ولتاژ مورد نظر در زیر شماره نوشته شده است مثال 1117 زیر آن 3.3 یا 1.8 یعنی رگلاتور 3.3 ولت یا 1.8 ولت میباشدسلام دوستان
اگر دستگاه استارمکس5000 اچ دی دم دست دارید لطفا ولتاژ پایه های رگولاتور مشخص شده در تصویر پیوست را اعلام کنید:a3IRSAT1:
سلام آقای حیدری ممنون از توجه شماولتاژ مورد نظر در زیر شماره نوشته شده است مثال 1117 زیر آن 3.3 یا 1.8 یعنی رگلاتور 3.3 ولت یا 1.8 ولت میباشد
با سلام - به جای 1.2 ولت باید 1.8 ولت باشد پایه خروجی ولتاژ را قطع کرده و دوباره ولت گیری کنید احتمال خرابی قطعه یا خازن در مسیر 1.8 ولت زیاد است .سلام آقای حیدری ممنون از توجه شما
این دستگاه بالا نمیاد فلش پروگرام شده پاور ولتاژهاش درسته رگولاتور از جنس 1117 نیست
a110f34
شماره اش هست که نمونه دیگه روی برد هست که خروجی 3.3 داره
اما این یکی که مشخص کردم ورودی 2.4 وخروجی1.2 هست
خواستم ببینم روی برد سالم که روشن میشود ولتاژها همین هست یا خیر؟
ورودی رگولاتور از یک ایسی8پایه تامین میشود
M497
G5626
که یدکیش را ندیدم اما روی برد اوراقی
L461
G5626
8پایه را دارم نمی دونم جاش می خوره یا خیر؟
اگه دستگاه دم دست دارید ولتاژهای ورودی و خروجی را برام مشخص کنید
با سلام - برسی کن ببین ولتاژ 5 ولت که جهت تغذیه فلاش یو اس بی استفاده میشود تا سر فیش یو اس بی موجود است یا نه -با سلام
یک دستگاه استارمکس 2X2 فول دارم که هر دو تا usb ان فلش را نمیشناسد خیلی باهاش ور رفتم اخرشم نفهمیدم چیه ممنون اگه راهنمایی کنید
سلامبا سلام - به جای 1.2 ولت باید 1.8 ولت باشد پایه خروجی ولتاژ را قطع کرده و دوباره ولت گیری کنید احتمال خرابی قطعه یا خازن در مسیر 1.8 ولت زیاد است .
با سلام خدمت اساتيد محترم
يه رسيور استارمكس x10 beta جهت تعمير آوردن كه پاورش درست بشو نيست ولتاژ خروجي هم نه روي برد معلومه و نه رو مين برد در ضمن اين رسيور ها فقط يك ولتاژ خروجي دارد . در صورت امكان راهنمايي فرماييد.
سلام
دوست عزیز بیشتر رسیور های فول اچ دی دکمه display دارن که جهت تعویض کیفت تصویر بکار می رود منظورم 560 ----720----1080 و غیره
چند بار این دکمه رو بزن درست میشه
یا حق