درود
با فایلی که اقای سهیل پور گذاشته بودند مدل2100 هم فلش کردم..رو بوت هست..
رگلاتور3.3 با نمونه در حال کار هم تعویض شد..افاقه ای نکرد..
سلام
ایسی 3502تعویض نمایید
با درود ///دوست گرامی ایسی فلش را تعویض کنید و از ایسی مطمئن و نو استفاده کنید چون داشتم مواردی که ایسی با پروگرامر سالم هستش و برنامه قبول میکنه ولی خراب بوده /در مورد بعد با یک پاور مطمئن هم تست کنید
درود
با فایلی که اقای سهیل پور گذاشته بودند مدل2100 هم فلش کردم..رو بوت هست..
رگلاتور3.3 با نمونه در حال کار هم تعویض شد..افاقه ای نکرد..
درود
اگه مشکل از فلش باشه باید رسیور پیغام sw wrong بده
پس با فایل فلش خودش پروگرام کنید و احتمالا مشکل سخت افزاری داره
سی پی یو رو شارژ لحیم کنید همچنین ممکنه خود ای سی فلش هم خراب باشه
سلام
بزرگوار ایسی های مبدل سالمند و خروجی دارند! دلیل تعویض چیه؟ ولتاژ5-3-1.2 در ایسی ها موجوده
ممنون
با سلام دستگاه استارست 2100hdوقتی از سوکت AVوصل میشه بعد از چند دقیقه صفحه مات میشه و بعدش خط خطی مشه و میره ولی صدا داره از سوکت HDMIراحت پخش میکنه
کار های انجام شده :تعویض کریستال فلش کردن ای سی تعویض فیش ویدیوتعویض ترانزیستورSMDبشمارهQV02وQV03تعویض ای سی 4558. تعویض ترانزیستورهای smd پشت ای سی و مقاومتهای SMD .هیت گیری و شستشو با تینر تعویض خود سوکت avولی هنوز مشکل پا برجاست خازن smdبه شماره qv02 وQV03که باید ولتاژ پایه مثبتش 1ولت باشه بعد از چند دقیقه کار کردن ولتاژش نصف میشه و تصویر میره مدار دنبال کردم میخوره ب خازن 16ولت220اونم تعویض کردم نشد در ادامه پایه مثبت خازن به یه مقاومت ب شماره RV24که رو خود مقاومت زده 221 وصله که ولتاژ 1ولت از اونجا میاداز اون طرف مقاومت یه ولتاژ5.1 بهش میرسه که تبدیلش میکنه ب 1ولت اون مقاومت هم تعویض شدعیب همچناب پابرجاست مسیر رو تا اینجا بیشتر پیدا نکردم
با درود //وقتی اینطور هم در پخش تصویر و صدا مشکلی ایجاد نمیشه؟اگر در پخش صدا و تصویر مشکل نداره به احتمال زیاد ایسی پشت پنل جلو مشکل داره و یا لحیم سردی داره