( تایپیک کامل شد )هنگ کردن رسیور استار ست 2100-hd

meshail_12

کاربر
2012-03-31
9
18
با سلام خدمت همکاران عزیز
مدتی هست تعدادی زیاد رسیور 2100hd برام میارن که همه عیب مشترک دارند و اینکه این دستگاه اگر با سوپیچ باشه تقریبا روی کانال های 80 به بالا هنگ میکنه ولی اگر فقط با یک النبی وصل باشه هیچ مشکلی نداره و هنگ نمیکنه.
ولتاژ ها همه درست هستن.
ایسی 6 پایه برای 13-18 ولت هم تعویض شد. ایسی فلش هم برنامه زدم با پروگرام . اخرین ورژن هم انتقال دادم ولی متاسفانه مشکل همچنان وجود داره. بیش از ده دستگاه همین مشکلو داره
لطفا راهنمایی کنید.
ضمنا سی پی یو هم هیت گرفته شده.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با سلام خدمت همکاران عزیز
مدتی هست تعدادی زیاد رسیور 2100hd برام میارن که همه عیب مشترک دارند و اینکه این دستگاه اگر با سوپیچ باشه تقریبا روی کانال های 80 به بالا هنگ میکنه ولی اگر فقط با یک النبی وصل باشه هیچ مشکلی نداره و هنگ نمیکنه.
ولتاژ ها همه درست هستن.
ایسی 6 پایه برای 13-18 ولت هم تعویض شد. ایسی فلش هم برنامه زدم با پروگرام . اخرین ورژن هم انتقال دادم ولی متاسفانه مشکل همچنان وجود داره. بیش از ده دستگاه همین مشکلو داره
لطفا راهنمایی کنید.
ضمنا سی پی یو هم هیت گرفته شده.

درود :

یک سوأل مهم اینجا ایجاد میشه و اون که آیا با این همه کارهایی که انجام دادید رسیور ها رو حتماً رسیت فکتوری کردید و باز این مشکل رو کماکان روی رسیورها دارید؟!

meshail_12

کاربر
2012-03-31
9
18
سلام خدمت دوست عزیزم
بله پس از انتقال ورژن ریست فکتوری کردم .
تنها تیونر رو تعویض نکردم. و ایسی فلش نو نصب نکردم.
نکته جالب اینکه اکثرا این دستگاههایی که اوردن روی سوپیچ یاهست گیر کرده بوده..

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
نه روی مسیرهای دیگه مشکلی نداره. سوپیچ و النبی هم تعویض کردم جایی که خودم امتحان میکنم.

امواج الکترومغناطیسی و یا *******ها توسط شبکه های فیزیکی ارسال می شود بنده به شخصه این اشکال رو روی رسیورهای سری
sr-x95usb دوسال پیش مشاهده کرده ام ... با برسی این موضوع فهمیدم یعنی به نتیجه رسیدم توسط دستگاهایی این نویزها روی فرکانسهای بخصوصی توسط تیمی از ... ارسال می شونده که هیچ راه حلی برای این اشکال وجود نداره ؟ شما برای برسی این موضوع کافیه یکی از این مدل رسیورها که با این مشکل مواجه شده بودند رو در یک استان دیکه ای تست کنید یقیناً این اشکال رو دیگه نمیتونید مشاهده کنید!

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
نه روی مسیرهای دیگه مشکلی نداره. سوپیچ و النبی هم تعویض کردم جایی که خودم امتحان میکنم.

درود

تا جایی که اطلاع دارم روی شبکه های جم پروپرتی و جم یو اس آ توی این مدلها هنگ وجود داره تو بعضی از دستگاههای قدیمی علاوه بر این دو شبکه روی کانالهای 10845 یاهست هم هنگ دیده شده

شما اول سرچ کن بعد کابل انتن رو جدا کن و اون دوتا شبکه رو پاک کن و کابل انتن رو وصل کن تست کن و نتیجه رو اعلام کن

meshail_12

کاربر
2012-03-31
9
18
درود

تا جایی که اطلاع دارم روی شبکه های جم پروپرتی و جم یو اس آ توی این مدلها هنگ وجود داره تو بعضی از دستگاههای قدیمی علاوه بر این دو شبکه روی کانالهای 10845 یاهست هم هنگ دیده شده

شما اول سرچ کن بعد کابل انتن رو جدا کن و اون دوتا شبکه رو پاک کن و کابل انتن رو وصل کن تست کن و نتیجه رو اعلام کن

مشکل حل شد
با سلام و درود خدمت همکاران عزیز
دقیقا این دو کانال رو پاک کردم و مشکل برطرف شد. برای بعضی دستگاهها روی این کانال بعد مدتی هنگ میکنه و برای بعضی اگر روی این کانال خاموش شود .سپس زمان روشن کردن دستگاه هنگ میکنه و از کار میفته.

با سپاس

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام . غیر از حذف شبکه ها راه حلی دیگه نداره ؟ تازگیها پیش منم زیاد میارن همش 2100 و 9000 . و فقط روی شبکه های جم هم هنگ میکنه

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام . غیر از حذف شبکه ها راه حلی دیگه نداره ؟ تازگیها پیش منم زیاد میارن همش 2100 و 9000 . و فقط روی شبکه های جم هم هنگ میکنه

درود :

خیر خود فرکانس باید حذف بشه بهتره شبکه ها هم بمونن موردی نداره برای اینکه میفرمایید ماهواره ها و کانالها رو چیده اید و به هرحال وقت گذاشتید...البته رسیورهای هم خانواده sr-x95usb هم از این عارضه مستثناء نیستن.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود :

خیر خود فرکانس باید حذف بشه بهتره شبکه ها هم بمونن موردی نداره برای اینکه میفرمایید ماهواره ها و کانالها رو چیده اید و به هرحال وقت گذاشتید...البته رسیورهای هم خانواده sr-x95usb هم از این عارضه مستثناء نیستن.
درود
بنده فکر میکنم راه حلی داره این مشکل
چون اگه قرار ب مشکل داشتن فرکانس بود ک روی بقیه مدلای رسیور هم هنگ میکرد..احتمالا این ایراد بخاطر مدار اون رسیور خاصی هست ک روی این دو شبکه و یا شبکه های دیگه هست و امپر کم میاره دستگاه و همین باعث هنگی میشه..یجوری باید مدار ولتاژ تیونر تقویت بشه
برا همین منتظرم ی رسیوری با این ایراد بیاد دستم کمی روش کار کنم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود
بنده فکر میکنم راه حلی داره این مشکل
چون اگه قرار ب مشکل داشتن فرکانس بود ک روی بقیه مدلای رسیور هم هنگ میکرد..احتمالا این ایراد بخاطر مدار اون رسیور خاصی هست ک روی این دو شبکه و یا شبکه های دیگه هست و امپر کم میاره دستگاه و همین باعث هنگی میشه..یجوری باید مدار ولتاژ تیونر تقویت بشه
برا همین منتظرم ی رسیوری با این ایراد بیاد دستم کمی روش کار کنم

درود مهندس :

حتماً را حلی داره فرمایش شما کاملاً منطقی هست اما این کار زمان بر هستش و اون رسیورها دیگر کم کم از رده خارج شدند در کل بنظر بصرفه نیست وقت رو این کار گذاشت.....

بالا