درود
رسیور 2000 هایپر فقط چراغ آبی و چراغ سبز سیگنال روشنه
با لودر کابل برنامه نمیگیره
آیسی فلش هم پروگرام زدم اما باز جواب نداد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
درود بر شما
اول تغذیه رو چک کنید
بعد رگلاتورهاي dc to dc رو تست کنید
اگه ولتاژ ها درست بود ای سی فلش رو پروگرام کنید اگه مشکل رفع نشد ایراد میتونه از سردی لحیم سی پی یو و رم باشه که باید با دقت هيتر بگیرید با خمیر فلکس مرغوب
در نهایت اگه مشکل رفع نشه احتمالا پردازنده یا رم خراب شدن
ممنون از راهنماییتون
میشه شماره آیسی رو ذکر کنید؟
ممنون
درودبا سلام
رسیور استارست 2020hd super روی on مونده نرم افزار های قبلی رو با لودر انتقال میدم بعد از بوت شدن مجددا میره روی on بالا نمیاد فایل فلش رو هم که انتقال میدم ارور میده از اساتید کسی هست راهنمایی کنه چطور این مشکل رو حل کنم ممنون میشم .
کسی نبود جواب ما رو بده؟
سلام ودرود یه رسیور 2100Hd اوردن میگن رعدو برق زده دستگاه روی اون یمونه نگاه کردم دیود D001 اتصال کوتاه بود ولی دیود سالمه روی خود برد اتصال کوتاه هست دیو بیرون از برد دیود سالمه کسی میدونه چگونه مشکلش رو حل کنم
سلام ودرود یه رسیور 2100Hd اوردن میگن رعدو برق زده دستگاه روی اون یمونه نگاه کردم دیود D001 اتصال کوتاه بود ولی دیود سالمه روی خود برد اتصال کوتاه هست دیو بیرون از برد دیود سالمه کسی میدونه چگونه مشکلش رو حل کنم
سلام
رسیورsr-2100hdدارم که ولتاژ18ولت و3.3ولت تیونردارداماسیگنال نداردوشبکه ها رانمیگیرد.لطفاراهنمایی کنید.تشکرمشاهده فایلپیوست 103215مشاهده فایلپیوست 103216
درود:
استارست 2000ACE مشکل صفر بودن قدرت و کیفیت سیگنال داره،ولتاژها همگی صحیح هست،سی پی یو وآی سی تیونر هم پایه ها هیت گرفته شده و شستشوی برد.....،ایراد از m3501 هست؟
تجربه ای تو این ایراد دارید ممنون میشم