تجربیات همکاران در تعمیر - هایویژن و آیکلاس

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
سلام
با تشکر از معاونت سایت که بخش تعمیرات رسیورهای هایویژن و آیکلاس رابه قسمت تعمیرات سخت افزازی سایت منتقل کرد.:a12:
در این تاپیک فقط تجربیات دوستان در مورد تعمیر این مدل رسیور نوشته می شود.با تشکراز همکاری دوستان

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
سلام
1-تکرار شدن پشت سر هم منو و تعویض کانال همراه با لرزش تصویر( خرابی ای سی dream)
2.مات بودن تصویر ( خرابی cpu )
3.خراب شدن مقاومتهای-r504-r505 کنار تیونر وقطع شدن سیگنال
4.زیاد شدن اهمf500 . وقطع سیگنال
خرابی u13 تولید کننده ولت 1.8 و u 9 رگوله 3.3
این قسمت ادامه دارد
خرابی این قطعات جدا از ایراد کارخانه ای این مدل دارد(روی چراغ قرمز) البته با همت دوستان این مشکل هم برطرف می شود.

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
فاغ از مشکلات بالا که جناب جوزی بش اشاره کردند یه مورد هم در مورد 9696HDMi برام اتفاق افتاده که در تاپیک قبل بش اشاره کرده بودم.
توصیه مهمی که برای دوستان مصرف کننده دارم اینه که اولا از خرید این مدل و کلا مدل های هایویون جدا خودداری کنند دوما به هیچ عنوان اونو ابگرد نکنند تا حل مشکل اساسی اون توسط خود شرکت..
رسیوراصلی و تولید خود شرکت داشتم از همین مدل که هنوز یه هفته از خریدش نگذشته که با ابدیت اون با پیغام تقلبی بودن رسیور مواجه شدن ..
کارایی که براش انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم بدین شرحه

1:تعویض کلی ایسی فلش

2: فلش نمودن با دو نوع فایل که توسط اقایان شهرام و شاطی زاده در انجمن ارسال شده بود

3:استفاده از فایل ارسالی شرکت برای تغییر ایدی . نفعی نداشت هیچ تازه باعث میشد مشکل بدتر هم بشه و رسیور بالا نیاد و هیچ نرم افزار دیگه ای هم قبول نکنه بجز فلش کردن مجدد

4:تعویض ایسی دریم از یه رسیور سالم و در حال کار 9595 روی مدل اچ دی که بازم با پیغام مواجه شدم.

5:تست ایسی دریم مدل 9696 روی مدل 9595 که بدون هیچ مشکلی کار میده و خبری از پیغام هم نمیاد..

6:تست ایسی دریم یه رسیور سالم و ابگرد نشده مثل خودش(9696 اچ دی ام ای) روی رسیور معیوب که بازم پیغام تقلب ظاهر میشه..

7:تست ایسی دریم رسیور معیوب روی رسیور سالم ابگرد نشده که بازم بدون هر گونه ایراد کار می کند..

8:پر کردن ایسی فلش با فایل رسیور9696 معمولی که در این حالت دیگه از پیغام خبری نیست فقط خروجی کابل اچ دی از کار می افتد و رسیور تبدیل میشه به مدل معمولی.. 9

: تا الان چندین و چند مدل از این رسیور بدستم رسیده که با اولین
ابدیت دچار این مشکل شده اند و هنوز راه حلی براش نیست..

vahidsat0098

کاربر VIP
2006-10-13
7
50
43
با سلام من هم مشكل شما رو داشتم اگه خروجي hdmi برات مهم نيست كه فلش دستگاه چيني رو بريز وگر نه بايد ايسي dream رو عوض كني و اين نرم افزار رو هم بريزي. البته من 6 تا ايسي كه رو دستگاه ديگه در حال كار بود رو گذاشتم تا يكيش بدون مشكل داره كار ميكنه.به نظر من كه 9696hd دستگاه خوبي نيست

پیوست‌ها

ZANGAN

کاربر
2007-08-05
8
85
رفع مشکل چراغ قرمز ایکلاس

با عرض سلام خدمت دوستان .بعد ازکلی کلنجار با ایکلاس وقتی تمام راه ها رارفتم یعنی از پروگرام فلش گرفته تا تعویض سی پی یو و رم بلاخره متوجه شدم که ایراد در فیبر مدار چاپی می باشد بعداز تست های فراوان متوجه دوقسمت روی مدارگشتم که باعث تمام این مشکلات میشود مورد اول که مهمتر است را امروز می گویم وبقیه را بعدا خواهم گفت امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد البته یک عکس برای درک بهتر مطلب میگذارم که از همین فروم که دوستان لطف کرده وقرار داده اند استفاده میکنم دقت کنید به 9عدد پیمی که بین سی پی یو و رم قرار دارد یعنی همان سوراخ هایی که روی فیبر مدارچاپی رو به زیر ان وصل میکند مدار رو کاملا بیرون بیاورید وبایک اهمتر ازوصل بودن این نقاط مطمئن شوید.چون این پیم ها سی پی یو و رم را به هم متصل می کند .در صورت قطعی سعی کنید با قلع ان را پر کنید البته گاهی لازم است ای سی رم را خارج کنید. امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشد

پیوست‌ها

• 100.7 کیلوبایت بازدیدها: 1,573

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
با عرض سلام خدمت دوستان .بعد ازکلی کلنجار با ایکلاس وقتی تمام راه ها رارفتم یعنی از پروگرام فلش گرفته تا تعویض سی پی یو و رم بلاخره متوجه شدم که ایراد در فیبر مدار چاپی می باشد بعداز تست های فراوان متوجه دوقسمت روی مدارگشتم که باعث تمام این مشکلات میشود مورد اول که مهمتر است را امروز می گویم وبقیه را بعدا خواهم گفت امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد البته یک عکس برای درک بهتر مطلب میگذارم که از همین فروم که دوستان لطف کرده وقرار داده اند استفاده میکنم دقت کنید به 9عدد پیمی که بین سی پی یو و رم قرار دارد یعنی همان سوراخ هایی که روی فیبر مدارچاپی رو به زیر ان وصل میکند مدار رو کاملا بیرون بیاورید وبایک اهمتر ازوصل بودن این نقاط مطمئن شوید.چون این پیم ها سی پی یو و رم را به هم متصل می کند .در صورت قطعی سعی کنید با قلع ان را پر کنید البته گاهی لازم است ای سی رم را خارج کنید. امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشد
با تشکر دوست عزیز
البته این مورد را نیز بنده برخورد کرده ام ( گرمادر نزدیکی ای سی رم و فلش ) و دو قطعه حساسc7-d1 به گفته یکی از دوستان . دیگر دوستان نظر بدهند.

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام
ای کلاس 9696 hdmi هر چند دقیقه یک بارریست میشد بعد از پروگرام کردن فلش و تعویض رم و پردازنده باز این مشکل برطرف نشد جالب بود وقتی سیم ال ان بی وصل نبود این مشکل رو نداشت با تعویض ای سی دریم مشکل برطرف شد

موفق باشید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آيكلاس9696 تقلبي با برد جديد

با درود
دوستان وهمكاران گرامي 9696 تقلبي با قطع كامل سيگنال آورده بودند كه كار هم نكرده بود بعد از باز كردن قاب دستگاه متوجه شدم اين مادربرد تازه هست چون تغييراتي نسبت به قبليها داشت مثلا ايسي ريز زير برد در قسمت خروجي ها نصب شده بود ويك كريستال27000 هم بالا بغل سوكتAV داشت.
كار مونتاژ قطعات اصلي تميز بود مثل رم پردازنده فلش ولي خازن ها وديو وقطعات ديگه بسيار بد با دست مونتاژ شده بود.
تعداد زيادي پايه بلند قطع شده بودند وبه كف برد اتصالي داده بود بعد از تعويض چند تا ترانزيستور و وايسي رگولاتور ولتاژ تيونر وكوتاه كردن پايه هاي مزاحم دستگاه سيگنال داد.
البته اين دستگاه هم با ورژن بالاي 11228 نرم افزارهاي هايويون9696 پيغام چيني ميدهد:eek:k:

پیوست‌ها

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
ایکلاس 9797 xn که در ان فقط چراغ ابی صفحه روشن بود و با پروگرام ایسی فلش هم تغییری نکرد و عیب همچنان باقی بود با قلع کشی ایسی رم این عیب برطرف شد [/
QUOTE]
دوست عزيز يكي از مدارات زير اي سي فلش قطع است با اهمتر برسي و فقط مدار قطع شده را وصل كن مدارات ديگر را حساس نكن ( اين ايراد جدا از دستگاهاي 9696 است خازن c7 و... هست( بيشتر اين مدلها قطعي دارند .. )

09

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
در دو روز گذشته با سه تجربه تازه در تعمیرات رسیور همراه بودم که برای برای شما مینویسم تا به درد بعضی از دوستان بخورد

اول : یک رسیور ایکلاس 9696 بود که فقط چراغ ابی صفحه جلو ان روشن بود و با وجود سالم بودن پاور ان رسیور بالا نمی امد من ایسی فلش را پروگرام کردم اما فرقی نکرد و با قلع کشی بازم تفاوتی نداشت و با ولتاز گیری مدار اصلی متوجه شدم که پایین ایسی پردازنده و بین دو خازن c 8 و c24 یک مقاومت فیوزی smd به شماره شاسی B4 سوخته و برق ایسی پردازنده ولتاژ 3.3 را ندارد و با اتصال ان رسیور روشن شده و راه افتاد

پیوست‌ها

• 22.5 کیلوبایت بازدیدها: 960
  • 68.5 کیلوبایت بازدیدها: 976

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
دوم : یک رسیور ایکلاس 9696 که یک نا اشنا به تعمیرات خواسته بود ان را جیتگ کند که در قسمت بعد از فیش تغذیه و دیود یکسو ساز برای جیتگ ولتاز گرفته و باعث اتصال شده و رسیور کاملا قطع بود که بعد از تعمیر متوجه شدم رسیور روی چراغ قرمز مانده و ترانزیستور smd بعد از فیش تغذیه در مین برد به شدت داغ میکند و با ردگیری مسیر ان متوجه شدم که طرف بالایی ایسی رم که دو عدد خازن smd که از این ترانزیستور به صورت موازی به شاسی هستند یکی از انها داغ کرده و در اثر اتصال ولتاژ سیاه شده و باعث برق دزدی میشود و ولتاژ کافی به ایسی رم نمیرسد و با کندن ان از مدار رسیور راه افتاد

آخرین ویرایش:

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
سلام
دستگاه 9595 داشتم که کنترل روی دستگاه کار نم کرد با پروگرام کردن ای سی فلش مشکل حل شد. ( البته توی استار ست زیاد این مشکل به وجود می امدولی توی این مدا من ندیده بودم )

tda2030

کاربر
2009-07-30
105
1,107
56
نداشتن تصویر در دستگاه ایکلاس hd مدل 9696 و رفع عیب .

نداشتن تصویر در دستگاه ایکلاس HD مدل 9696 و رفع عیب .

دستگا ه فوق نه در Av و نه در کابل H D M i تصویر نداشت که با زدن بر نا مه 11300 مشکل حل شد .

بالا