تجربیات تعمیرات در مدلهای آی کلاس

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
هنگ و تنبلی دستگاه آی کلاس T9T9 SD card

چندوقت پیش یدونه از همین دستگاه واسه یکی از آشناها که خیلی روی ما حساب میکرد گرفتم ولی طفلک میگفت دستگاه همش هنگ میکنه و خیلی کنده.رفتم دیدم راست میگه بنده خدا.دستگاهو بردم ببیتم چشه.نرم افزار زدن درست نشد.تغذیه چک کردم درست بود.فلش کردم بازم مشکل حل نشد.بعد از کلی مکافات دیدم ماکت SD Ram داخل خشابه وقتی درش آوردم همه چی روبراه شد.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
رفع عیب قطع ووصل شدن کوالیتی دررسیورiclass9595pvr

باسلام یک رسیور ایکلاس9595xpr برام اوردن که کیفت سیگنال قطع وصل میشدثبات نداشت .در اولین قام خازن400v68uf تعویض شد .مشکل قطع ووصل شدن سیگنال رفع شد .موفق باشید

sirosanbari

کاربر
2011-12-01
5
19
رسیور ایکلاس مدل :a9a9فقط چراغ قرمز پنل روشن است ز پنل روشن است

باسلام رسیور ایکلاس مدل :a9a9فقط چراغ قرمز پنل روشن است ؟کارهای انجام شده 1-ایسی فلش زدم نشد 2-تغذیه را چک کردم مشکل نداشت ودر اخرمتوجه معیوب بودن ایسی رگولاتور 1.8شدام که با تعویض ان مشکل حل شد .

mgp

کاربر
2012-10-16
10
84
با سلام بنده هم یک رسیور ایکلاس 9696x pvrداشتم که خازنی صافی 400ولت بادکرده بود که با تعویض ان و خازن 33میکروفاراد تغذیه بازهم نوسان در ورودی اپتوکوپلر داشتیم که با تعویض 5m0365rمشکل بکل حل گردید

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
حل مشکل تصویر در ایکلاس a9a9 pvr hdmi

با سلام

به محض اینکه دستگاه روشن میشد تصویر خروجی داشتیم ولی بعد از بوت کامل دستگاه , تصویر میرفت و صفحه تلویزیون بصورت تیره با خط برگشتی میشد که با پروگرم کردن فایل فلش مشکل برطرف گردید.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام

به محض اینکه دستگاه روشن میشد تصویر خروجی داشتیم ولی بعد از بوت کامل دستگاه , تصویر میرفت و صفحه تلویزیون بصورت تیره با خط برگشتی میشد که با پروگرم کردن فایل فلش مشکل برطرف گردید.
دوست عزیز در این موارد مقدار پیکسل تصویر تغییر میکند که فقط با کایل اچ دی تصویر دارد و نیاز به فلاش کردن نبود فقط با دو بار زدن دکمه vf بر روی کنترل پیکسل تصویر تغییر و تصویر می آمد . لطفا در مورد مشکلات ابتدا در بخشها جست و جو و مطالعه کنید و علت را جویا شوید تا کاری بی جهت و وقت گیر انجام ندهید

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
دوست عزیز در این موارد مقدار پیکسل تصویر تغییر میکند که فقط با کایل اچ دی تصویر دارد و نیاز به فلاش کردن نبود فقط با دو بار زدن دکمه vf بر روی کنترل پیکسل تصویر تغییر و تصویر می آمد . لطفا در مورد مشکلات ابتدا در بخشها جست و جو و مطالعه کنید و علت را جویا شوید تا کاری بی جهت و وقت گیر انجام ندهید

با سلام

استاد عزیز در مورد دکمه vf یا video format گفته شما کاملا صحیح میباشد
چون به گفته مشتری بعد از زدن فلش مموری به دستگاه اینطوری شده بود ریسک نکرده و دستگاه را فلش نمودم تا با خیال راحت تحویل بدم

نا گفته نماند برای تست کامل باید دستگاه را به خانه میاوردم و با انتن امتحان میکردم.

با تشکر

آخرین ویرایش:

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
آیکلاس 9800 برام اومد که روشن نمیشد ولتاژهای تغذیه همه درست بودن دستگاهو فلش کردم که روشن شد از برق کشیدم مشتری اومد ببره خواستم تست کنم دیدم دوباره روشن نمیشه.وقتی کمی هیتر گرفتم روی مین برد دوباره روشن شد ولی بعد از چند دقیقه که مین سرد میشد ایراد برمیگشت.تک تک خازنها رو چک کردم تا در نهایت با تعویض خازن 100 میکرو 16 ولتی که تو عکس مشخص کردم مورد برطرف شد. iclass 9800X PVR.jpg

Ancient

کاربر
2020-04-24
15
19
سلام و درود .
هرچند این ریسیور یه کم قدیمی شده ، اما این رفع عیب برای من خیلی شیرین و مهم بود .

همین ایرادِ یهوییِ no signal شدن( فرقی هم نمیکنه که کدوم جهت و ماهواره و سیگنال باشه . اما چیزی که قدیم خاطرم هست زیاد پیش میومد پریدن از کانالهای hd به sd و بالعکس ، بیشتر باعث این موضوع میشد ). فرقی هم نمیکرد که بگیم دستگاه زیاد روشن بوده ، زیادی داغ شده و... . ممکن بود تازه دستگاه روشن کرده باشین پیش بیاد . یا توی سرچ گاهی وقتها روی یه فرکانس پیش میومد یا گاهی وقتی دیش خیلی دقیق بود ( جهت هایی که قدرت رو 100 درصد میزد ) بیشتر این مورد روی اون جهتها پیش میومد . البته این مشکل ، با یک خاموش و روشن کردن از پشت، برطرف میشد. ( اینم اضافه کنم توی یه تاپیکی از همینجا که الان بسته شده ایراد گرم شدن بیش از حد این دستگاه رو هم بخشی از علت ، دوستان اعلام کرده بودن که البته در تجربه من ، گرمای زیاد باعث ریستارت شدن دستگاه میشد .

و اما راه حل ( دیروز تجربه اش کردم . برای من جواب داد . شاید برای شما هم جواب دهد . چون طبق نظر یکی از عزیزان در همان تاپیک بسته شده، ممکنه روی بعضی از دستگاهها از همین مدل جواب بده و روی بعضی خیر ) :

در مسیر تیونر ( اگر اشتباه نکرده باشم ) دو تا خازن خواهیم دید با مشخصه 470میکرو /10ولت . یکیش چسبیده به آی سی رگلاتور lm317 و دیگری یه کم پایین تر ( با یه نگاه به راحتی قابل تشخیصه). این دو تا رو با خازن 470میکرو عوض کردم اما 16 ولت.

اینم بگم درست قبل از اینکه تعویض کنم آخرین فایل آپدیت رو ریختم . سافتکم هاشو هم ریختم . دستگاهو هم ریست کردم . بعد سرچ کردم دو تا ماهواره عرب و یاه ست رو .

بین سرج ، یه بار no signal شد . حین جستجوی سریع و جابه جایی بین کانالها هم چند بار پیش اومد .

اما
بعد از این تعویض، هر کاری باهاش کردم ، هرجور بالا پایینش کردم( طبق تجربیاتی که از قدیم داشتم برای وقوع no signal ) دیگه این اتفاق نیفتاد . تنها تغییری که حس کردم اینه که انگار یه کم تاخیر بین تعویض کانالها بیشتر شده ( در حدود 1 ثانیه بیشتر نسبت به قبل)

دوستان اگر مورد یا مشکلی در این راهکار میبینن لطفا بیان کنن .

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام و درود .
هرچند این ریسیور یه کم قدیمی شده ، اما این رفع عیب برای من خیلی شیرین و مهم بود .

همین ایرادِ یهوییِ no signal شدن( فرقی هم نمیکنه که کدوم جهت و ماهواره و سیگنال باشه . اما چیزی که قدیم خاطرم هست زیاد پیش میومد پریدن از کانالهای hd به sd و بالعکس ، بیشتر باعث این موضوع میشد ). فرقی هم نمیکرد که بگیم دستگاه زیاد روشن بوده ، زیادی داغ شده و... . ممکن بود تازه دستگاه روشن کرده باشین پیش بیاد . یا توی سرچ گاهی وقتها روی یه فرکانس پیش میومد یا گاهی وقتی دیش خیلی دقیق بود ( جهت هایی که قدرت رو 100 درصد میزد ) بیشتر این مورد روی اون جهتها پیش میومد . البته این مشکل ، با یک خاموش و روشن کردن از پشت، برطرف میشد. ( اینم اضافه کنم توی یه تاپیکی از همینجا که الان بسته شده ایراد گرم شدن بیش از حد این دستگاه رو هم بخشی از علت ، دوستان اعلام کرده بودن که البته در تجربه من ، گرمای زیاد باعث ریستارت شدن دستگاه میشد .

و اما راه حل ( دیروز تجربه اش کردم . برای من جواب داد . شاید برای شما هم جواب دهد . چون طبق نظر یکی از عزیزان در همان تاپیک بسته شده، ممکنه روی بعضی از دستگاهها از همین مدل جواب بده و روی بعضی خیر ) :

در مسیر تیونر ( اگر اشتباه نکرده باشم ) دو تا خازن خواهیم دید با مشخصه 470میکرو /10ولت . یکیش چسبیده به آی سی رگلاتور lm317 و دیگری یه کم پایین تر ( با یه نگاه به راحتی قابل تشخیصه). این دو تا رو با خازن 470میکرو عوض کردم اما 16 ولت.

اینم بگم درست قبل از اینکه تعویض کنم آخرین فایل آپدیت رو ریختم . سافتکم هاشو هم ریختم . دستگاهو هم ریست کردم . بعد سرچ کردم دو تا ماهواره عرب و یاه ست رو .

بین سرج ، یه بار no signal شد . حین جستجوی سریع و جابه جایی بین کانالها هم چند بار پیش اومد .

اما
بعد از این تعویض، هر کاری باهاش کردم ، هرجور بالا پایینش کردم( طبق تجربیاتی که از قدیم داشتم برای وقوع no signal ) دیگه این اتفاق نیفتاد . تنها تغییری که حس کردم اینه که انگار یه کم تاخیر بین تعویض کانالها بیشتر شده ( در حدود 1 ثانیه بیشتر نسبت به قبل)

دوستان اگر مورد یا مشکلی در این راهکار میبینن لطفا بیان کنن .

که در اختیار دوستان
با درود //خرابی خازنهای مسیر تیونر بسیار شایع هست بخصوص در این مدلها بهرحال ممنو ن از تجربه ای

بالا