تست نهایی رسیور قدرتمند استرانگSRT 4922hd بوسیله Alireza-Sat

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
تست نهایی رسیور قدرتمند استرانگSRT 4922 بوسیله خودم

درود دوستان گل
بالعکس دوستانی که از استرانگ می نالند و میگن رسیور ساده ای هست
بعد از تست نهایی این رسیور که حدود یک هفته است دارم با این کار میکنم
شاید به طور چشمگیری توجه من را به خودش جلب کرد
بیش از 17جهت با دیش گردان نصب کردم(موتور عالی مچ شد)
یک اکانت سی سی کم پنج لاین نصب کردم طوری که مثل یک رسیور لینوکسی عمل میکرد
مدیا پلیر زیبای این رسیور عالی هست برای دیدن فیلم و گوش کردن موزیک mp3
یک هارد اکسترنال wd هست که یک ترابایت حافظه داره عالی داره کار میده
نکته دیگر این رسیور کیفیت تصویر بر روی کانالهای hd بود
رزولوشن مثل مدلهای 4902عالی بود
منو با گرافیک جدیدی که تا به حال ندیده بودم،من رو مجذوب خودش کرد
،البته هیچ فرق از نظر قرار گرافتن آپشنها ندیدم فقط چند تا مورد در بخش اینترنت گردی دیدم

پیوست‌ها

• 354.1 کیلوبایت بازدیدها: 188

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
این هم مشخصات کلی این رسیور که قبلا معرفی شده

رسیور جدید فول HD شرکت استرانگ SRT 4922 با قابليت يوتيوب + هواشناسي + گوگل MAP + راديو اينترنتي

رسيور جديد استرانگ 4922HD

SRT 4922 HIGH DEFINITION - MPEG-4 - DVR ready - CONAX
Specifications (Youtube & wether & map & Radio Internet) and New Software
• Video Resolution: 1080i/p, 720p, 576i/p
• DVR-Ready via USB External Mass Data Storage Device
• Time Shift, Record & Playback
• USB 2.0 Host for MPEG, MP3 & MP4 Playback, JPEG Viewing & Firmware Update
• Ethernet Port (RJ-45) for Software Updates
• Embedded CONAX CAS7
• 10,000 Programmable Channels
• DVB-S2/S, MPEG-4/2 H.264 Compliant
• HDMI Output
• Programmable Function Keys:
F1~F4 & 0~9
• Dolby Digital Electrical Output
• 16:9 Full Screen, 4:3 Letterbox & Full Screen
• Advanced Blind Scan
• Auto & Manual Channel Search
• Electronic Program Guide
• 16 Favorite Channel Groups
• Auto Voltage (AC 100 - 250V~) SMPS

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
علی اقا کیفیت در کانا لهای اس دی چطور بود ؟
در 4902 حدود یک ماه که کار کردم کیفیت در شبکه های اچ دی قابل قبول بود اما
شبکه های اس دی چنگی به دل نمیزد
در کل استرانگ رسیور اصل و نصب داری هست

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام
آقا بهروز یک نکته کانال sd داریم تا کانال sd شما شبکه منوتو را با شبکه itn اگر
بخوای مقایسه کنی با هم خیلی اختلاف کیفیت دارند
بنده تستی که داشتم در کانال های sd هم قابل قبول بود
البته با کابل hdmiمرغوب تست کردم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل .

. دوستان عزیز دنبال رسیورهای بی کیفیت نباشید مانند ای کلاسهای فول اچدی ای استار فول اچدی وغیره در رسیورهای مشابه رسیورهایی که مورد تایید بنده هست از لحاظ کیفیت تصویر - سخت افزار قوی وساپورت عالی با سی سی کم در درجه اول استرانگ فول اچدی بعد ایکس کروز 420 - واستار مکس 5100 و5000 -وتیتانیوم های فول اچدی بنده نظرم را عرض کردم تصمیم با خودتان هست گول اکانتهای رایگان را نخورید موفق باشید دوستان گل ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
به نظر بنده مدل 4922 اچدی استرانگ را بگیرید وبنده را دعا کن منو گرافیکی بسیار زیبا - باز کردن سریع کانالها البته پینگ تایم خوب واکانت بسیار عالی خیلی در باز کردن کانالها مفید هست .سرعت باز کردن مدلهای 4922 و4920 استرانگ با پچ 119 حتی بهتر از 4902 استرانگ ودر حد رسیور ویو سلو ساپورت فرمت NTFS کیفیت تصویر بسیار عالی هم در کانالهای sd وهم در کانالهای HD به نظر بنده ضمن احترام به دوستان گلم این مدل را بگیر وهمیشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید ..
در اخر خدمت شما عزیز اعلام کنم هیچ وقت دنبال شرینگ هوایی نباشید چون ثبات کامل ندارد بعد از چند وقت پشیمان خواهید شد ...

پیوست‌ها

• 26.8 کیلوبایت بازدیدها: 193
  • 58.5 کیلوبایت بازدیدها: 198
  • 21.7 کیلوبایت بازدیدها: 193
  • 85.2 کیلوبایت بازدیدها: 188
  • 84.8 کیلوبایت بازدیدها: 192
  • 81.7 کیلوبایت بازدیدها: 196
  • 24.4 کیلوبایت بازدیدها: 189
  • 92.5 کیلوبایت بازدیدها: 191
  • 90.6 کیلوبایت بازدیدها: 189
آخرین ویرایش:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
سلام دوستان گل .

. دوستان عزیز دنبال رسیورهای بی کیفیت نباشید مانند ای کلاسهای فول اچدی ای استار فول اچدی وغیره در رسیورهای مشابه رسیورهایی که مورد تایید بنده هست از لحاظ کیفیت تصویر - سخت افزار قوی وساپورت عالی با سی سی کم در درجه اول استرانگ فول اچدی بعد ایکس کروز 420 - واستار مکس 5100 و5000 -وتیتانیوم های فول اچدی بنده نظرم را عرض کردم تصمیم با خودتان هست گول اکانتهای رایگان را نخورید موفق باشید دوستان گل ..

با تشکر از اقا مهدی عزیز . قبل از هر صحبت اینکه شما استاد هستی و امثال ما درس پس میدیم شکی نیست اما من کمی درباره صحبت بالا بحث دارم . درباره استرانگ اقا مهدی کاشکی شما یه بار در زمان ارسال پ ارازیت یه مقایسه بین استرانگ و ای استار 30000 سری قدیم انجام میدادین بعد اون موقع متوجه قدرت سخت افزار این دو دستگاه میشدید تو خیلی از سایتها هم درباره این موضوع بارها بحث شده که ای استار بهتر جواب داده . درباره امکانات خوب در حد قابل قبول مانند یوتیوب - هواشناسی - فیلم - vpn - رادیو اینترنتی و....... کیفیت تصویر برابر با یه دستگاه بالای 1 میلیونی و شرینگ عالی شما میگید گول شرینگ رو نخورید اره شرینگی که 1 روز وصله و 10 روز قطع باید هم گولشو نخورد اما شما خودتون کیفیت شرینگ ای استار رو تست کردین ایا همون استرانگ اگه بخوای 3 سال شرینگ براش تهیه کنی چیزی نزدیک 400 هزار پول باید بدی با خود دستگاه استرانگ نزدیک 1 میلیون میشه باز مقایسه میکنید با ای استار 300 هزاری (در صورتی که ای استار اگه بهتر نباشه بدتر نیست ) اگر یک بار فقط تست کنید نه شرینگ اینترنتی حتی شرینگ هوایی باور کنید احساس میکنید به جزپکیج اسکای که اون هم رو هرسیسکمی هم فریز داره داری با کارت اورجینال پکیجها رو میبینید خوب شما بگید این چه برتری که استرانگ داره . درباره استارمکس دیگه واقعا نباید این صحبت میشد هرچند که این شرکت یه شرکته دزده و از شاسی ای استار در سری مگا با یه ظاهر جدید اورده بازار . از این هم بگذریم استارمکس 5000 و 5100 کپی ای استار 2500 و 2000 با یک سخت افزار کاملا مشابه بدون حتی کوچکترین تفاوت فقط قاب رسیورها باهم فرق داره پس این چه برتریه که ما خبر نداریم حتی 2500 1 سال شرینگ اینترنتی هم داره که از 90 درصد سیسکمهای که تو سایتها میفروشن کیفیتش بهتره پس امیدوارم کمی عمیقتر نگاه کنیم . با تشکر

آخرین ویرایش:

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146

با تشکر از اقا مهدی عزیز . قبل از هر صحبت اینکه شما استاد هستی و امثال ما درس پس میدیم شکی نیست اما من کمی درباره صحبت بالا بحث دارم . درباره استرانگ اقا مهدی کاشکی شما یه بار در زمان ارسال پ ارازیت یه مقایسه بین استرانگ و ای استار 30000 سری قدیم انجام میدادین بعد اون موقع متوجه قدرت سخت افزار این دو دستگاه میشدید تو خیلی از سایتها هم درباره این موضوع بارها بحث شده که ای استار بهتر جواب داده . درباره امکانات خوب در حد قابل قبول مانند یوتیوب - هواشناسی - فیلم - vpn - رادیو اینترنتی و....... کیفیت تصویر برابر با یه دستگاه بالای 1 میلیونی و شرینگ عالی شما میگید گول شرینگ رو نخورید اره شرینگی که 1 روز وصله و 10 روز قطع باید هم گولشو نخورد اما شما خودتون کیفیت شرینگ ای استار رو تست کردین ایا همون استرانگ اگه بخوای 3 سال شرینگ براش تهیه کنی چیزی نزدیک 400 هزار پول باید بدی با خود دستگاه استرانگ نزدیک 1 میلیون میشه باز مقایسه میکنید با ای استار 300 هزاری (در صورتی که ای استار اگه بهتر نباشه بدتر نیست ) اگر یک بار فقط تست کنید نه شرینگ اینترنتی حتی شرینگ هوایی باور کنید احساس میکنید به جزپکیج اسکای که اون هم رو هرسیسکمی هم فریز داره داری با کارت اورجینال پکیجها رو میبینید خوب شما بگید این چه برتری که استرانگ داره . درباره استارمکس دیگه واقعا نباید این صحبت میشد هرچند که این شرکت یه شرکته دزده و از شاسی ای استار در سری مگا با یه ظاهر جدید اورده بازار . از این هم بگذریم استارمکس 5000 و 5100 کپی ای استار 2500 و 2000 با یک سخت افزار کاملا مشابه بدون حتی کوچکترین تفاوت فقط قاب رسیورها باهم فرق داره پس این چه برتریه که ما خبر نداریم حتی 2500 1 سال شرینگ اینترنتی هم داره که از 90 درصد سیسکمهای که تو سایتها میفروشن کیفیتش بهتره پس امیدوارم کمی عمیقتر نگاه کنیم . با تشکر

درود دوست عزیز
آقا 1 سوال داشتم
چرا دستگاه های آی استار طرف جنوب نمیاد؟
من کرمان هستم نه اینج نه بندر عباس نتونستم تهیه کنم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام همکار گل ممنونم از شما ولی عزیز بنده شاگرد همه دوستان هستم عزیز ..

گل من مگر سخت افزار در موقع ******* معلوم میشه !! دوست گلم اکثر دوستان اطلاع دارن مدلهای 4922 و4920 استرانگ از جدیدترین و قویترین پردازنده ST استفاده می کنند که قویترین سیپیو حال حاضر بعد از ویو پلاس هست عزیزCPU هایی که توسط شرکت ST تولید میشوند معماری SH4 دارن که البته برای مدلهای ویو پلاس و انیگما 2 فقط برای معماری MIPS است عزیز ..ای استار ها رسیور خوبی هستند ولی از لحاظ کیفیت سخت افزاری ونرم افزاری طولانی خیلی مانده به استرانگ برسه دوست گلم بنده نه فروشنده رسیور ونه نماینده استرانگ هستم بنده با اکثر رسیورها کار کردم ولی تا بحال مانند ویو پلاس ودر رسیورهای مشابه اچدی مانند 4902 و4922 و4920 ندیدم در مدلهای جدید استرانگ سیپیو ان قویتر از مدل 4902 زده شده برای همین سرعت باز کردن کانالها با پچ 119 در حد رسیورهای ویو سلو هست عزیز اکثر دوستان اطلاع دارن CCcam کد باز نیست و فقط برای چند معماری محدود منتشر میشود در رسیور های این چنینی شبیه سازی میشود و مطمئن باشید هیچ زمان 100% نمیشود ولی واقعا استرانگ اچدی مخصوصا مدلهای جدید با پینگ تایم خوب در باز کردن کانالهای کارتی هیچی از مدل ویو سلو کم تر ندارد .. دوست گلم این که عرض کردم ثبات کامل ندارد در ای استارها وغیره چون تجربه کردم عزیز بر حال نظر شما قابل احترام هست وبنده احترام می گذارم عزیز موفق باشی ..

آخرین ویرایش:

shahram560

کاربر
2007-12-21
1
5
سلام دوستان من واقعا ازکیفیت عالی تصویر 4922 راضیم و تیونرش هم واقعا بهترینه ضعیفترین فرکانس ها رو با کیفیت عالی دارم و منوی جدیدش هم خیلی خوش دست و دوست داشتنی هست، و با سیسیکم هم خیلی عالی کار میکنه..... سرعت تعویض کانال عالی که علتش هم سی پی یو فوق العاده قویش....من واقعا لذت میبرم....

آخرین ویرایش:

hamid novin

کاربر
2008-06-03
8
14
راهنمائی باز کردن هارد اکسترنال توسط رسیور استرانگ 4902

دوست عزیز سلام لطف کن طریقه اتصال هارد اکسترنال سیگیت 1 ترا با یواس بی رسیور استرانگ جدید 4902 اچ دی را بفرمائید باید چکار کنم تا اتصال برقرار شود. فرمت هارد باید چی باشه ؟ با تشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوست عزیز سلام لطف کن طریقه اتصال هارد اکسترنال سیگیت 1 ترا با یواس بی رسیور استرانگ جدید 4902 اچ دی را بفرمائید باید چکار کنم تا اتصال برقرار شود. فرمت هارد باید چی باشه ؟ با تشکر

سلام عزیز این تاپیک جای سوال پرسش نیست مدل 4920 هر دو نوع فرمت را ساپورت می کند ولی مدل 4902 باید هارد ویا فلش شما فرمت fat32 باشه وگر نه نمی شناسد هارد شما را در ضمن دوستان گل با پچ 137 سرعت باز کردن کانالهای کارتی برای مدل 4902 در حد رسیورهای لینوکسی دریم باکس شده واقعا استاد ویزکید کارت درسته عزیز در حال پیگیری دیگر مشکلات هستم دوستان گل ..

canalsat1

کاربر
2012-04-11
108
213

درود

داری از شرکت ای استار صحبت میکنی اخه ای استار هم شد ریسیور بنده خودم تعمیر کار رسیور هستم از نظر سخت افزار یه دوشاهی هم نمی عرضه
انگار این ریسیور را یکی از روستاهای دور افتاده ایران داره این رسیور میزنه مشکلاتی زیادی این رسیور داره که شما هم بهتر از من میدونید تازه از شیرینگش بگم رسیوری که شیرینگ هوایی یا اینترنی رایگان داره ارائه میده مطمئن باشید که از خودش ضعف داره چرا چون اگر نداشته باشه کسی دنبال این رسیور نمیره شما نگاه کنید به ریسورهایی مثل ویو پلاس اصلا نیازی به تبلیغات نداره و دنبال شیرینگ رایگان نیست مثل اکس کروز یا 4902 و ریسیورهایی از این قبیل

بالا