تبدیل استارست x90,x99 به ردلاین برای اولین بار

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

با توجه به اینکه رسیور ردلاین از طریق ماهواره ترکست قابل آپدیت و به علت کنجکاوی بعضی کاربران برای تبدیل رسیو خود به انواع مختلف حال شما بدون جیتک می توانید رسیور استارست تبدیل به ردلاین کنید این کار تنها یک مزیت خواهد داشت و آن آپدیت رسیور از طریق ماهواره ترکست پیشنهاد من به شما استفاده از نرم افزارهای اصلی و این تاپیک فقط جهت اطلاع رسانی و برای اولین بار درفروم های ماهواره ای ایجاد شد

برای تبدیل کار خاصی نیاز نیست ابتدا فایل پیوست شده شماره 1 را به رسیور انتقال می دهید سپس بعد از اتمام بدون اینکه رسیور خاموش کنید فایل دوم انتقال می دهید حال رسیور تبدیل به ردلاین می شود برای بازگشت رسیور از ردلاین به استارست هم بزودی فایل برگشت آماده می کنم در ضمن باید برای استفاده از نرم افزارهای ردلاین کنترل رسیور با تیتانیوم 10000 هزار تعویض کنید زیرا کنترل استارست با این نرم افزار ست نیست این کار تست شده و جواب داده اما مسئولیت استفاده به عهده خود کابر است

پیوست‌ها

• 29.1 کیلوبایت بازدیدها: 166
  • 1.4 مگابایت بازدیدها: 253

hno

کاربر
2008-03-13
5
8
سلام دوست عزیز

من x90 دارم ، ایا اگه این کار رو بکنم ، بدون هیج وسیله ی جانبی مثل دانگل کانال ها رو باز می کنه ؟ اگه فقط جهت Turksat 2A/3A رو بگیرم ، برای باز کردن کانال ها کافی هست ؟ امکان ضبط رو داره یا نه ؟
با تشکر

l0rd

کاربر
2008-05-08
5
15
سلام و خسته نباشید
تست کردم جواب نداد ،فایل بوت مربوط به تیتانیوم هست و در انتقال به 90 ارور 018 می ده ، فایل بوت cx رو تست کردم بوت ورژن پچ نمی خونه و باز هم ارارو 018 می ده ،مال پچ رو هم با بوت رسیور یکی کردم انتقال پیدا کرد پس از آمدن لوگوی ردلاین رسیور بالا نیومد
پچ با حجم2031 تو مدلهای مختلفی مثل ردلاین و تکنو ست و... ارائه شده که علی رقم یکی بودن شماره فلش همه این مدلها با 90 باز هم بالا نمی آد ، درست مثل پچ 4 مگ دراگون ایکس که به تازگی ارائه شده
البته علی آقا رو 2 تا 90 تست کردم و نتیجه مشابهی گرفتم ،منتظر نظر شما هستم
با تشکر بابت مقالات عالیتون:boos:
محمد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز من خود رسیور x90 ندارم و پچ ها یکی از همکاران تست کرد گفت مشکلی نداشتند و رسیور تبدیل به ردلاین شده برای رفع مشکل نرم افزار دیگری را تغییر ایدی می دهم تست کنید و در همین تاپیک قابل دریافت موفق باشید

l0rd

کاربر
2008-05-08
5
15
دوست عزیز من خود رسیور x90 ندارم و پچ ها یکی از همکاران تست کرد گفت مشکلی نداشتند و رسیور تبدیل به ردلاین شده برای رفع مشکل نرم افزار دیگری را تغییر ایدی می دهم تست کنید و در همین تاپیک قابل دریافت موفق باشید
داداش علی اصلآ امکان انتقال به رسیور وجود ندارد و بدلیل یکی نبودن بوت ارور 28 می دهد
تغییر آی دی بوت دادم به 00 00 00 40 00 00 00 پچ ر قبول کرد ولی رسیور بالا نیومد ،همچنین تککنو کام،استریم ایکس و چند مدل دیگه رو هم تست کردم ،همین طور پچ 4 مگ جدید دراگون رو که روی همگی رسیور بالا نیومد تمامی این مدلها از فلش 3201 استفاده می کنند اما نمی دونم تفاوت در sd ram باعث عدم تطابق شده یا مشکل جای دیگه هست منتظر نظر شما هستم
شاد باشید
محمد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیزفایل بوت دیگری را توسط سورس کامپلیر کردم که آپلود شد تست کنید و نتیجه را اعلام کنید بعد از استفاده از این فایل از پچ مربوط به رسیور ردلاین استفاده کنید

پیوست‌ها

• 29.1 کیلوبایت بازدیدها: 73

l0rd

کاربر
2008-05-08
5
15
سلام مجدد
مجدد تست کردم امکانش وجود نداره ،بوت دومی که قرار دادید مربوط به رسیور های تیتانیوم هست
2rdhpns.jpg

بوت ردلاین رو هم تست کردم اما باز همون ارور 18 رو می ده ،به جز بوت اصلی رسیور 90 بوت دیگه ای رو قبول نمی کنه ، من سورس بوت رو در پچ ردلاین تغییردادم که پچ رو قبول کرد اما بالا نیومد،حجم پچ برای رسیور زیاد هست و پس از انتقال فقط لوگوی استارت آپ بالا می آد و پس از اون دیگه رسیور خاموش می شه و حتی یک بار دیگه بوت هم نشد و نیاز به پروگرم مجدد فلش پیدا می کنه ، در کل چنین تبدیلی با وجود یکی بودن فلش ها غیر قابل اجراست مگر اینکه مشخص بشه کجای پچ باعث این مشکل می شه و اون رو تغییر داد
فایلهای بوت سری کانکسنت جهت erase تمام فلش کاربرد ندارند که بشه تمامآ پاک کرد و مجدد پچ را با سورس بوت هر رسیور مشابه ای رو ریخت
اگر بشه مشکل رو در یکی از پچها با حجم 2031 حل کرد تا رسیور قبول کنه مدلهای مختلفی رو می شه برای تبدیل رسیورهای فلش sst3201 به هم معرفی کرد
2hwpnyt.jpg

موفق باشید
محمد

dashgholam_1

کاربر
2009-02-19
1
0
55
با سلام گرم از ایران عزیز داش علی اگر برای شما امکان دارد ورژن x90را در ماهواره سایروس بدهید باتشگر از شما داش غلام

جهان اریا

کاربر
2009-11-12
2
4
باسلام
در رابطه با هایویون نیز صادق است

1. در مورد رسیور هایویون نیز صادق است
  1. در مورد رسیور هایویون نیز صادق است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

behrooz mardani

کاربر
2008-10-28
1
2
به نظر من بیخیال بشین داداش تا همین ریسیور خودتون را از دست ندادین فکر کنم دوستان دیگه جرات نکنند بروند طرف این پچ

بالا