تجربیات همکاران در تعمیر - هایویژن و آیکلاس

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542

درود :

میشه بفرمایید از کجا به این نتیجه رسیدید اینها سوختن چرا که احتمال خیلی خیلی کم این قطعاتی را که علامت گذاری و اشاره داشتید خراب بشن آیا رسیور دست کاری هم شده ،

هر چند این قطعات بعضیهاشون کاراییشون ربطی به بالا اومدن رسیور ندارند؟

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
درود :

میشه بفرمایید از کجا به این نتیجه رسیدید اینها سوختن چرا که احتمال خیلی خیلی کم این قطعاتی را که علامت گذاری و اشاره داشتید خراب بشن آیا رسیور دست کاری هم شده ،

هر چند این قطعات بعضیهاشون کاراییشون ربطی به بالا اومدن رسیور ندارند؟

دو تای ای سی ریگولار که ترکیده و ترانزیستورها هم با اهم متر چک میکنم پایه ها به هم راه میده یعنی سوت میزنه خواستم انهایی که خرابه تعویض کنم .(این عکس برد که فرستادم برد خودم نبود شبیه برد خودم بود ای سی ها و ترازیستور روی انها مشخص کردم )

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
دو تای ای سی ریگولار که ترکیده و ترانزیستورها هم با اهم متر چک میکنم پایه ها به هم راه میده یعنی سوت میزنه خواستم انهایی که خرابه تعویض کنم .(این عکس برد که فرستادم برد خودم نبود شبیه برد خودم بود ای سی ها و ترازیستور روی انها مشخص کردم )

درودی دیگر :

این ترانزیستورها به خودی خود یعنی بطور طبیعی اگر برق شهری باشه نمیترکن مگر که رعد و برق به رسیور زده و یا دستکاری ناشیانه روی رسیور شده که از انظر من به صرف کردن وقتتون روی این مورد بی فایده هست چرا که بیشک موارد زیادی از این قبیل پیدا شده که با نگاه سطحی قابل مشاهده نیستند .

آخرین ویرایش:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
ضمن تشکر باید بگم در سایت امیر ای سی هم قبلا و هم الان سرچ کردم هیچکدام موجود نبود

درود :

موجود هستند منتهی با اون نامی که شما ذکر میفرمایید عنوان نشدند.

هومن پارس

کاربر VIP
2007-05-09
68
310
حل مشکل روی چراغ قرمز ماندن ای کلاس k9k9 pvr hdmi

سلام خدمت همه اساتید: دستگاه فوق روی چراغ قرمز مانده بود و ولتاژ3.3 ای سی فلش هم بود و حرارت CPU هم نرمال بود و همه ولتاژهای تغذیه درست بود
کارهای انجام شده
پروگرام ای سی فلش
تست منبع تغذیه با یه تغذیه سالم
هیتر گیری CPU
که هیچ کدام جواب نداد و فکر کردم که CPU رفته
در اخر با تعویض خازن 100m-16v کنار رم به لوکیشن( CR201)عکس با کیفیت بالا در فایل zip شده قرار دادم

پیوست‌ها

• 171.3 کیلوبایت بازدیدها: 78
آخرین ویرایش:

uc1399

کاربر VIP
2022-03-31
4
4
دستگاه iClass A9A9 مشکل چراغ قرمز داشت ولتاژها اوکی بودند بایوس زدم حل نشد آی سی اصلی و رم رو حرارت دادم یکبار اوکی شد و بعد دوباره همونجور شد به خازن های کنار بافر رم شک کردم سه تا خازن 100میکرو 16 ولت بود که درآوردم یکیش ظرفیتش شده بود66 با تعویض خازنها مشکل حل شد.

uc1399

کاربر VIP
2022-03-31
4
4
سلام خدمت همه اساتید: دستگاه فوق روی چراغ قرمز مانده بود و ولتاژ3.3 ای سی فلش هم بود و حرارت CPU هم نرمال بود و همه ولتاژهای تغذیه درست بود
کارهای انجام شده
پروگرام ای سی فلش
تست منبع تغذیه با یه تغذیه سالم
هیتر گیری CPU
که هیچ کدام جواب نداد و فکر کردم که CPU رفته
در اخر با تعویض خازن 100m-16v کنار رم به لوکیشن( CR201)عکس با کیفیت بالا در فایل zip شده قرار دادم

باتشکراز همکار عزیز دقیقا برای منم همین خازن تو همین مکان بود.

بالا