تعمیرات سخت افزاری مدلهای فول اچ دی

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام
٣ خازن 35v/100 پايين تيونر عوض كردم
٢ خازن يكى 10v/470-يكى 16v/10 سمت چپ پايين تيونر
همه رو عوض كردم ولى نتيجه اى نگرفتم هنوز ...

درودی دیگر :

چرا دم از آیسی معروف به آیسی تیونر نمیزنید فقط به گزینه خازنها پاسخ ندید اگر ولتازها اوکی بود و سرچ نمیکنه چند گزینه معروف رو باید تست کنید به ترتیب میگم تا مبادا یکی رو از قلم بندازید چون میتونه یکی از اونها مورد مورد نظر باشه .....

1- اگر تغذیه اماده از همان مدل باشه با اون ریسور رو تست کنید،

2- اگر هم نبود خازن صافی رو عوض کنید ،

3- خازنهای 1000میکر16 و یا 10 ولت تغذیه رو بدون تست عوض کنید.

4-خارنهای دور وبر تیونر عوض شند .

5-آیسی پشت تیونر نزدیک به کریستال فلزی که توی تصویر افتاده بود اون میتونه باشه .

6 خود تیونر .

7 و در آخر پردازنده یعنی همان cpu میتونه باشه باید یکی یکی تست شود .

8- ( لطفاً برای سهولت کار شما روشها رو به ترتیب از یک به بالا پیش ببرید )

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
درودی دیگر :

چرا دم از آیسی معروف به آیسی تیونر نمیزنید فقط به گزینه خازنها پاسخ ندید اگر ولتازها اوکی بود و سرچ نمیکنه چند گزینه معروف رو باید تست کنید به ترتیب میگم تا مبادا یکی رو از قلم بندازید چون میتونه یکی از اونها مورد مورد نظر باشه .....

1- اگر تغذیه اماده از همان مدل باشه با اون ریسور رو تست کنید،

2- اگر هم نبود خازن صافی رو عوض کنید ،

3- خازنهای 1000میکر16 و یا 10 ولت تغذیه رو بدون تست عوض کنید.

4-خارنهای دور وبر تیونر عوض شند .

5-آیسی پشت تیونر نزدیک به کریستال فلزی که توی تصویر افتاده بود اون میتونه باشه .

6 خود تیونر .

7 و در آخر پردازنده یعنی همان cpu میتونه باشه باید یکی یکی تست شود .

8- ( لطفاً برای سهولت کار شما روشها رو به ترتیب از یک به بالا پیش ببرید )

درود دوست عزیز
امکانش است خازنی اطراف تیونر خراب باشه ولی باد نکرده باشه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
اوکی اوستاد
من یه ایکلاس t9t9 HD دارم 4 تا خازن های 220 باد کرده بود سیگنال نداشتم تعویض کردم هنوز سیگنال ندارم کدوم خازن ها مربود به سیگنال و تیونر است

درود:

همه خازنهای دور و بر ال ام و تیونر یا بهتر بگم تا خازن صافی تغذیه بنوعی تغذیه و تثبیت ولتاژ هر دو میباشند حالا خودتون قضاوت بفرمایید.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود

دوستان دلیل سویچ نکردن رسیور k9k9 چیه
اکتر خازن‌ها تعویض شد
ولتاژهای درسته
سپاس
درود بر شما //دوست گرامی کلا دستگاه را ریست فکتوری کنید حالا lnb1را اول برای سویچ معرفی کنید بعد کانال یابی کنید وقتی کانالیابی تمام شد بعدش مجدد lnb2را واسه سویچ معرفی کنید و کانال یابی کنید و به همین ترتیب ......کلا توی ایکلاس یکم با سویچ مشکل دارن که باید با ترفند خاص هر مدل این کار انجام بشه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود

دوستان دلیل سویچ نکردن رسیور k9k9 چیه
اکتر خازن‌ها تعویض شد
ولتاژهای درسته
سپاس
[h=1]درود ب شما :
[/h][h=1]آیسی رگلاتور lm317 و ترانزیستورtip42c رو برسی کنید [/h]

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام خدمت اساتید محترم
مدل iclass k9k9 wifi hd
مدل فوق بعدازآبگرید بردم برای مشتری موقع رفتن روی کانلهای اچ دی هنگ میکرد دوسه بار باآزاد کردن کابل العنی مشکل حل میشد اما بارچهارم دستگاه هنگ کرد ودیگه روی بوت نرفت وروی چراغ قرمز ماندحال فلش با یک رسیور دیگه به درستی چیتک کردم امابازهم روی چراغ قرمز موند درصورتی که ولتاژهای روی برد درست بایک پاوردیگه هم چک ردم لظفآ دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
باسلام خدمت اساتید محترم
مدل iclass k9k9 wifi hd
مدل فوق بعدازآبگرید بردم برای مشتری موقع رفتن روی کانلهای اچ دی هنگ میکرد دوسه بار باآزاد کردن کابل العنی مشکل حل میشد اما بارچهارم دستگاه هنگ کرد ودیگه روی بوت نرفت وروی چراغ قرمز ماندحال فلش با یک رسیور دیگه به درستی چیتک کردم امابازهم روی چراغ قرمز موند درصورتی که ولتاژهای روی برد درست بایک پاوردیگه هم چک ردم لظفآ دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
درود

ای سی فلش رو با فایل سالم پروگرام کنید درست میشه برای هنگ نکردن هم از ورژن های قبل 2013 استفاده کنید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
سلام استاداگرممکن هست فایل بزارید برام که مشکلی نداشه باشه ضمن آیا روی خود این قابلیت جیتک هست

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام استاداگرممکن هست فایل بزارید برام که مشکلی نداشه باشه ضمن آیا روی خود این قابلیت جیتک هست
درود فایل سالم توی بخش موجوده ولی حتما باید با پروگرامر انتقال بدین اگر پروگرامر ندارین به یکی از تعمیرگاه های نزدیکتون مراجعه کنید و فایل و ای سی رو بدین که براتون پروگرام کنه

حسین23

کاربر VIP
2013-04-10
75
45
با درود ///ريسيور k9k9hd pvr compactوقتي به برق ميزنيم دموي جلو روشن شده شروع به چرخيدن ميكند و onميماند و بالا نميايدو در همان حالت onميماند ايسي را هم با فايلي كه اقاي service manual گذاشتن پروگرام كردم ولي مشكل برطرف نشد //لطفا راهنماي فرماييد
تغذیه دستگاه را تست کنید خازن باد کرده نداشته باشه

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
درود

ای سی فلش رو با فایل سالم پروگرام کنید درست میشه برای هنگ نکردن هم از ورژن های قبل 2013 استفاده کنید
درود
بایک آیسی سالم جای گذین کردم استادولی همجنان بی نتیجه وروی چراغ قرمزمونده درصورتی که این آیسی فلش روی دستگاه دیگه که در اوردم دستگاه روشن بودودرضمن این هم عرض کنم که قطعه ی مشکوکی روی برد رویت نمی باشد وهمین طورآیسی سی پیوودیگر آیسیهاهم گرمای زیادی ندارند و ولتاژهای روی برد هم بدرستی تست شده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
ضمنن یادآوری کنم پد پایه 3آیسی با جازدن بلند شد اگه دوستان راهنمایی کند که مسیر این پایه 3 به کجا وصل میشه ممنون میشم

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
درود
بایک آیسی سالم جای گذین کردم استادولی همجنان بی نتیجه وروی چراغ قرمزمونده درصورتی که این آیسی فلش روی دستگاه دیگه که در اوردم دستگاه روشن بودودرضمن این هم عرض کنم که قطعه ی مشکوکی روی برد رویت نمی باشد وهمین طورآیسی سی پیوودیگر آیسیهاهم گرمای زیادی ندارند و ولتاژهای روی برد هم بدرستی تست شده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
منتظرراهنمایی

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود ب شما بوبینهای روی مینبرد را جانپر کن همونهایی که رنگشون سبز رنگ هست اونهایی که در مسیر 3.3 ولتی برد مین قرار دارند رو در حالت کار با پنس یکی یکی جانپر کن ممکنه اهمی شدن اگر جواب ندادن بیشک تیونر مورد داره

بالا