در مودم شماست، نه مدت زمان (ناچيزي) كه مرورگر براي تبديل كد HTML به صفحه وب صرف مي كند، حتي در صفحات پيچيده اي كه ده ها جدول تو در تو دارند ، Internet Explorer6 سرعت زيادي دارد و جاوا را هم با همين سرعت اجرا مي كند. البته IE6 در نمايش صفحات ذخيره شده اي كه قبلاً دريافت كرده ايد كمي كندتر (نسبت به IE5.5) عمل مي كند، ولي در عوض در نمايش صفحاتي كه تصوير دارند باافزايش سرعت چشم گيري مواجه هستيم. بعض صفحات حتي با سرعتي دو برابر نسبت به گذشته بارگذاري مي شوند.

48 –
چقدر سريع است؟
اگر فكر مي كنيد IE6 كندتر عمل مي كند، به تنظيمات «تاخير در منو» در Registry نگاهي بيندازيد. اين تنظيمات باعث مي شود فكر كنيم نسخه جديد كندتر پاسخ مي دهد، به ويژه هنگامي كه به مشاهده منوهاي تو در تو (از قبيل (Favorties مي پردازيم. ويندوز هميشه مكث كوتاهي در اين منوها مي كند تا كاربر بتواند بفهمد چه مي گذرد . سعي كنيد سرعت منوها را بالا ببريد و ببينيد آيا فرقي در نمايش صفحات وب مي كند. با استفاده از برنامه Regedit كليد HKEY_CURRENT_USERControl Panel/DesktopMensuShowDelay را پيدا كنيد (يا اگر نيست ايجاد نماييد) و مقدار آن را به 100 (يعني 100 ميلي ثانيه) تغيير دهيد. اين مقدار مي تواند هر عددي بين 0 تا 999 باشد براي اعمال تغييرات بايد ويندوز را Restart بكنيد.

49 –
اگر گزينه Always trust content from this compary را به هنگام نصب يك كنترل اكتيوايكس علامت بزنيد، در واقع تصريح كرده ايد كه به گواهي نامه امنيتي آنها (به عنوان مدرك معتبر بودن شركت) اعتماد داريد. با كليك روي دكمه Publisher حداقل ببينيد به چه كسي اعتماد كرده ايد.

50 –
امضاهاي ديجيتالي و گواهي نامه ها فقط در صورتي مطمئن هستند كه افراد درستي آنها را داشته باشند و از وقتي Verisign گواهي نامه مايكروسافت را به كسي داد كه عضو مايكروسافت نبود (ولي چند كاغذ سربرگ دار از اين شركت در اختيار داشت). بايد يك درجه احتياط را بيشتر كنيم. از منوي Tools، گزينه Internet Options راانتخاب كرده و به صفحه Advanced برويد. در قسمت Security دقت كنيد كه گزينه Check for Publisher’s certificate revocation و Check for sever certificate revocation علامت خورده باشند.:


51 –
حالا كه دولت ايالات متحده پذيرفته كه رمزنگاري ترافيك وب «سلاح» محسوب نمي شود، مايكروسافت اجازه پيدا كرده از روش رمزنگاري 128 بيتي استفاده كند كه شكستن آن خيلي سخت است. اگر ويندوز ام اي داشته باشيد، پس از قبل به اين روش مجهز هستيد، ولي اگر از IE5 يا ويندوز98 به IE6 ارتقاء پيدا كرده ايد، از اين پس با اين رمزنگاري جديد كار خواهيد كرد.

52 –
براي سفارشي كردن محيط كار IE امكانات زيادي در اختيار نداريم، ولي اگر بخواهيم خط ابزارها را جابه جا كنيم، به طوري كه خط Address پائين باشد و خط Links در كنار منوها، مي توانيم به سادگي روي خط جدا كننده كليك كرده و آن را با ماوس به هركجا كه مي خواهيم بكشيم. بعد از اين كه همه چيز مطابق سليقه شما شد، از منوي View، گزينه Toolbars و سپس Lock the Toolbars راانتخاب كنيد تا مطمئن شويد خط ابزارها تصادفاً جابه جا نخواهند شد.

53 –
پنجره هاي سريعتر
وقتي روي يك لينك در پنجره Emial يا هر سند ديگري كليك مي كنيد، سريعتر به آن جا مي رسيد اگر IE از پنجره اي استفاده كند كه قبلاً باز بوده، ولي اگر بخواهيد به صفحه اي برگرديد كه در حال انتخاب گزينه آن بوديد، بايد روي Back كليك كنيد. باانتخاب گزينه مناسب در قسمت Reuse Windows از صفحه Advanced در كادر محاوره Internet Options تعيين كنيد كه IE كدام شيوه را به كار ببريد.
54 –
اجراي سريعتر
اگر ميخواهيد IE را به اجرا در بياوريد، ولي در زمان اجرا به سايت ديگري متفاوت از آن چه به عنوان سايت شروع تعيين كرده ايد برويد، يك راه سريعتر وجود دارد. از دكمه Start گزينه Run را انتخاب و URL سايت مورد نظر خود را تايپ كنيد. وقتي Enter را بزنيد، برنامه IE بلافاصله اجرا شده و شروع به بارگذاري سايت مربوطه مي كند.

55 –
اگر نمي توانيد خط ابرازها را حركت بدهيد، نگاه كنيد ببينيد IE آنها را قفل نكرده باشد. روي خط ابراز مورد نظر كليك راست كنيد و ببينيد گزينه Lock the Toolbars علامت خورده يا نه.

 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
عوض کردن ip خود با یک ip مرده

در اين مقاله سعي ميکنيم بهتون ياد بديم چه جوري IP خودتون را با يه IP ديگه از همون Range عوض کنين. هر موقع که به اينترنت وصل ميشين، پروتکل DHCP به شما يه IP تخصيص ميده. عوض کردن اين IP کار چندان سختي نيست و البته ميتونه مفيد هم باشه! موقعي که شما تحت حمله DDoS هستين يا وقتي که ميخواين تمامي درخواستها به يه وب سرور رو به طرف خودتون Redirect کنين يا فرضاً وقتي که IP شما بسته شده و ميخواين به جاي اون از يه IP ديگه در Range خودتون استفاده کنين و يا ... به تغيير دادن IP احتياج پيدا ميکنين.

ب) اطلاعات مورد نياز
قبل از اينکه شما بتونين IP خودتون رو عوض کنين، بايد يه سري اطلاعات جمع کنين. اين اطلاعات عبارتند از : محدوده IP شما، Subnet Mask، مدخل (Gateway) پيش گزيده، سرور DHCP و سرورهاي DNS
1.
به دست اوردن محدوده IP : بدست اوردن IP Range اصلاً سخت نيست! فرض کنيد IP شما 24.193.110.255 باشه. شما ميتونين به طور مشخص از محدوده زير براي IP جديد خودتون انتخاب کنين :
24.193.110.1 < [
آي پي جديد] < 24.193.110.255
2.
به دست اوردن Subnet Mask، مدخل، سرور DHCP و DNS : به دست اوردن اينها هم ساده*س! يه خط فرمان DOS باز کنين و توش تايپ کنين ipconfig /all شما حالا بايد بتونين يه چيزي شبيه به اين ببينين :




Host Name . . . . . . . . . . . . : My Computer Name Here
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : xxxx.xx.x
Description . . . . . . . . . . . : NETGEAR FA310TX Fast Ethernet Adapter (NGRPCI)
Physical Address. . . . . . . . . : XX-XX-XX-XX-XX-XX
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 24.xxx.xxx.xx
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.240.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 24.xxx.xxx.x
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 24.xx.xxx.xx
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 24.xx.xxx.xxx
24.xx.xxx.xx
24.xx.xxx.xxx
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, January 20, 2003 4:44:08 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, January 21, 2003 3:43:16 AM




خوب! اين تموم اطلاعاتي بود که نياز داشتين. بهتره اون خط فرمان DOS رو باز نگه دارين يا اينکه اطلاعاتش رو کپي کنين. (براي کپي کردن، متن رو انتخاب کنين و يکبار روش کليک کنين)
3.
عوض کردن IP : براي عوض کردن IP خودتون، اول بايد يه IP انتخاب کنين (يادتون نره که تو محدوده باشه!) به نظر من بهتره اول مطمئن بشين که اين IP جديد مُرده! (همون Dead) بلدين که چطوري؟ اين IP رو پينگ کنين و اگه Time Out داد مطمئن باشين که ميشه ازش استفاده کرد. حالا در Control Panel بريد به Network Connections و روي Connection فعال دابل کليک کنين. دکمه Properties رو بزنين و بريد به برگه Networking. حالا (Internet Protocol (TCP/IP رو انتخاب کنين و دکمه Properties رو بزنين. در پنجره جديدي که باز شده، قسمتهاي Use the following IP address و Use the following DNS server addresses رو با توجه به اطلاعاتي که در قسمت 2 به دست اوردين پر کنين. در قسمت اول، IP اي رو که انتخاب کرديد (IP جديد) و در قسمت دوم، آدرس DNS Server رو وارد کنين. حالا تغييرات رو ثبت و تأييد کنين. فقط يه تست کوچيک مونده! در مرورگر خودتون، آدرس يه سايت رو وارد کنين. اگه صفحه سايت اومد، بدونين که با IP جديد دارين کار ميکنين. براي اينکه مطمئن بشين که تغييرات اعمال شدن، دوباره در خط فرمان DOS تايپ کنين ip config /all اگه پس از اجراي اين دستور، IP و DNS جديد رو ديديد، بدونين که درست عمل کرديد.

ج) حملات DDoS و DoS
اگه فايروال شما نشون بده که شما تحت يه حمله DDoS هستين، اين معمولاً موقعيه که شما داريد از طرف يک يا چند تا IP از طريق UDP مورد حمله قرار ميگيرين. در اين حالت شما ميتونين با استفاده از روش "عوض کردن IP" که در بالا توضيح داده شد، از خودتون محافظت کنين.

د) وب سرورها و سرويس هاي ديگه
اگه شما ميدونين که در محدوده IP شما يه وب سرور قرار داره، ميتونين IP اون رو بدزدين و خودتون يه وب سرور بشين! به اين ترتيب هر درخواست DNS اي که براي اون IP ارسال بشه، به شما Redirect ميشه و به جاي اون سايت، صفحه شما نشون داده ميشه!

البته دزديدن IP معمولاً کار درستي نيست! چون ممکنه به بستن حساب شما منجر بشه!

:ُّـ
 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
کلیدهای میانبر در winamp

به احتمال زياد شما هم مانند اكثر كاربران، با برنامه Winamp آشنايي داريد. برنامه قدرتمندي كه براي پخش فايل هاي صوتي به كار ميرود ( البته در ويرايش 5 اين برنامه كه به تازگي عرضه شده است، امكان پخش فايل هاي ويدئويي نيز وجود دارد ) و علاوه بر سرعت بالا، امكانات فراواني را نيز دارا مي باشد. در اين ترفند قصد داريم، تعدادي از كليدهاي ميانبر برنامه Winamp را، براي راحتي كار با آن معرفي كنيم.
L :
باز شدن پنجره Open files براي وارد كردن سريع يك فايل
Shift + L :
باز شدن پنجره Open Folder براي وارد كردن محتويات يك پوشه
*Ctrl + P :
باز شدن قسمت تنظيمات برنامه ( Preferences )
Alt + 3 :
مشاهده مشخصات آهنگ ( نام خواننده، آلبوم، سال و..)
:
قرار گرفتن برنامه بر روي تمام برنامه هاي موجود.
Ctrl + S :
ذخيره كردن ليست آهنگ ها در سمت راست
Alt + S :
رفتن سريع به قسمت Skin
Ctrl + Z :
رفتن سريع به ابتداي ليست
Ctrl + B :
رفتن سريع به انتهاي ليست
Ctrl + J :
رفتن سريع به زمان دلخواه ( دقيقه و ثانيه دلخواه(
Z :
رفتن به آهنگ قبلي
B :
رفتن به آهنگ بعدي
X :
شروع شدن آهنگ
C :
توقف كوتاه آهنگ ( سپس براي ادامه آهنگ از كليد X استفاده ميكنيم)
V :
توقف كامل آهنگ

پاینده باشید.

 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
استفاده از Command Prompt ويندوز به روش حرفه اي

هر چند 19 سال استكه كاربران ويندوز از محيط گرافيكي آن استفاده مي كنند، ولي هنوز تا از رده خارجشدن Command Prompt راه طولاني داريم. هنوز هم كه هنوز است بسياري از دستورهايويندوز فقط از طريق Command Prompt قابل اجرا هستند. از مهمترين اين دستورها ميتوان به Ping، regedit و يا ipconfig اشاره كرد. برنامه هايي كه وظيفه دارد تا محيطخط فرمان را در نسخه هاي مختلف ويندوز فراهم كند، نسخه هاي جديدتر همان نام قبلي Command.com و برخي ديگر نيز به نام cmd.exe در داخل سيستم عامل تعبيه شده اند. يكياز مشكلات استفاده از Command.com بويژه براي كساني كه زياد از آن استفاده مي كنند،دشوار بودن دسترسي به آن است كه البته با ايجاد يك Short-cut ساده مي توان آن را حلكرد . براي ايجاد يك cut Short- از اين برنامه كافي است تا يك Short-cut جديد (خام ) ايجاد كرده و در قست نام فايل اجرايي عبارت cmd يا Command را وادار كرده و سپسكليد Finish را فشار داد . پس از ذخيره شدن عبارت مربوطه مي توان روي اين cut Short- كليك راست كرده و عبارت Properties را انتخاب كرد. با باز شدن پنجره، اينپنجره به كاربر اجازه مي دهد تاويژگي هاي مختلفي نظير فونت ،*رنگ ، شكل ظاهريو..... را براي محيط خط دستور انتخاب كرده و انتخابخود را نيز ذخيره كند.
درقسمت Option اين پنجره مي توان اندازه مكان نما و همچنين شكل نمايش خط فرمان از نظراينكه تمام صفحه ظاهر شده و يا داخل يك پنجره نمايش داده شود، را تنشظيم كرد. يكياز امكاناتي كه از داخل صفحه Optionدر اختيار كاربر قرار مي گيرد، امكان تعريف بافرمي باشد. بافر براي برنامه خط فرمان تقريبا مشابه دستور DosKey
در نسخه هايقبلي داس مي باشد.
اگر ميزان بافر را به اندازه كافي بزرگ تعريف شده باشيد ميتوانيد هنگام استفاده از خط فرمان با كليد هاي مكان نما كليه دستورهاي قبلي و بعديرا ملاحضه فرماييد. براي مشاهده history دستورهايي كه قبلا صادر شده نيز مي توان ازكليدF7 استفاده كرد . با زدن كليد F9 و يك عدد پس از آن نيز مي توان دستوري را كههمان شماره در ليست history دارد را اجرا كرد . يكي از موارد مهمي كه در اين پنجرهممكن است توجه كاربران حرفه اي را جلب كند، عبارت Disable Old Duplicates مي باشد. با فعال كردن اين گزينه، برنامه خط فرمان دستوراتي را كه چندين بار صادر مي شوندرافقط يك بار بافر كرده و بنابر اين بافر خلوت تر و كوچكتر خواهد بود. يك مثال خوببراي استفاده از اين گزينه زماني است كه كاربر بخواهد در دايركتوري هاي مختلف دستور DIR را صادر كند. در صورت عدم وجود اين گزينه و پس از سر زدن به 10 يا 15 دايركتوريو Dir گرفتن از آنها،*اگر به history خود نگاهي بياندازيد فقط ليستي از دستو رهاي dir مشاهده خواهيد كرد كه به جز شلوغ و پلوغ كردن ليست دستورات هيچ نفع ديگريندارد. يكي ديگر از مسائلي كه كاربران خط فرمان را مدت مديدي رنج مي داد ،*اين بودكه اگر كاربر در حين تايپ دستوري متوجه مي شد كه حرفي (كاراكتري ) را جا انداختهاست، بايد به عقب برگشته،*حرف مورد نظر و ساير حروف را تايپ مي كرد. يكي از گزينههايي كه در پنجره Command prompt properties و در قسمت Option بچشم مي خورد،* گزينه Insert Mode است. با فعال كردن اين گزينه، مي توان حالت Insert را فعال نموده واقدام به تايپ حروف كاراكترهاي جاافتاده در وسط يك دستور كرد، بي آنكه ادامه دستورپاك شده از بين برود .
آخرين گزينه اين صفحه نيز Quick Edit Mode است كه بهوسيله آن مي توان ماوس را فعال كرده و با استفاده از ماوس اقدام به انتخاب (Select) متون و سپس كپي يا پيست كرد.
يكي ديگر از قسمت ها (tabs) پنجره Properties،**قسمتlayout است. در اين قسمت مي توان براي صفحه خط فرمان ،*طول و عرضبر حسب كاراكتر را تعريف كرد. هرچند كه اندازه محيط خط فرمان بطور سنتي 80 در 25كاراكتر است، طبق توضيحات داده شده اين اعداد را مي توان تغيير داده و روي هر عدددلخواه ديگري تنظيم كرد. سالها پيش يكي از عيوب خط فرمان اين بود كه در صورت وجودفرماني كه بيش از 25 سطر(يا ارتفاع صفحه) خروجي توليد مي كرد، خروجي هاي اوليه بهبيرون از صفحه مانيتور اسكرول كرده و خروجي هاي جديدتر از پايين صفحه به آن اضافهمي شدند. بديهي است كه اين روش باعث مي شد تا كاربر نتواند خروجي هاي قديمي تر راكه بسرعت در برابر ديدگانش عبور كرده و از صفحه خارج شده بودند،ببيند. محيط خطفرماني كه در ويندوز تعبيه شده است بر خلاف نسخه هاي قديمي تر خود، خروجي هاي قديميتر را خذف نكرده و فقط آنها را به سمت بالا اسكرول مي دهد و بنابراين با اسكرولدادن پنجره خط فرمان به بالا در هر لحظه مي توان اين خروجي ها را مشاهده كرد. تعدادكل سطرهايي كه به سمت بالا اسكرول داده مي شوند در قسمت layout و در مقابل عبارت buffer size Screen قابل ذكر است اگر به عنوان مثال كاربر بخواهد همواره 300 سطرخروجي را ببيند بايد مقدار buffer sizeرا مساوي 300 قرار دهد، در اين صورت سطرهاي1، 3،2،3 و قبل تر حذف شده و ديگر قابل مشاهده نخواهند بود . مقدار اين پارامتر 9999سطر قابل افزايش مي باشد . يكي ديگر از امكانات محيط خط فرمان ويندوز ،* ويژگيتكميل خودكار يا همان auto complete است. با استفاده از اين ويژگي ، كاربر لازمنيست تا در حين تايپ اسامي فايل ها يا دايركتوري ها ،*همه جمله ها را تايپ كند. بلكه ب تايپ چند حرف از اول اسم فايل با دايركتوري و زدن كليدي مثل كليد Tab بقيهاسم بطور اتوماتيك روي صفحه ظاهر مي شود. وجود اين اكان كار را براي كاربر راحت ترو ساده تر كرده و باعث مي شود تا محيط خشك خط فرمان اندكي دوستانه تر به نظر برسد . اگر شما مي خواهيد از اين امكان خط فرمان استفاده كنيد بايد در قسمت Short-cut وجلوي عبارت Target كه نام فايل اجرايي خط فرمان نوشته شده است،*سوييچ / f : on رااضافه كنيد . سوييچ /f باعث فعال يا غير فعال شدن ويژگي auto- complete مي شود. اگراين سوييچ بصورت / f : on بكاررود مي تواند اين ويژگي را فعال كند . پس از فعال كردناين سوييچ در صورتي كه در محيط خط فرمان چند حرف تايپ كرده و سپس كليد Ctrl&F را بزنيد ويندوز اسامي فايل ها و دايركتوري ها را كامل خواهد كرد. زدن كليد Ctrl&D نيز فقط باعث كامل شدن اسم دايركتوري ها مي شود.
برنامه cmd.exe كهفرمان اجراي محيط خط فرمان مي باشد علاوه بر سوييچ /f سوييچ هاي ديگري نيز دارد . يكي از اين سوييچ ها كه بيشتر از ديگران مورد استفاده قرار مي گيرد ،/t است .
با استفاده از اين سو ييچ مي توان رنگ پس زمينه و نوشته را تغيير داد . اگر شماهم جزو افرادي هستيد كه از مشاهده متون سفيد روي زمينه سياه و بي روح خسته شده ايدمي توانيد سوييچ /t:le را جلوي دستور cmd.exe اضافه كرده و متن ها را بر رنگ زردروي پس زمينه آبي تيره ببينيد . براي مشخص كردن رنگ پيش و پس زمينه كافيست تا رنگهر كدام از اين دو را از مجموع 16 رنگ موجود كه از 0 تا f (در مبناي) شماره گذاريشده اند را انتخاب كرده و سپس كد رنگ پيش زمينه را در كنار هم قرار داد. رنگ سفيدبا كد0 و رنگ سياه با كد f مشخص مي شوند. براي به دست آوردن كد بقيه رنگ ها به دوروش مي توان عمل كرد: به يكي از كتابهاي قديمي داس مراجعه كرده و يا اينكه باآزمايش و خطا رنگ مورد نظر را از ميان 16 رنگ موجود انتخاب كرد. براي اين منظوركافيست تا 16 با برنامه cmd.exe را اجرا كرده است و هر بار رنگ پيش زمينه را به يكياز رنگ هاي كد 0 تا 16 تغيير داد. آخرين سوييچي كه مطرح مي شود،*سوييچ /e است كه ميتواند به دو صورت / e : on و / e : off بكار رود. حالت اول،*استفاده از اين سوييچ باعثفعال شدن ويژگي Command extensions و حالت دوم نيز باعث غير فعال شدن اين ويژگي ميشود. با فعال اين ويژگي Command Eensions كاربر در استفاده از محيط خط فرمان مزاياو راحتي را كسب مي كند كه مثلا مي توان به موارد زير اشاره كرد:
1. هنگاماستفاده از دستورCD و در صورت وجود فاصله (Space) در نام فايل ها و دايركتوري هالازم نيست تا اسم ها را داخل گيومه قرار دهيد.
2. با دستور MD در يك مرحله ميتوان چند دايركتوري تودر تو ساخت . بعبارت ديگر اگر دستوري مانند 4321 md صادر شودو دايركتوري ها ي 4و 3 هيچ كدام وجود نداشته باشند،*ابتدا دايركتوري 3 ساخته شده وسپس دايركتوري 4 داخل اين دايركتوري ساخته مي شود.
:rolleyes:
 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
20دلیل برای استفاده از فایرفاکس به جای اینترنت اکسپلورر


بسیاری از کارشناسانمرورگر موزیلا فایرفاکس را بسیار برتر از مرورگر قدیمی و معروف اینترنت اکسپلوررمیدانند. این کارشناسان 20 دلیل گویا و روشن را برای این انتخاب خود ذکر میکنند. مانیز این نظریه را به شما پیشنهاد میکنیم. در این ترفند قصد داریم 20 دلیل برایاستفاده از فایرفاکس به جای اینترنت اکسپلورر را به شما معرفی کنیم ، شاید شما نیزبه این مرورگر روی آوردید!

1. امنيت : يكي از مهمترين نكات بارز اين مرورگرامنيت بسيار بالاتر فاير فاكس نسبت به IE مي باشد . بدين معني كه با استفاده ازفاير فاكس شما بسيار كمتر مورد حملات ويروسي قرار مي گيريد .
2. سرعت : دومينگزينه برتري FF ( فايرفاكس ) نسبت به IE سرعت بالاتر اين مرورگر مي باشد . بدينمعني كه صفحات اينترنتي بسيار سريعتر در اين مرورگر بارگذاري مي شوند و براي اكثرما كه از اينترنت هايي با سرعت پايين استفاده مي كنيم مزيت بسيار جالبي مي باشد .
3. امكان Tab Browser: در فايرفاكس پنجره هاي جديد در يك تب (در داخل همانپنجره ) بازگشايي مي شوند و اين عمل باعث مي شود كه اولا محيط Taskbar ويندوز شلوغنشود و دوم دسترسي سريعتر به سايتهاي موجود در تب مي باشد ، البته به تازگي IE همدر نسخه ۷ از مرورگر خود كه البته هنوز بتا است ، اين قابليت را اضافه كرده استولي اين كجا و آن كجا !
4. دسترسي هميشگي به موتورهاي جستجو : در FF ( همونفاير فاكس ديگه … ) شما به راحتي مي توانيد در موتورهاي جستجو معروف از قبيل گوگل ،ياهو ، آمازون ، اي بي ، انسور و ديگر موتورهاي جستجو ، به جستجو بپردازيد بدوناينكه نيازي به تايپ آدرس موتور جستجو باشد . امكاني كه در IE وجود ندارد .
5. امكان Import از مرورگر هاي ديگر : فاير فاكس همچنين مي تواند اطلاعاتي از قبيل: History و كوكي ها و پسوردها و اطلاعاتي كه در فرمها وارد كرده ايد (در مرورگر هايديگر ) را Import كند .
6. ذخيره سريع صفحات لود شده به طور كامل : در IE، حتمابرايتان پيش آمده كه مثلا وارد سايتي شده ايد و وقتي قصد ذخيره آن صفحه را داريد ،يا بايد خيلي منتظر شويد تا صفحه ذخيره شود و يا اينكه پيغامي را خواهيد ديد كهمبني بر اين است كه شما نمي توانيد اين صفحه را ذخيره كنيد . و دومين مشكل هم عدمذخيره كامل سايتها مي باشد بدين معني كه مثلا اگر در صفحه اي ، يك يا چند فايل فلشموجود باشد ، پس از ذخيره صفحه مشاهده خواهيد كرد كه فلشها ذخيره نشده اند و دراينگونه موارد مي بايستي از نرم افزارهاي جانبي براي اينكار استفاده كنيد …… اما درمقابل مرورگر فاير فاكس اولا تمامي صفحات را ذخيره ميكند ( آن هم به طور كامل يعنيهمراه با تمامي تصاوير و حتي فلشهاي به كار رفته ) و ثانياً اگر صفحه به طور كامللود شده باشد ، بدون لحظه اي تامل صفحه ذخيره مي شود و ديگر خبري از يك پنجره ذخيرهكه بايد مدتي براي آن در اينترنت اكسپلولر منتظر مي شديد نيست !
7. افزايشتوانايي هاي برنامه با نصب پلاگينها : از ديگر مزيتهايي كه FF نسبت به IE داردامكان نصب پلاگينها مي باشد . بدين معني كه شما مي توانيد با نصب پلاگينهاقابليتهاي فايرفاكس را افزايش دهيد . كه بعدا حتما در مورد پلاگينهاي آن صحبتخواهيم كرد .
8. دارا بودن فايل منيجر : از ديگر مزيتهاي FF نسبت به IE دارابودن فايل منيجر مي باشد كه شما را در دانلود هرچه بهتر و سريعتر فايلها ياري ميكند .
9. استفاده از كليدهاي ميانبر بيشتر : يكي از مواردي كه كاربران حرفه ايبسيار از آن استفاده مي كنند كليدهاي ميانبر مي باشد كه كار با اينترنت را سريعتر ولذت بخش تر مي كند و البته در فايرفاكس اين كليدها بسيار بيشتر مي باشند . از جمله : شما در IE مثلا براي تايپ سايتي هايي كه داراي دامين دات كام هستند كافي بود نامسايت را نوشته و كليدهاي تركيبي Ctrl+Enter را بزنيد ولي براي سايتهاي دات نت وهمچنين دات ارگ فكري نشده است ولي در FF مي توانيد براي سايتهاي دات نت كليدهايتركيبي Shift+Enter و براي سايتهاي دات ارگ كليدهاي Ctrl+Shift+Enter را بزنيد ، ويا مي توانيد براي ذخيره يك صفحه كليدهاي Ctrl+S را بزنيد و يا براي دسترسي به سرسصفحه نمايش داده شده كليدهاي Ctrl+U را بزنيد و بسياري ديگر از كليدهاي ميانبر ديگر . لازم به ذكر است تمامي كليدهاي ميانبر در IE نيز در فايرفاكس انجام پذيرند .

10. قابليت Bookmark : در مورد Bookmark قبلا در سايت توضيحات مفصلي را همراه با عكس داده بوديم ، ولي به طور خلاصه مي شه گفت : دسترسي به عنوان آخرين مطالب سايتها ، بدون نياز به مراجعه مكرر به سايت براي باخبر شدن آپديت آن سايت .
11. مديريت بسيار كاملتر بر روي علاقه مندي ها يا همان Favorites : شما مي توانيد ليست سايتهاي مورد علاقه خود رو در IE به راحتي اضافه كنيد ولي مثلااگه يه روز بخواهيد ويندوزتون رو عوض كنيد خواهيد ديد كه تمامي علاقه مندي هاتون نيز پاك ميشه ولي در فاير فاكس ميشه اونها را به راحتي ذخيره كرد و بعدا مجددا وارد مرورگر كرد .
12. امكان حذف كوكي ها و ليست سايتهاي مرور شده : شما درFF تنها با فشردن چند كليد تركيبي Ctrl+Shift+Del به راحتي قادر به پاكسازي مرور اينترنتي خود خواهيد بود ، كاري كه در IE از طريق منوها و با چند عمل مختلف انجام مي گيرد .
13. تغيير ظاهر فاير فاكس : شما حتي مي توانيد در FF شكل ظاهري مرورگر را تغيير دهيد ( يا به قول خودمون تغيير پوسته ) . اين هم يكي ديگر از مزيتهاي FF نسبت به IE .
14. جستجوي دقيقتر : در IE شما با فشردن كليدهاي تركيبي Ctrl+F ميتوانستيد به جستجو در متون به كار رفته در صفحه بپردازيد ولي اولا مكان قرار گيري پنجره Find نامناسب بود و جستجو با آن كمي وقت گير مي بود و لي در FF علاوه بر قرار گيري اين پنجره در مكاني بسيار عالي ، شما مي توانيد كليه موارد يافت شده را هاي لايت (Highligh) كنيد در كار جستجو را بسيار راحت تر مي كند .
15. جستجوي سريع بدون نياز به تايپ كلمه : شما در FF مي توانيد عبارتي را با ماوس انتخاب ( يا همان هاي لايت ) كرده و سپس يك كليك راست كنيد خواهيد ديد كه گزينه اي در منوي كليك راست وجود دارد با عنوان Search Web For Test كه البته به جاي كلمه Test عبارت هاي لايت شده شما قرار دارد و تنها با كليك برروي اين گزينه مي توانيد نتايج جستجو را در سايت گوگل مشاهده كنيد .
16. مديريت بسياركاملتر بر روي فريمها : در FF در صفحاتي كه از فريم استفاده شده باشد ، شما قادر خواهيد بود كه مثلا تنها فريم را مشاهده كنيد و يا تنها فريم را ذخيره كنيد و يا سورس فريم را ببينيد و كارهاي مختلف ديگري كه مي توانيد بر روي فريمها انجام دهيد .
17. تبديل قالب سايتها مناسب براي فارسي زبانان : شما همچنين مي توانيد بسياري از سايتها را مطابق با استاندارد فارسي از راست به چپ كنيد . يعني تصور كنيد در قسمت Yahoo Mail ، تمامي منوها در سمت چپ قرار دارند ولي طبق استاندارد فارسي منوها مي بايست در سمت راست قرار داشته باشند ، شما كافي است در فاير فاكس يك كليك راست كنيد و گزينه Switch Page Direction را انتخاب نماييد . خواهيد ديد كه تمامي منو هاي موجود در سمت چپ به سمت راست منتقل شده اند . اين عمل در بسياري از سايتها جواب قابل قبولي را مي دهد كه در نوع خود بي نظير است .
18. حذف اتوماتيك پنجره هاي تبليغاتي : فاير فاكس همچنين به صورت اتوماتيك پنجره هاي تبلغاتي را مي بندد كه اين مورد يكي از مشكلات اساسي كاربران IE مي باشد ولي فاير فاكس به راحتي اين مشكل را حل كرده است .
19. جستجو در سايت گوگل بدون تايپ كردن كلمه : شما مي توانيد در FF يك كلمه را با كمك ماوس انتخاب (هاي لايت) كرده و سپس كليك راست نماييد . مشاهده خواهيد كرد كه گزينه اي با عنوان Search the web for X اضافه ميشود كه البته به جاي حرف X كلمه اي كه انتخاب كرده ايد مشاده مي گردد و شما با كليك بر روي اين گزينه مي توانيد نتايج جستجو را در سايت گوگل ، بدون تايپ كردن حتي يك حرف ، مشاهده كنيد ! .
20. نمايش آخريم مراجعات : علاوه بر داراي بودن History ، همچنين شما مي توانيد در فاير فاكس ، آخرين​
۱۰ سايت بازديد شده را تنها با يك كليك مشاده نماييد .

پس از اين
۲۰ دليل قانع كننده براي تعويض مرورگر خود از IE به FF ، مي بايست يك نمره ۲۰ هم به فاير فاكس داد !، آيا هنوز هم مايل به استفاده از اينترنت اكسپلولر هستيد ؟!
:ُّـ


 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
طریقه ذخیره کردن فایل های فلش در مرورگر فایرفوکس

روش اول:

ابتدا صفحه مورد نظر خود را در فایرفوکس باز کنید.

حالا در قسمت Toolbar مرورگر به قسمت Tools و بعد Page info برید.
سپس در پنجره باز شده رو Media کلیک کنید. و در لیست ظاهر شده بدنبال فایل مورد نظر خود بگردید و روی دکمه Save as کلیک کنید تا فایل مورد نظر شما ذخیره شود.


روش دوم :

در قسمت Address bar مرورگر این عبارت را وارد کنید و دکمه Go را فشار دهید

about:cache?device=disk

در صفحه باز شده با زدن کلید های Ctrl + F به دنبال نام فایل فلش خود یا پسوند Swf بگردید.
حالا روی Url فایل مورد نظر کلیک کنید و سپس در صفحه باز شده روی لینک آن راست کلیک کرده وSave as را بزنید.

 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
توصیه هایی جدی برای اتنخاب رمز
یکی از مهمترین فاکتورهای امنیت انتخاب پسورد مناسب میباشد. بدین جهت توصیه های زیر را جدی بگیرید و همواره آنها را در عمل بکار ببندید:

رمزها باید حداقل از 20 خصیصه زیر پیروی کنند :

1.
حداقل دارای 12 کاراکتر باشند.

2.
در هیچ واژه نامه ای یافت نشوند.

3.
هیچ یک از کلمات و یا قسمتی از رمز به دارنده رمز ارتباط نداشته باشد.

4.
رمز انتخابی باید شامل چند کاراکتر خارج از مجموعه کاراکتر های اسکی باشد.

5.
هیچ قسمتی از کلمات رمز به صورت متوالی در روی صفحه کلید انتخاب نشده باشد.

6.
از نظر تئوری باید رمز انتخابی یک کمیت باشد تا در صورت مشاهده سعی از طرف هکرها به طور اتوماتیک قابل تغییر باشد.

7.
اگر رمز را به صورت دودویی (در مبنای دو) نمایش دهیم نباید شامل توالی های : 00 01 10 11 باشد. زیرا این ترکیبها اولین ترکیب هایی هستند که از طرف هکرها مورد جستجو قرار میگیرد.

8.
رمز انتخابی باید با تمام سایر رمز های شما در روی شبکه اینترنت متفاوت باشد. به عبارتی هیچ رمزی را دو بار انتخاب نکنید.

9.
نباید قسمتی از دست نوشته های بشر باشد، و یا اینکه در زبان خاصی معنی مشخصی داشته باشد.

10.
رمزهایی که به صورت رنگ نمایش داده میشوند باید حداقل از تخته رنگ 32 بیتی استفاده کنند.

11.
پس از هر بار استفاده از رمز باید آن را تغییر بدهید.

12.
در صورتی که رمز شما ارگانیک است حداقل سه نمونه از اندامهای حیاتی انتخاب شود.

13.
از ترکیب حروف کوچک و بزرگ در انتخاب رمز استفاده شود و حداقل دو نمونه از هر نوع از کاراکتر ها در رمز باشد.

14.
بی بو، ساکت، نامرئی، بی مزه، بی وزن، بی شکل، فاقد فرم و بدون حرکت.

15.
با توجه به شدت محدودیتها باید هر روز رمز را تغییر دهید.

16.
از چند کاراکتر نا متعارف در رمز استفاده کنید. به عنوان مثال میتوانید از واژه هایی که بیگانگان غیر زمینی در برخی فیلمهای تخیلی بکار میبرند، استفاده کرد.

17.
اگر هنگام انتخاب کاراکتر ها روی کیبورد کلید ها را به طور تصادفی انتخاب میکنید سعی کنید از نظم خطی استفاده نشود.

18.
در مقابل تهدید و یا خشونت فیزیکی مقاومت کرده و رمز را فاش نکنید!

19.
برخی کاربران عادت دارند کلیدهای روی کیبورد را به طور تصادفی ولی متناسب با عادت خود برای دسته کنسولهای بازی و یا صفحه کلید تلفن و ... انتخاب میکنند. شما این اشتباه را انجام ندهید.

20.
موارد قبلی را جدی بگیرید !

تمام این موارد برای انتخاب رمز بود. مورد نگهداری از رمز نیز خود مبحثی جداگانه هست
. :D



 

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
اقا حسین عزیز با عرض معذرت میخواستم بدانم ایا میشود از یک عکس برای پشت زمینه بجای صفحه سفید یک درایو استفاده کرد اکر ممکن است راهنمائی کنید چون شنیده ام که بعضی از دوستان اینکار را کرده اند
 

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
اقا حسین عزیز با عرض معذرت میخواستم بدانم ایا میشود از یک عکس برای پشت زمینه بجای صفحه سفید یک درایو استفاده کرد اکر ممکن است راهنمائی کنید چون شنیده ام که بعضی از دوستان اینکار را کرده اند
با سلام دوست گرامی
بله میشود : یک فایل text باز کنید و مطابق تصوییر کلمات زیر را در آن تایپ کنید . فایل را در درایو مورد نظر با نام و پسوند desktop.ini ذخیره کنید
677i17a.jpg

در قسمتی که با قر مز مشخص شده باید مسر عکسی را که میخواهید به عنوان بک گراند قرار گیرد را بنویسید . مثلا در اینجا مسیر عکس ما درایو e و نام عکس ما 12jpg میباشد .
در پایان کار فایل desktop.ini را hiden کنید.
برای راحتی و رهایی شما از تایپ فایل desktop.ini را برای دانلود میگذارم فقط شما آدرس عکس مورد نظر راتایپ کنید و فایل را در ریشه درایو مورد نظر کپی کنید.
موفق باشید.

برای راحتی و رهایی شما از تایپ فایل desktop.ini را میگذارم
شما فقط مسیر عکس را در فایل وارد کرده و در درایو مورد نظر کپی کنید
موفق باشید.

 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
قفل کردن و باز کردن رجیستری

قفل کردن و باز کردن رجیستری
شاید شما از اون دسته افرادی باشید که مزاحم دارید و دوست ندارید کسی به رجیستری ویندوز شما دسترسی داشته باشد و خرابکاری کند . یا از دسته ی دیگر هستید که دوست دارید ریجستری ویندوز رو باز کنید و دستکاری کنید ولی ریجستری قفله و بسته است.

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بستن ریجستری
بعضی از برنامه ها این کار را انجام می دهند ولی برای بستن ریجستری بدون برنامه گزینه Run را از منوی Start انتخاب کنید. سپس در آن Gpedit.msc را تایپ کرده و Ok کنید . در پنجره ظاهر شده مسیر زیر را دنبال کنید
[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]:[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

user configuration --> administrative templates -->
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]system[/FONT]​
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

حال در سمت راست روی گزینه prevent access to registry editing tools دابل کلیک کنید و در پنجره ای که باز می شود گزینه Enable را فعال کرده و Ok کنید . حال ریجستری ویندوز بسته شده است . می توانید امتحان کنید
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif].

[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]باز کردن ریجستری
برای باز کردن ریجستری و از بین بردن قفل آن مراحل ذکر شده را می روید و این بار به جای Enable گزینهDisable را برگزینید و Ok بزنید . حال ریجستری شما باز شده و قابل اجراست
[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]
 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
در ويندوز Xp سرعت دانلود اينترنت را افزايش دهيد

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]اشاره : [/FONT]
شايع است كه ويندوز اكس*پي بخشي از پهناي باند اتصال به اينترنت شما را براي خودش مي*گيرد، تقريباً چيزي حدود بيست درصد آن! به همين دليل احتمالاً برخي اوقات وقتي با ويندوز اكس*پي به اينترنت وصل مي*شويد، احساس مي*كنيد كه سرعت اتصالتان*چندان كه بايد، نيست. در اين قسمت از آموزش ترفند*هاي ويندوز به شما مي*گوييم كه چطور اين پهناي باند را از ويندوز اكس*پي، پس بگيريد و سرعت* خود را افزايش دهيد. البته توجه داشته باشيد كه اين ترفند تنها روي ويندوز اكس*پي نسخه حرفه*اي يا Professional كار مي*كند (يعني بخش عمده*اي از ويندوز*هاي موجود در بازار). بنابراين اگر ويندوز*تان نسخه Home Edition است (يعني از همان نسخه*هاي رايگان اصلي كه روي نوت*بوك*هاي ارزان قيمت ارائه مي*شود)، نمي*توانيد از آن استفاده كنيد. روش انجام كار به اين شكل است:​


1. روي دكمه Start در پايين پنجره ويندوز كليك*نماييد* و گزينه Run را اجرا كنيد.

2. در پنجره ظاهر شده، عبارت gpedit.msc را تايپ كنيد و دكمه Enter را بزنيد.

3. پنجره*اي باز مي*شود كه Group Policy نام دارد و داراي دو پانل جداگانه است. در پانل سمت چپ، روي علامت به اضافهِ كنار Administrative Templates كليك كنيد.

4. در شاخه* باز شده، زيرشاخه Network و سپس QoS Packet Scheduler را باز كنيد.

5. در پانل سمت راست روي گزينه Limit reservable bandwidth دوبار كليك كنيد. پنجره*اي باز مي*شود كه همين نام را دارد. گزينه "not configured" را به "Enabled" و مقدار Bandwidth Limit را از بيست به صفر درصد تغيير دهيد. مثل شكل مقابل.

a46_donlowding_1_s.jpg
6. حالا OK كنيد و از پنجره*ها خارج شويد و ويندوز*تان را ريستارت كنيد.

اين*طور به نظر مي*آيد كه ويندوز اكس*پي از اين بيست درصد پهناي باند شما استفاده مي*كند. حال چه بخواهيد از قابليت QoS (كيفيت سرويس*دهي) كه به صورت پيش*فرض فعال است، استفاده كنيد يا خير فرقي نمي*كند.

البته به خاطر داشته باشيد كه دلايل ديگري هم ممكن است موجب كاهش سرعت دانلود شما از اينترنت شود كه از معمول*ترين آن*ها مي*توان به موارد زير اشاره كرد:

1. سرعتي كه روي كارت اينترنت شما نوشته شده است (همان 56K) يا سرعتي كه در لحظه اتصال به اينترنت به عنوان سرعت اتصال شما نمايش داده مي*شود (مثلاً 48K يا اگر خط*شما نويز داشته باشد 28K يا 32K در حقيقت، حداكثر سرعتي است كه خط شما توانايي رد و بدل كردن اطلاعات را درآن سرعت دارد و اصلاً به اين معني نيست كه مي*توانيد با همان سرعت دانلود كنيد. در حقيقت شركت اينترنتي شما تضمين مي*كند كه اگر همه چيز كاملاً روبه*راه باشد (كه هرگز نيست)، شما در بهترين شرايط به اين سرعت خواهيد رسيد.

2. ترافيك شديد روي خطوط سرويس*دهنده اينترنتي شما (خصوصاً شركت*هايي كه به كاربران زيادي سرويس مي*دهند)، موجب افت سرعت مي*شود.

3. ترافيك شديد روي سروري كه در حال دانلود از روي آن هستيد (مثلاً وقتي در حال دانلود يك فايل از سايت*هايي نظير Rapidshare يا Download.com هستيد) هم سرعت را كم مي*كند.

4. محدوديت سرعت روي سروري كه از آن دانلود مي*كنيد هم يك عامل تعيين*كننده است. مثلاً اگر سرور مذكور حداكثر سرعت دانلود را دو*مگابايت در ثانيه تعيين كرده باشد، شما با سريع*ترين ارتباط اينترنتي هم نمي*توانيد سريع*تر از اين، فايل*هايتان را دانلود كنيد.

5. دوري و نزديكي مركزي كه شما در حال دانلود فايل از روي آن هستيد، هم مهم است. مثلاً شما كه نمي*توانيد از شرق تهران به يك مركز در غرب تهران وصل شويد و انتظار داشته باشيد كه سرعت شما همان باشد كه روي كارت اينترنتتان نوشته شده است.

6. گاهي هم ارتباط اينترنتي شما بين چند كامپيوتر ديگر در يك شبكه به اشتراك گذاشته شده است و سرعت شما شديداً كاهش مي*يابد. مثل برخي از كافي*نت*ها كه ادعا مي*كنند سرعت اتصالشان مثلاً يك مگابايت است، اما آن را بين بيست كامپيوتر به اشتراك مي*گذارند كه براي هركامپيوتر پنجاه كيلوبايت مي*شود، يعني تقريباً همان سرعتي كه اينترنت خانگيتان هم دارد.

7. دانلود فايل*هاي سنگين با برنامه*هاي دانلودر يا برنامه*هاي P2P كه امكان برقراري چند اتصال همزمان با سرور ميزبان آن فايل را دارند، مي*تواند به شدت سرعت اينترنت را كاهش دهد. دقيقاً به همين دليل است كه كافي*نت*ها چنين برنامه*هايي را روي كامپيوتر*هايشان نصب نمي*كنند. كافي*است چند نفر با اين برنامه*ها شروع به دانلود كنند تا ارتباط ديگران تقريباً قطع شود.

8. همين ديگر. بقيه*اش هم به راستگويي شركت فروشنده خدمات و ميزان نويز خط تلفنتان بستگي دارد!

__________________
تشکر شما باعث دلگرمی ماست
 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
آموزش InstallShield ببینید

ساخت یک برنامه نصب توسط InstallShield


هر برنامه*ای به هر زبانی که نوشته شده باشد به یک برنامه نصب احتیاج دارد تا روی کامپیوترهای دیگر اجرا شود. در این مقاله نحوه ساخت یک برنامه نصب توسط InstallShield را یاد خواهید گرفت.

برنامه InstallShield یکی از قویترین نرم*افزارهای ساخت برنامه*های نصب برای ویندوز است. این برنامه بهمراه WISE تنها نرم*افزارهای مورد تایید مایکروسافت برای ساخت برنامه*های نصب تحت سیستم عامل*های این شرکت میباشند. InstallShield تاکنون در نگارش*های مختلفی عرضه شده است و ما در اینجا از نسخه InstallShield Developer 7.0 استفاده خواهیم کرد.

جهت شروع از Project Wizard که ساده*ترین راه برای ساخت یک برنامه نصب است استفاده میکنم. برای اینکار InstallShield را اجرا کرده و از منوی File گزینه Project Wizard را انتخاب کنید. حال مرحله به مرحله صفحات این Wizard را مورد بررسی قرار میدهیم:

Welcome to the Project Wizard
این صفحه توضیحاتی درباره Project Wizard میدهد و امکانات آنرا معرفی میکند.

Wizard Project
در این صفحه گزینه Create a New Project را انتخاب کنید و نامی برای پروژه خود انتخاب کنید.

Project Type
حال باید مشخص کنید که قصد ساخت چه نوع پروژه*ای را دارید. در این نسخه امکان ساخت دو نوع پروژه Standard و Basic MSI وجود دارد. در نوع Basic MSI برنامه نصب شما تماما" توسط Microsoft Windows Installer اجرا و کنترل میشود اما در نوع Standard شما از InstallScript نیز میتوانید برای کنترل برنامه نصب خود استفاده کنید. اما در هر صورت برنامه*های نصب شما به Windows Installer احتیاج خواهند داشت.

Application Information
در این مرحله باید اطلاعاتی را درباره نرم*افزاری که قصد ساخت برنامه نصب برای آن دارید را مشخص کنید. در قسمت*های Application Name و Application Version نام و شماره نگارش نرم*افزار خود را وارد کنید و توجه داشته باشید که شماره نگارش حتما" به صورت AA.BB.CCCC نوشته شود. در قسمت Default Destination Folder نیز مسیر پیش فرضی را که مایل به نصب برنامه خود در آنجا هستید را مشخص کنید. این مسیر با توجه به توصیه*های مایکروسافت باید به صورت [ProgramFilesFolder]Company Name\Product Name باشد.

عباراتی که داخل کروشه نوشته میشوند مشخص کننده یک متغیر Windows Installer هستند. در این مورد استفاده از [ProgramFilesFolder] باعث میشود که هنگام اجرای برنامه نصب بجای این عبارت از مسیر دایرکتوری Program Files کاربر استفاده شود.

Company Information
در این مرحله نیز اطلاعات شرکت خود شامل نام، شماره تلفن پشتیبانی و آدرس سایت وب را وارد کنید.

Setup Languages
زبان*هایی که مایل به پشیبانی از آنها در برنامه نصب خود هستید را از لیست انتخاب کنید.

Application Features
این مرحله یکی از مهمترین مراحل ساخت یک برنامه نصب است. در این مرحله میتوانید برنامه خود را به چند زیرمجموعه (Feature) تقسیم کنید بطوریکه کاربر بتواند به دلخواه مشخص کند که کدام Featureها نصب شوند. برای مثال میتوان یک برنامه را به زیرمجموعه*های فایل*های اصلی (Program Files)، فایل*های راهنما (Help Files)، و فایل*های نمونه (Sample Files) تقسیم کرد تا کاربر تنها مواردی را که احتیاج دارد نصب کند. هر زیرمجموعه نیز میتواند خود شامل چندین زیرمجموعه دیگر باشد.

Application Files
حال میرسیم به مهمترین مرحله که مشخص کردن فایل*هایی است که باید نصب شوند. برای اینکار ابتدا از لیست بالای صفحه یک زیرمجموعه (Feature) را انتخاب کنید سپس با استفاده از دکمه Add Files فایل*هایی را که به این زیرمجموعه مربوط میشوند اضافه کنید.

هنگام اضافه کردن فایل*ها پنجره*ای با عنوان Path Variable Recommendation ظاهر میشود که درباره نحوه رفتار با مسیر فایل سوال میکند. قبل از توضیح این قسمت لازم است با مفهوم Path Variable آشنا شویم. یک Path Variable متغیری است که به یک مسیر اشاره میکند. در نتیجه اگر برای مسیر C:\My Projects\My Program یک Path Variable با نام MyPath تعریف کرده باشید برای مشخص کردن فایلی که در این دایرکتوری با نام MyFile.exe وجود دارد میتوان از \MyFile.exe استفاده کرد. از جمله مزایای این روش سرعت و سهولت بیشتر هنگام کار با فایل*ها است. همچنین اگر شما مجبور به تغییر دادن دایرکتوری محل قرارگیری فایل*های خود شدید به جای تغییر دادن مسیر ده*ها فایل تنها کافیست مقدار Path Variable را تغییر دهید.

در این پنجره سه گزینه وجود دارد که گزینه اول امکان استفاده از یک Path Variable موجود را میدهد؛ گزینه دوم بر اساس مسیر فایل انتخاب شده یک Path Variable میسازد و از آن استفاده میکند و گزینه سوم نیز از مسیر کامل فایل به طور مستقیم استفاده میکند.

Create Shortcuts
در این مرحله میتوانید میانبرهایی را برای برنامه*تان در سیستم کاربر ایجاد کنید. برای این کار ابتدا محلی که مایل هستید میانبر در آنجا ساخته شود را انتخاب کنید و سپس بوسیله دکمه سمت راست موس روی آن کلیک کرده و از منوی باز شده New Shortcut را انتخاب کنید و نامی برای آن مشخص کنید. در قسمت Features زیرمجموعه*ای که میانبر به آن مربوط میشود را انتخاب کنید و در قسمت*های Icon و Icon Index به ترتیب فایل حاوی آیکون و در صورتی که این فایل شامل چندین آیکون است شماره آنرا وارد کنید. در قسمت Target نیز باید نام فایلی که این میانبر آنرا اجرا خواهد کرد مشخص کنید. برای این مورد به یکی دیگر از متغیرهای Windows Installer نیاز داریم که نام آن [INSTALLDIR] است. محتوی این متغیر همان محلی است که کاربر هنگام نصب برنامه مشخص کرده است. بنابر این برای مشخص کردن فایل MyFile.exe کافیست [INSTALLDIR]\MyFile.exe را وارد کنید.

Registry Data
اگر برنامه شما نیاز به تنظیمات خاصی در رجیستری ویندوز دارد میتوانید در این مرحله یک فایل reg. را برای زیرمجموعه مربوط به آن مشخص کنید تا هنگام نصب به رجیستری اضافه شود.

Dialogs
در آخرین مرحله نیز کافیست پنجره*هایی را که مایل هستید در طول فرایند نصب نشان داده شوند مشخص کنید.

Wizard Summary
اکنون میتوانید مروری بر تمام مواردی که مشخص کرده*اید داشته باشید و اگر مشکلی وجود داشت با استفاده از دکمه Back به عقب باز گردید و آن را تصحیح کنید. اگر مایل هستید که بعد ساخته شدن پروژه، نسخه اجرایی آن هم ساخته شود مورد Build a Release را نیز انتخاب کنید.

به شما تبریک میگویم! شما موفق شدید اولین برنامه نصب خود را بسازید. تنها کار باقیمانده فشار دادن کلیدهای Ctrl+F5 و مشاهده نتیجه است.
 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
رد پاهای به جا مانده از شما در اینترنت را مدیریت کنید!

رد پاهای به جا مانده از شما در اینترنت را مدیریت کنید!

عبارت کوکی Cookie را در دنیای اینترنت امروزی به خاطر کاربرد زیادشان احتمالا شنیده اید. کار اصلی کوکی ها به زبان ساده ذخیره اطلاعات وارد شده توسط شما در

سایت های مختلف است. به خاطر وظیفه حساسی که کوکی ها بر عهده دارند طبعأ مسئله امنیت برای آنها بسیار مهم است. در این ترفند قصد داریم تا شما را با نحوه

مدیریت صحیح این کوکی ها و حفاظت اطلاعات شما در مرورگر اینترنت اکسپولرر که وظیفه فراخوانی این اطلاعات را دارد آشنا کنیم.

جهت تنظیم اولویت های Cookie , مراحل زیر را انجام دهید:

مرورگر Internet Explorer خود را باز نمایید و منوی Tools وارد Internet Option شوید. سپس در پنجره باز شده ، وارد تب Privacy شوید.

اکنون میتوانید با استفاده از Level موجود در این تب ، میزان پذیرش کوکی ها را تنظیم کنید. بدین شکل که:

- Block All Cookies - مسدود کردن تمامی کوکی ها

- High - مسدود کوکی ها با ف ی ل ت ر بالا

- Medium High - مسدود کوکی ها در حد متوسط رو به بالا

- Medium - مسدود کوکی ها در حد متوسط

- Low - مسدود کردن کوکی ها با ف ی ل ت ر کم

- Accept All Cookies - پذیرش تمامی کوکی ها

اگر سایتهایی فقط در صورت پذیرفتن Cookie های آنها اجازه وارد شدن به این سایتها را میدهند , میتوانید تنظیم های Privacy را ا به مقداری بجز Block All Cookies یا

Accept All Cookies تغییر دهید و سپس دکمه Edit را کلیک کنید تا کادر مکالمه Per Site Privacy Actions بنمایش گذاشته شود .

در کادر متن (Address Of Web Site ) , نام سایت مورد نظر را وارد کنید و سپس دکمه Allow یا Block را کلیک کنید . اجازه دادن = Allow , باز داشتن = Block

جهت حذف یک سایت , سایت مورد نظر را از لیست انتخاب کنید و سپس دکمه Remove را کلیک کنید .

در پایان تمامی پنجره ها را OK کرده و خارج شوید.
__________________
 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
چگونه ميشه محدوديت تايپ رو در ياهو مسنجراز بين برد؟

چگونه ميشه محدوديت تايپ رو در ياهو مسنجراز بين برد؟

اين كار بصورت ۱۰۰٪ امكان پذير نيست ولي ميتونيد با زدن يك حقه کوچيک به ياهو درحدود ۲۰سطر متن
تايپ كنيد براي اين كار:
۱-وارد ياهو مسنجر شده و با آي دي خودتون Sign In كنيد.
۲-روي New Status Messege كليك كنيد.
۳-پس از نوشتن متني (تا حدي كه سطر اول پر شود) به جاي ok يا Enter دكمه:
Ctrl+Enter رو همزمان با هم فشار دهيد تا به سطر بعدي برويد . در اين سطر هم متني تايپ كنيد و به
همين ترتيب ميتوانيد تا ۲۰ سطر ادامه دهيد ولي به اين نكته توجه كنيد كه كل متن در ياهو مسنجر نشان
داده نميشود و براي ديدن آن بايد موس را روي اي دي خودتون چند لحظه نگه داريد تا كل متن نشان داده
شود
__________________
 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
تبدیل فایل exe به jpg تنها با استفاده از یک ترفند کوچک!

تبدیل فایل exe به jpg تنها با استفاده از یک ترفند کوچک!

برای فهم بیشتر این ترفند شما باید اندکی به هک و تروجان های آن آشنا باشید. مطمئنأ میدانید در صورتی که با استفاده از برنامه های تروجان ساز یک تروجان بسازید ، فرمت این فایل سرور exe. خواهد بود. اما ما قصد داریم تا ترفندی کوچک را به شما آموزش دهیم که با استفاده از آن میتوانید بدون نیاز به نرم افزار خاصی در عین حالی که فرمت فایل exe است اما با فرمت jpg. و یا هر فرمتی که شما دوست دارید نمایش داده شود.

برای این کار:
ابتدا دقت کنید که سیستم شما قابلیت نمایش فرمتهای فایل ها را دارد یا خیر؟ برای فهمیدن این موضوع My Computer را باز کرده و از منوی Tools به Folder Options بروید. سپس تب View را باز کرده و دقت کنید که گزینه Hide extensions for known file types تیک نخورده باشد.
حال سراغ اصل مطلب برویم.
فایل مورد نظر که فرمت exe دارد را بیابید و بر روی آن راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید. سپس قبل از exe. عبارت jpg. را تایپ نمایید (و یا هر فرمتی که دوست دارید). که به عنوان مثال فایلی با نام tarfandestan.exe به شکل tarfandestan.jpg.exe در خواهد امد. حال میبایست پس از عبارت jpg. دست خود را بر روی دکمه Space کیبورد نگاه داشته و بیش از 20 بار این کلید را بفشارید. سپسEnter را بزنید. خواهید دید که تنها فرمت jpg. به چشم میخورد و تنها نشانه ای که از exe. به چشم میخورد سه نقطه ای است که در سمت دیگر آیکون وجود دارد و اصلا جلب توجه نمیکند.
__________________
 

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
پيغامي قبل از ورود به ويندوز

قصد داریم شما را با ترفندی جالب آشنا کنیم که با استفاده از آن می توانید کاری کنید که پیش از بالا آمدن کامل ویندوز و قبل از نمایش Welcome متنی را قرار دهید که این قابلیت را دارد که فارسی باشد و در یک پنجره کوچک نمایش داده شود. به عنوان مثال خوش آمدگویی به کاربر باشد یا در صورتی که در یک کافی نت مشغول کار باشید قوانین آن مکان را نمایش دهد.
بدین منظور در Run تایپ کنید regedit تا رجیستری باز شود.
سپس یه كليد مقابل برويد: [HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Winlogon]
و دو مقدار رشته اي به نامهاي LegalNoticeCaption وLegalNoticeText بسازيد.
در LegalNoticeCaption نام كادر پيغام و به LegalNoticeText متني كه دوست داريد نمايش داده شود را بنويسيد

__________________
 

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
باسلام خدمت استادان عریر
ویندوز لپ تاب من وستاست فایل نرم افزارهایی را که فارسی نامگذاری کردم باز نمیکند .

لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
 
بالا