تشكر به خاطر اجازه تاسيس فروشگاه امير ايسي

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
الحمدالله رب العالمين

با تشكر از مديران عزيز وبزرگواري كه به من اعتماد نمودن واجازه تاسيس فروشگاه را در اين سايت بزرگ ومفيد را دادند
از خداوند رحمان مي خواهم كه مرا ياري نمايد تا باعث افتخار پيش از پيش سايت گردم
ودر امر اطلاع رساني وكمك به دوستان عزيز وكاربران محترم موفق وسربلند شوم
همانگونه كه اساتيد محترمي بر من بدون هيچگونه منتي معلومات ودانش خود را هديه دادن
من هم در حد توان بدون هيچ گونه منتي به سوالات كاربران ودوستان عزيزم در حد دانش ومعلومات جوابگو شوم
اميدوارم با تاسيس اين فروشگاه هم براي خود وهم براي كاربران عزيز ي كه در تهيه وخريد اجناس مصرفي دچار مشگل هستند مفيد وموثمر ثمر باشم
به اميد خدا بزودي فعاليت خود را در ضمينه فروشگاه قطعات الكترونيكي اغاز خواهم كرد
هميشه در پناه حق دلتان شاد وروزگارتان به كام باشد
مدير فروشگاه قطعات الكترونيكي امير اي سي amiric

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: امیر جان تبیرکات بنده حقیر را نیز بپذیر

از آقای محمودی هم به خطر اجازه تاسیس فروشگاه امیر ای سی کمال تشکر را دارم

موفق و موید باشید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
آقا امیر بنده هم تاسیس فروشگاه شما را درسایت تبریک عرض می کنم موفق باشید آیا شما قطعات موبایل منظور ای سی های موبایل یا ال سی دی و فلت هم موجود دارید

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
آقا امیر بنده هم تاسیس فروشگاه شما را درسایت تبریک عرض می کنم موفق باشید آیا شما قطعات موبایل منظور ای سی های موبایل یا ال سی دی و فلت هم موجود دارید

سلام تشكر از محبت شما استاد و همكار گرامي

دوست عزیز من تجربه ام در قطعات دستگاه هاي صوتي وتصويري است از آنجايي كه از تمامي قشرها ي تجار براي كمك به فروشگاه دعوت نموده ام چنانچه به اميد خدا رابطه برقرار شود به خدمات مورد اشاره شما هم اقدام خواهد شد و فروشگاه را گسترش خواهيم داد .

موفق و سلامت باشيد

آخرین ویرایش:

digital84

ناظم انجمن
2006-10-03
23
135
دوست عزیزم آقای زارع من هم خوشحال شدم از این بابت و امیدوارم که کسبت پر رونق و برکت باشه
موفق و پیروز باشی

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378
الحمدالله رب العالمين

با تشكر از مديران عزيز وبزرگواري كه به من اعتماد نمودن واجازه تاسيس فروشگاه را در اين سايت بزرگ ومفيد را دادند
از خداوند رحمان مي خواهم كه مرا ياري نمايد تا باعث افتخار پيش از پيش سايت گردم
ودر امر اطلاع رساني وكمك به دوستان عزيز وكاربران محترم موفق وسربلند شوم
همانگونه كه اساتيد محترمي بر من بدون هيچگونه منتي معلومات ودانش خود را هديه دادن
من هم در حد توان بدون هيچ گونه منتي به سوالات كاربران ودوستان عزيزم در حد دانش ومعلومات جوابگو شوم
اميدوارم با تاسيس اين فروشگاه هم براي خود وهم براي كاربران عزيز ي كه در تهيه وخريد اجناس مصرفي دچار مشگل هستند مفيد وموثمر ثمر باشم
به اميد خدا بزودي فعاليت خود را در ضمينه فروشگاه قطعات الكترونيكي اغاز خواهم كرد
هميشه در پناه حق دلتان شاد وروزگارتان به كام باشد
مدير فروشگاه قطعات الكترونيكي امير اي سي amiric

سلام اميرجان منهم تبريك عرض مي كنم ....

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
تبریک

سلام دوست عزیز تاسیس فروشگاه را صمیمانه تبریک عرض می کنم و امیدوارم موفق باشید

بالا