Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,904
اما تست بنده Alireza-Sat با این رسیور:
دوستان گل علیرضا چند روزی هست که دارم با این رسیور تست میکنم
شاید باورتان نشود با این قیمت نسبتا" خوبی که داره بهترین کارایی را دیدم
بیش از 15جهت با دیش گردان نصب کردم تا حالا با سرعت عالی حرکت میکند
یک اکانت سی سی کم 5لاین هم روش نصب کردم شاید باورتان نشود مثل یک رسیور لینوکسی کار میکند فریزی ندیدم
در این چند روز تا حالا هنگی مشاهده نکردم البته نرم افزار آخری تست کردم
سرعت تعویض کانال به مراتب بالاتر از ایکس کروزر و استرانگ هست
سرچ کانال ها با سرعت بالا انجام میشود
در ضمن نکته جالب این رسیور تیونر قوی آن است حتی فرکانس های ضعیف هاتبرد مثل 12692 را با قدرت دریافت میکنم طوری که با ایکس کروزر 600 و استرانگ4902 نتونستم با این قدرت دریافت کنم
این رسیور با فرمت ts ضبط میکنه اما نکته جالب اینه که در خود رسیور این قابلیت را داره که به mpge تبدیل کنه
تنها معایبی که دیدم اکانت رایگان این رسیور بود که اصلا جالب نبود کانال زیادی باز نمیکنه امیدوارم این مشکل هم از طرف شرکت حل بشه
دوستان گل علیرضا چند روزی هست که دارم با این رسیور تست میکنم
شاید باورتان نشود با این قیمت نسبتا" خوبی که داره بهترین کارایی را دیدم
بیش از 15جهت با دیش گردان نصب کردم تا حالا با سرعت عالی حرکت میکند
یک اکانت سی سی کم 5لاین هم روش نصب کردم شاید باورتان نشود مثل یک رسیور لینوکسی کار میکند فریزی ندیدم
در این چند روز تا حالا هنگی مشاهده نکردم البته نرم افزار آخری تست کردم
سرعت تعویض کانال به مراتب بالاتر از ایکس کروزر و استرانگ هست
سرچ کانال ها با سرعت بالا انجام میشود
در ضمن نکته جالب این رسیور تیونر قوی آن است حتی فرکانس های ضعیف هاتبرد مثل 12692 را با قدرت دریافت میکنم طوری که با ایکس کروزر 600 و استرانگ4902 نتونستم با این قدرت دریافت کنم
این رسیور با فرمت ts ضبط میکنه اما نکته جالب اینه که در خود رسیور این قابلیت را داره که به mpge تبدیل کنه
تنها معایبی که دیدم اکانت رایگان این رسیور بود که اصلا جالب نبود کانال زیادی باز نمیکنه امیدوارم این مشکل هم از طرف شرکت حل بشه
پیوستها
-
157.2 کیلوبایت بازدیدها: 226
-
192.6 کیلوبایت بازدیدها: 221