1344Shahram
ناظم انجمن
- 2006-10-29
- 4,231
- 20,935
راه اندازی رسیورهای با پردازنده pnx IStar 20000-Titanium20000-1000Premium HDکه روی بوت مونده اند بدون فلش ولحیم کاری!
بادرود
دوستان وکاربران گرامی این اموزش برای اولین بار توسط من ارایه می شود ومدتی هم هست که کار راه اندازی این سری دستگاه را بدون پروگرام فلش ویا باز کردن ولحیم کاری ایسی فلش دستگاه هایی مانند استارست 1000وای استار 20000وتیتانیوم 20000 که همگی فول اچ دی هستند را انجام داده ام.
برد اصلی این رسیورها همگی توسط شرکت گلوبال چین تهیه شده وبا ایسی فلش HY27US08121b در بازار فروش رفته است.
در صورت انتقال نرم افزار ناقص ویا زود خاموش کردن دستگاه یا استفاده از فلش نامرغوب وویروسی آپگرید ناقص انجام شده ودستگاه روی بوت می مونه ونرم افزار هم قبول نمیکند.
خوب تابحال راه ما برداشتن فلش از روی برد وانتقال فایل فلش 66مگابیتی که خودمون دامپ وتهیه کردیم بوده است.
این دستگاه ها باید توسط فایل فلش خودشان فقط پروگرام شود که مجبور بودیم چندین فلش دامپ کرده باشیم.
اما یک لودر برای دستگاه ارایه شد که توضیح گنگ وناقصی داشت وهمه فکر میکردند برای انتقال نرم افزار است ولی اینطور نبود بلکه توسط یک هکر روس توضیحاتی برای user boot کردن رسیور توسط این لودر ارایه شد.
من مدتی روی توضیحات وکارهای جانبی کار کردم ورمز کار گشوده شد واینجا برای شما دوستان هم بازگو میکنم تا براحتی دستگاه های خودتون را پروگرام کنید.
دقت کنید موارد زیرمرحله به مرحله انجام بشود:
1-نیاز به کابل آپگرید معمولی دارید 2به3 3به2 5به5
2-لودر پردازنده که ضمیمه کردم
3-فلش مموری با فایل آپگرید دستگاه تون(همان پوشه files )
شروع کار:
شما ابتدا رسیور رابه برق وصل کرده ولی کلید پشت را روشن نکنید
سپس لودر را اجراء کرده ودرقسمت com number ورودی پورت سریال را مشخص کنید
در قسمت BaudR عدد 115200 را انتخاب کنید
مقابل کام پورت باید close comدیده شود یعنی پورت سریال باز باشد
حالا موس خود را روی داخل مستطیل بالای برنامه که خال هست برده وراست کلیک کنید
مرحله مهم اینجاست:
شیفت+@ را روی کیبورد گرفته(اول شیفت رابگیرید بعد@)
حالا با دست دیگرتون دکمه پشت دستگاه را روشن کنید در این هنگام داخل مستطیل که کلیک کردید شروع به نوشتن مطالبی میشود که شما باید سریعا دوبار کلید space کیبورد را بزنید
تصویر شماره 1 را خواهید داشت nxp
حالا با دقت تایپ کنید run menu و اینتر بزنید
حالا میشود تصویر 2
دستگاه امده روی بوت یوزر که همه دنبالش بودند!
بوت مد با 4 گزینه ظاهر شده وشما باید حالت چهارم را انتخاب کنید با تایپ عدد 4 واینتر
تصویر 3 را خواهید داشت
بعد از اینتر روی نوشته عدد4 منو به حالت اخرین تصویر یعنی شماره 4 خواهد رسید
تبریک شما موفق شدید دستگاه را برای قبول نرم افزار از پ.رت usbآماده کنیدk:
خوب حالا فلش مموری را بدستگاه متصل کنید وکلید برق پشت دستگاه را خاموش وروشن کنید.
خواهید دید دستگاه بعد از چند ثانیه مثل زمان سالمی شروع به ارتقاء نرم افزار خواهد کرد :s13:
بادرود
دوستان وکاربران گرامی این اموزش برای اولین بار توسط من ارایه می شود ومدتی هم هست که کار راه اندازی این سری دستگاه را بدون پروگرام فلش ویا باز کردن ولحیم کاری ایسی فلش دستگاه هایی مانند استارست 1000وای استار 20000وتیتانیوم 20000 که همگی فول اچ دی هستند را انجام داده ام.
برد اصلی این رسیورها همگی توسط شرکت گلوبال چین تهیه شده وبا ایسی فلش HY27US08121b در بازار فروش رفته است.
در صورت انتقال نرم افزار ناقص ویا زود خاموش کردن دستگاه یا استفاده از فلش نامرغوب وویروسی آپگرید ناقص انجام شده ودستگاه روی بوت می مونه ونرم افزار هم قبول نمیکند.
خوب تابحال راه ما برداشتن فلش از روی برد وانتقال فایل فلش 66مگابیتی که خودمون دامپ وتهیه کردیم بوده است.
این دستگاه ها باید توسط فایل فلش خودشان فقط پروگرام شود که مجبور بودیم چندین فلش دامپ کرده باشیم.
اما یک لودر برای دستگاه ارایه شد که توضیح گنگ وناقصی داشت وهمه فکر میکردند برای انتقال نرم افزار است ولی اینطور نبود بلکه توسط یک هکر روس توضیحاتی برای user boot کردن رسیور توسط این لودر ارایه شد.
من مدتی روی توضیحات وکارهای جانبی کار کردم ورمز کار گشوده شد واینجا برای شما دوستان هم بازگو میکنم تا براحتی دستگاه های خودتون را پروگرام کنید.
دقت کنید موارد زیرمرحله به مرحله انجام بشود:
1-نیاز به کابل آپگرید معمولی دارید 2به3 3به2 5به5
2-لودر پردازنده که ضمیمه کردم
3-فلش مموری با فایل آپگرید دستگاه تون(همان پوشه files )
شروع کار:
شما ابتدا رسیور رابه برق وصل کرده ولی کلید پشت را روشن نکنید
سپس لودر را اجراء کرده ودرقسمت com number ورودی پورت سریال را مشخص کنید
در قسمت BaudR عدد 115200 را انتخاب کنید
مقابل کام پورت باید close comدیده شود یعنی پورت سریال باز باشد
حالا موس خود را روی داخل مستطیل بالای برنامه که خال هست برده وراست کلیک کنید
مرحله مهم اینجاست:
شیفت+@ را روی کیبورد گرفته(اول شیفت رابگیرید بعد@)
حالا با دست دیگرتون دکمه پشت دستگاه را روشن کنید در این هنگام داخل مستطیل که کلیک کردید شروع به نوشتن مطالبی میشود که شما باید سریعا دوبار کلید space کیبورد را بزنید
تصویر شماره 1 را خواهید داشت nxp
حالا با دقت تایپ کنید run menu و اینتر بزنید
حالا میشود تصویر 2
دستگاه امده روی بوت یوزر که همه دنبالش بودند!
بوت مد با 4 گزینه ظاهر شده وشما باید حالت چهارم را انتخاب کنید با تایپ عدد 4 واینتر
تصویر 3 را خواهید داشت
بعد از اینتر روی نوشته عدد4 منو به حالت اخرین تصویر یعنی شماره 4 خواهد رسید
تبریک شما موفق شدید دستگاه را برای قبول نرم افزار از پ.رت usbآماده کنیدk:
خوب حالا فلش مموری را بدستگاه متصل کنید وکلید برق پشت دستگاه را خاموش وروشن کنید.
خواهید دید دستگاه بعد از چند ثانیه مثل زمان سالمی شروع به ارتقاء نرم افزار خواهد کرد :s13:
پیوستها
-
275.3 کیلوبایت بازدیدها: 234
آخرین ویرایش توسط مدیر: