تبدیل ریسیور اسکای ایکس به استرانگ 4640 بدون نیاز به فلش کردن

MOHAMMADevil

کاربر
2006-10-03
134
660
خیلی از دوستانی که اسکای ایکس دارند دوست دارند از شیرینگ استفاده کنند ولی پچ نویس این قابلیت را روی اسکای ایکس فعال نکرد.شما با تبدیل ریسیور خود به استرانگ 4640 بدون هیچ دردسری (فلش کردن -جیتگ کردن) میتوانیداز شیرینگ بر پایه new cmd استفاده کنید.
من روی 3 تا اسکای ایکس تست کردم بدون هیچ مشکلی ریسیور روشن و مشکلی نداره(چون هردو ریسیور از سی پی یو sti55XXX استفاده میکنند )
1.حتما بک اپ از لیست کانالهایتان بگیرید چون ممکن است لیست کانالها پاک شود
2.ابتدا فایل بوت را ریخته پس از ریختن بوت ریسیور بالا نمیادوهیچ عکس العملی نشان نمیده سپس از پشت خاموش کنید
3.پچ کارخانه ای ریسیور 4640 را با لودر انتخاب کنید و ریسیور را روشن کنیدو وارد دستگاه کنید.
4. ریسیور روشن میشودوبالا میاد(اگر احیانا بالا نیامد مجددا فایل بوت را وارد ریسیور کنید ) و چون پچ کارخانه ای است کانالهای کارتی باز نمیشود.
5.پچ شماره 182که شیرینگ در ان فعال است را وارد دستگاه کنید.برای فعال شدن امولاتور مانند قبل باید 2 بار 6969 را وارد کنید
درضمن در صورتی که بخواهید مجددا ریسیوررابه حالت سابق در اورید بوت اسکای ایکس را بریزید سپس پچ کارخانه ای اسکای ایکس و سپس اخرین پچ اسکای ایکس

فایلهای پیوست :

1. فایل بوت استرانگ 4640
2.پچ کارخانه ای استرانگ 4640
3.پچ 182 4640 فعال شدن شیرینگ
4.لودر 187 برای انتقال فایل بوت /بک اپ گرفتن از لیست کانالها/وریختن پچها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
تبدیل اسکای ایکس به استرانگ 4640 و استفاده از شیرینگ اینترنتی بدون نیاز به فلش و جیتگ
با درود
دوستان من بااين روش بدونه هيچگونه دردسري ميتونيد ريسيور خودرو تبديل به4640 كنيدواگه هم خواستيد دوباره به x تبديل كنيد

من روی6تا اسکای ایکس تابه امروز تست کردم بدون هیچ مشکلی ریسیور روشن و مشکلی نداره(چون هردو رسیور از سی پی یو sti55XXX استفاده میکنند

انجام عملیات:
* حتما بک اپ از لیست کانالهایتان بگیرید چون ممکن است لیست کانالها پاک شود.
* ابتدا فایل بوت را ریخته... پس از انتقال بوت چنین پیغامی روی لودر ظاهر میشود و دستگاه به صورت 4 خط در میاد.حال دستگاه رو از پشت خاموش کنید.

2ii78tj.png

* سپس پچ کارخانه ای ریسیور 4640 را با لودر انتخاب کنید و ریسیور را روشن کنید و وارد دستگاه کنید.
*ریسیور روشن میشودوبالا میاد(اگر احیانا بالا نیامد مجددا فایل بوت را وارد رسیور کنید ) و چون پچ کارخانه ای است کانالهای کارتی باز نمیشود.
* پچ شماره 182که شیرینگ در ان فعال است را وارد دستگاه کنید.برای فعال شدن امولاتور مانند قبل باید 2 بار 6969 را وارد کنید.

نکته:
در صورتی که بخواهید مجددا ریسیور را به حالت سابق در اورید
. دوستان عزیز برای برگشت به اسکای ایکس باید فایل بوت اسکای ایکس و لودر 1.8.7 رو که در زیر ضمیمه کردم به رسیورتون منتقل کنید . اگر قبول نکرد چند بار سعی کنید حتما قبول میکنه در ضمن پچ کارخونه ای skyx را هم نریختی مشکل نداره،بعد از ریختن بوت فایل آخرین پچ را هم میتونی بریزی.
اگر لودر فایل بوت را نشناخت تو قسمت آدرس All File را انتخاب کن تا بوت فایل اسکای را ببینی. من خودم به خاطر شما دوستان روي دستگاه خودم و يك دستگاه ديگه تست كردم جواب داد وبي هيچ عنوان نياز به فلش كردن ريسيور خودتون نيست اين روش بي برو بر گرد جواب ميده .

مزیتها:
لوگوی استرانگ در ابتدای روشن شدن دستگاه نمایان میشه.
کانالهایی که با کد کریپتوورک (فرکانس 10949)کار میکنند در پچ استرانگ 4640 باز میشه....که در اسکای ایکس بسته ست.
مهم تر از همه:استفاده از شیرینگ NewCamd...برای بهره گیری از شیرینگ استرانگ 4640
بنده این تبدیل رو انجام دادم و به خوبی جواب داده
به عقیده من هیچ دلیلی برای تبدیل دوباره به اسکای ایکس نیست
چون این رسیور از خیلی وقته که براش پچ نوشته نشده و از ساپورت خارج شده.
آخرین پچی که براش اومده بود مربوط به 6 تا 8 ماه پیش بود فکر کنم.
احتمال اینکه دیگه براش پچ نیاد بسیار زیاده.
4640 جدیدتر هست و بهتر
قابلیت شرینگ هم که بهش اضافه شده و مزیت های دیگه .....

موفق باشيد

فایلهای پیوست :
1. فایل بوت SRT4640
2.پچ کارخانه ای SRT4640
3.پچ 182 4640 فعال شدن شیرینگ
4.فایل بوت اسکای ایکس
5.پچ کارخونه ای اسکای ایکس
6.لودر برای انجام عملیات

در ضمن فايلها را دوستم بالا اپلود كرده كه از ايشان هم ممنونم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام بعد از تبديل ميتوان از پچهاي استرانگ 4640 براي اين دستگاه استفاده كرد و مشكلي پيش نميايد ممنونم

MOHAMMADevil

کاربر
2006-10-03
134
660
بله دستگاه استرانگ 4640 دقیقا همون دستگاه اسکای ایکس هست
فقط نرم افزار شون فرق جزیی داره
که شما وقتی به استرانگ تبدیل میکنید دیگه دقیقا همون رسیور استرانگ 4640 را دارید

بالا