تعمیرات سخت افزاری فول اچ دی

reza_476

کاربر
2012-02-12
212
433
باسلام

رسوب را با تینر 20000 فوری تمیزکن و خشک کن عکسهای واضح و با کیفیت از قسمت مورد نظر بردت قرار بده تا راحت تر راهنمایی شوی

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام اساتید محترم دستگاه استار ایکس 30000فول برای تعمیر اورده اندکه کیفیت ندارد تغذیه تست شداما خروجی تیونر به ال ان بی فقط 4ـ7ولت داردوبرد مین دستگاه با مقیاسه ای من با استار مکس یکی است منتظر یاری همه دوستان میباشم سپاس

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
باسلام اساتید محترم دستگاه استار ایکس 30000فول برای تعمیر اورده اندکه کیفیت ندارد تغذیه تست شداما خروجی تیونر به ال ان بی فقط 4ـ7ولت داردوبرد مین دستگاه با مقیاسه ای من با استار مکس یکی است منتظر یاری همه دوستان میباشم سپاس

کنار سوکت کارتخوان دستگاه یک آی سی اس ام دی 6 پایه هستش فکر کنم کد روش gec باشه اون رو چک کنید ببینید 12 ولت ورودی داره ؟

اگه ولتاژ ورودی 12 ولت بود احتمالا خودش یا قطعات اطرافش خرابه؟

تست کنید و خبر شو اعلام کنید تا بگم چیکارش کنید

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
باسلام عالی جناب اوازه قو ازتوجه حضر تعالی سپاس گذارم 12ولتی که فر مودید نبود باز هم منتظر راهنمایی شما هستم باسپاس

سمت چپ آی سی مذکور یه ترانزیستور موس فت و یک سلف هست اونا رو ولت گیری کن ببین دو سر سلف و روی دوتا از پایه های ترانزیستور 12 هست یا خیر؟

اگه فقط یکی از پایه های ترانزیستور ولت داشت احتمالا ترانزیستور خرابه

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام دستگاه استارایکس 30000که مدتی دردست من نبود ودوباره اورده اند باهمان شرایط کهدر بالا توضیحات عرض شد اگر راهنمایی فرمایید سپاسگذارم

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی دوستان یه ریسیور super max8000 full hdبرای تعمیر آوردن که بعداز دوبار لودینگ نوشتن روی clon protectگیر میکنه همه سایت هارو گشتم فقط نرم افزارش موجوده لودری براش نیست از نظر منو زیاد شبیه منو نکست دوبراتچ و استارمکس 2x2هستش ولی مدل دستگاه شبیه استارمکس9999 لمسی هست البته من پرگرامر دارم برای فلش کردن ولی سوکت این نوع فلش و ندارم از دوستان هرکس تجربه در این مورد داره راهنمایی بکنه با تشکر توحید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
بادرود مشکل سرچ کانال در دریملندs88پیش اومده که هم قدرت وکیفیت درمنوی تنظیم انتن وجود داره ولی درسرچ کانال .هیچ کانالی یافت نمیشه!لیست کانال اماده رو تزریق کردم .صداپخش میشه تصویر نیست ...کارهی انجام شده انتقال اخرین نرم افزار.وهم کارخانه ای توسط usb .وrs232 . هیچ نتیجه ای حاصل نشد.نظرتون راجع به فلش کردن چیه؟اولین باره برددریملندروبازکردم .ایسی فلش s88 چندبایه است ؟گذشته ازاین اگرنظردیگری راجعه به دیگرقسمتهای برد دارید.مثال تیونر......دستگاه بلاستفاده مونده اگرقطعه ای بنظرتون میاد وتجربه داریدمتاسفانه تیونر هم گیرنیاوردم تعویض کنم .لطفا راهنمایی کنید.سباس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
ابتدا با آخرین ورژن برنامه دستگاه را آبدیت کن و اگر نشد یک هیت روی آی سی رم بگیر و بعد ریست کن دستگاه را و از نو سرچ کن این عیب در درجه اول نرم افزاری و در حالت دوم از خرابی یا کار نکردن آی سی رم بدلیل ناصافی ولتاژ تغذیه رم نیز میتواند باشد

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
همه جوره بانرم افزار اپدیت کردم کارخانه زدم با لودر ولی مشکل سخت افزاری هست کابل وهیچ چیز دیگر مشکلی نداره .روی رم هیتر گرفتم تیونر برروی برد است وقابل جداشدن نیست .فقط توسط قاب روی تیونرپوشیده شده بازش کردم قطعات تیونر کریستال 27000سالم .خازن 10ولت 470سالم فقط موندم ایسی روفلش کنم .اگراشنایی به برد دریملند s88دارید .لطفا درمورد شماره ایسی چون فایل فلش رو دانلود کردم فقط توی تشخیص مابین دوتلا ایسی موندم کدام ایسی فلش هست اگر شماره ایسی فلش وچند پایه بودن این مدل را میدانیدراهنمایی بفرمایید

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
با سلام به همه همکاران ودوستان عزیز دوستان دیروز مشتری یه رسیور مدیا استار ms -5000برام آورد که میگفت رو چرا غ آبی مونده بعدارز باز کردن قاب یا رویه دستگاه متوجه شدم که قبلا توسط تعمیر کار یا خود شخص دست کاری شده دوستان کنار ای سی فلش رنگ تیره شده و پایه های ایسی خوب به مدار نچسبیده البته جای مدار چاپی انگار سوخته و جای پایه های مدار چاپی خراب شده سوال من این که میشه این رسیور رو دوباره احیا کرد باتشکر

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
با سلام به همه همکاران ودوستان عزیز دوستان دیروز مشتری یه رسیور مدیا استار ms -5000برام آورد که میگفت رو چرا غ آبی مونده بعدارز باز کردن قاب یا رویه دستگاه متوجه شدم که قبلا توسط تعمیر کار یا خود شخص دست کاری شده دوستان کنار ای سی فلش رنگ تیره شده و پایه های ایسی خوب به مدار نچسبیده البته جای مدار چاپی انگار سوخته و جای پایه های مدار چاپی خراب شده سوال من این که میشه این رسیور رو دوباره احیا کرد باتشکر

سلام

دوست من اگه مدار مشکل پیدا کرده باید سیم بکشی البته اگه فقط مشکل از اون قسمت باشه

sajjad-d

کاربر VIP
2008-07-21
53
223
سلام
دوستان یک دستگاه Star-X 60000 Enigma II هست که روی ELIN مونده و بوت نمیشه
با گزینه UPTA بالا میاد ولی با گزینه ELIN بالا نمیاد
تغذیه هم با یک دستگاه سالم تعویض شد . ولتاژ ها هم کاملا با یک دستگاه دیگر یکی هستند
دستگاه فلش شد . آخرین نرم افزار را هم از طریق USB در UPTA mode انتقال دادم ولی مشکل هنوز پابرجاست

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
دوستان یک دستگاه Star-X 60000 Enigma II هست که روی ELIN مونده و بوت نمیشه
با گزینه UPTA بالا میاد ولی با گزینه ELIN بالا نمیاد
تغذیه هم با یک دستگاه سالم تعویض شد . ولتاژ ها هم کاملا با یک دستگاه دیگر یکی هستند
دستگاه فلش شد . آخرین نرم افزار را هم از طریق USB در UPTA mode انتقال دادم ولی مشکل هنوز پابرجاست

این مدل دارای 2 ای سی فلش می باشد48 پین و 8پین معمولا مشکل با پروگرام ای سی 48 پایه رفع می شود

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
رسیور dx-solar 100 برام اوردند که مشکل نداشتن سیگنال و تصویر کابل hdmi داشت.ولتاژ پاور درست هست ولی جریان برق روی پورت های usbوrs232و تیونر ناقص هست.
پورت usb 1.3وrs232 صفر و روی تیونر 1.2 میباشد .دیودهای روی برد را هم عوض کردم و رگولاتور کنار دیود ها هم جریانش درست هست برد و پایه های cpuرا هم هیتر زدم ولی مشکل بازم پابرجاست .
در ضمن ای سی فلش را هم پروگرام کردم بازم نشد
پس دوستان راه چاره؟
826201592147.jpg

avazeghoo

2006-10-03
6,439
5,678
درود بر شما

دوست گرامی من متوجه ایراد دستگاه شما نشدم

الان دستگاه شما سیگنال نداره؟

یا یو اس بی کار نمیکنه؟