تعمیرات سخت افزاری مدلهای فول اچ دی

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
خدامرگم بده.رسیورفول اچدی ایکلاسt9t9ازدستم افتاد.کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.پچهای مختلفی امتحان کردم.فقط بادکمه پنل جلوخاموش وروشن میشه.صفحه اول مربوط به پشت صحنه اچدی هستش..ریموت کنترل روهم عوض کردم
باتشکر

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
خدامرگم بده.رسیورفول اچدی ایکلاسt9t9ازدستم افتاد.کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.پچهای مختلفی امتحان کردم.فقط بادکمه پنل جلوخاموش وروشن میشه.صفحه اول مربوط به پشت صحنه اچدی هستش..ریموت کنترل روهم عوض کردم
باتشکر
باسلام...
رسیورهنگ کرده بودوتموم پچهاازکارخانه تاپچهای اخری رو زدم راه نیفتاد.جایی دیدم پچ جدیدویکی ازقابلیتهاش هم نوشته بودمچ شدن بهترکنترل.رسیورروهمون پچ13104زدم راه افتاد..
باتشکر

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
دوستان یک ای سی رگلاتور ولتاژ DC to DC convertor در ورودی ولتاژ ایکلاس t9t9 فول اچدی به شماره AAH1ZA هست دوستان به جای این چه میشه گذاشت از دوستان کسی دیتاشت این ای سی رو داره؟
ممنون

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
درود بر دوستان- یک دستگاه آی کلاس مدل: Aa20 فول اچ دی -تعمیری دارم که یک آیسی هشت پایه smd خرچنگی کاملا ذغال شده که من احتمال میدم رگلاتور باشه(سمت چپ مین بین دو سلف) دوستان اگه شماره این آیسی را دارند لطفا اطلاع رسانی فرمایند . سپاسگذارم

پیوست‌ها

• 84.8 کیلوبایت بازدیدها: 767
آخرین ویرایش:

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
با سلام
دوستان یک ای سی رگلاتور ولتاژ DC to DC convertor در ورودی ولتاژ ایکلاس t9t9 فول اچدی به شماره AAH1ZA هست دوستان به جای این چه میشه گذاشت از دوستان کسی دیتاشت این ای سی رو داره؟
ممنون

سلام دوست عزیز اگه بتونی عکسی ازش بگذاری شاید بتونم کمکت کنم

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
درود بر دوستان- یک دستگاه آی کلاس مدل: Aa20 فول اچ دی -تعمیری دارم که یک آیسی هشت پایه smd خرچنگی کاملا ذغال شده که من احتمال میدم رگلاتور باشه(سمت چپ مین بین دو سلف) دوستان اگه شماره این آیسی را دارند لطفا اطلاع رسانی فرمایند . سپاسگذارم
با سلام
دوستان من هم یک ایکلاس دارم همین ای سی ترکیده ایا راه حلی داره؟
ممنون

sajjad-d

کاربر VIP
2008-07-21
53
223
یک دستگاه k9k9 hd pvr compact برای تعمیر آورده اند که دو تا آی سی به شماره AAH1YB (فکر کنم آیسی رگلاتور باشند) خال انداخته اند
اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید مشابه ایسی یا مدار معادل آن چیست
DSC00053.JPG

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

من هم سه تا نانو کلاسیک مدل
NANO CLASSIC AA10 WiFi HD PVR این آی سی SMD هشت پایه بین

دو تا سلف در سمت چب و بالای CPU به شماره
AAH1WA در هر سه تا رسیور سوخته و اصلا زغال شده

دوستان نمونه مشابه براش نیست

یا حق

پیوست‌ها

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
نبود تصوير avi در رسيور b9b9

با سلام خدمت اساتيد محترم .

يه رسيور اي كلاس b9b9 براي تعمير آوردن كه بر اثر رعدو برق تصوير avi قطع شده ولي ازطريق كابل hdmi تصوير دريافت مي شود نرم افزار جديد هم از طريق كابل تزريق كردم ويدئو فرمت شو با كنترل عوض كردم ولي باز تصوير ندارد دنبال تصوير داخل مدار گشتم باز نتيجه اي نگرفتم در صورت امكان راهنمايي كنيد. با تشكر

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484

يه رسيور اي كلاس b9b9 براي تعمير آوردن كه بر اثر رعدو برق تصوير avi قطع شده ولي ازطريق كابل hdmi تصوير دريافت مي شود نرم افزار جديد هم از طريق كابل تزريق كردم ويدئو فرمت شو با كنترل عوض كردم ولي باز تصوير ندارد دنبال تصوير داخل مدار گشتم باز نتيجه اي نگرفتم در صورت امكان راهنمايي كنيد. با تشكر

سلام
خروجی تصویر رو توی مدار دنبال کن با یه مقاومت 75 یا 100 اهم سری به 2تا ترانزیستور میره مقاومت رو تست کن ترانزیستور رو تعویض کن.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

درود
یکبار دستگاه را ریست فکتوری کنید
رعدوبرق چه ربطی به خروجی تصویر داره
باید سیگنال قطع بشه یا پاور ایراد بزنه

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

من هم سه تا نانو کلاسیک مدل
NANO CLASSIC AA10 WiFi HD PVR این آی سی SMD هشت پایه بین

دو تا سلف در سمت چب و بالای CPU به شماره
AAH1WA در هر سه تا رسیور سوخته و اصلا زغال شده

دوستان نمونه مشابه براش نیست

یا حق

سلام

کسی راه حلی برای این آی سی ها پیدا نکرده هنوز؟
مدار جایگزینی؟ چیزی؟

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

یه دستگاه b9b9 برای تعمیر آوردن توش گیر کردم. فقط ال ای دی ابی زیرش روشنه!!!!!!!

قبلا از این مدل رو یا فلش میکردم یا با تعمیر یا تعویض تغذیه مشکل حل میشد.

حالا:

فلش کردم نشد
تغذیه سالمه ولتاژا صحیح
با منبع تغذیه جداگانه زدم جواب نداد 5 ولت
تغذیه یه دستگاه سالم رو زدم جواب نداد
ولتاژ روی برد و سلفها درست بودن
دو تا آی سی 8 پایه رو با یه دستگاه سالم عوض کردم موردی نداشتن
هیتر کشیدم و......
دیگه موندم والا از این دستگاهای مزخرف بی کلاس نه آیکلاس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
ابتدا ولتاژ 3.3 ولت روی پایه آی سی فلاش و 1.8 را روی پایه سی پی یو و بعد فرکانس 27 کیلوهرتز را روی سی پی یو چک کنید و از ولتاژ ها و فرکانس مورد نظر مطمعن شوید - برای اطمینان برد را هیتر گرفته و با تینر فوری شست و شو دهید .

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
ابتدا ولتاژ 3.3 ولت روی پایه آی سی فلاش و 1.8 را روی پایه سی پی یو و بعد فرکانس 27 کیلوهرتز را روی سی پی یو چک کنید و از ولتاژ ها و فرکانس مورد نظر مطمعن شوید - برای اطمینان برد را هیتر گرفته و با تینر فوری شست و شو دهید .

سلام

همه اینکارو انجام داده بودم و مجدد انجام دادم جواب نداد
هیت سینگ سی پی یو رو دراوردم و هیت دادم رم و سی پی یو رو
ولی جواب نداد.
در ضمن اون آی سی کنار سی پی یو که مربوط به تیونر بود
داغ میکرد اونم دراوردم گفتم شاید جریان میکشه و نزاره دستگاه بوت بشه
ولی بازم جواب نداد؟

نظر؟؟ ممنون

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///ريسيور k9k9hd pvr compactوقتي به برق ميزنيم دموي جلو روشن شده شروع به چرخيدن ميكند و onميماند و بالا نميايدو در همان حالت onميماند ايسي را هم با فايلي كه اقاي service manual گذاشتن پروگرام كردم ولي مشكل برطرف نشد //لطفا راهنماي فرماييد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا