باسلام...باسلام...
خدامرگم بده.رسیورفول اچدی ایکلاسt9t9ازدستم افتاد.کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.پچهای مختلفی امتحان کردم.فقط بادکمه پنل جلوخاموش وروشن میشه.صفحه اول مربوط به پشت صحنه اچدی هستش..ریموت کنترل روهم عوض کردم
باتشکر
با سلام
دوستان یک ای سی رگلاتور ولتاژ DC to DC convertor در ورودی ولتاژ ایکلاس t9t9 فول اچدی به شماره AAH1ZA هست دوستان به جای این چه میشه گذاشت از دوستان کسی دیتاشت این ای سی رو داره؟
ممنون
با سلامدرود بر دوستان- یک دستگاه آی کلاس مدل: Aa20 فول اچ دی -تعمیری دارم که یک آیسی هشت پایه smd خرچنگی کاملا ذغال شده که من احتمال میدم رگلاتور باشه(سمت چپ مین بین دو سلف) دوستان اگه شماره این آیسی را دارند لطفا اطلاع رسانی فرمایند . سپاسگذارم
با سلام خدمت اساتيد محترم .
يه رسيور اي كلاس b9b9 براي تعمير آوردن كه بر اثر رعدو برق تصوير avi قطع شده ولي ازطريق كابل hdmi تصوير دريافت مي شود نرم افزار جديد هم از طريق كابل تزريق كردم ويدئو فرمت شو با كنترل عوض كردم ولي باز تصوير ندارد دنبال تصوير داخل مدار گشتم باز نتيجه اي نگرفتم در صورت امكان راهنمايي كنيد. با تشكر
درودبا سلام خدمت اساتيد محترم .
يه رسيور اي كلاس b9b9 براي تعمير آوردن كه بر اثر رعدو برق تصوير avi قطع شده ولي ازطريق كابل hdmi تصوير دريافت مي شود نرم افزار جديد هم از طريق كابل تزريق كردم ويدئو فرمت شو با كنترل عوض كردم ولي باز تصوير ندارد دنبال تصوير داخل مدار گشتم باز نتيجه اي نگرفتم در صورت امكان راهنمايي كنيد. با تشكر
سلام
من هم سه تا نانو کلاسیک مدلNANO CLASSIC AA10 WiFi HD PVR این آی سی SMD هشت پایه بین
دو تا سلف در سمت چب و بالای CPU به شماره
AAH1WA در هر سه تا رسیور سوخته و اصلا زغال شده
دوستان نمونه مشابه براش نیست
یا حق
ابتدا ولتاژ 3.3 ولت روی پایه آی سی فلاش و 1.8 را روی پایه سی پی یو و بعد فرکانس 27 کیلوهرتز را روی سی پی یو چک کنید و از ولتاژ ها و فرکانس مورد نظر مطمعن شوید - برای اطمینان برد را هیتر گرفته و با تینر فوری شست و شو دهید .