تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

AREYA54

کاربر VIP
2018-11-02
26
35
درود:
به نکته اصلی اشاده کردید اگر CPU و آیسی TUNER حرارت نرمالی داشته باشنده میتواند همان ایراد از آیسی m3501 باشد.

ممنون
تو کدوم فروشگاه میشه تهیه کرد؟
امیر آی سی را دیدم ظاهرا تموم کرده!

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
ممنون
تو کدوم فروشگاه میشه تهیه کرد؟
امیر آی سی را دیدم ظاهرا تموم کرده!

توی فروشگاها هست ،یک سرچی در فروشگاه آقای زارع کنید شاید بود....

AREYA54

کاربر VIP
2018-11-02
26
35
درود خدمت همکاران عزیز:
دو آی سی m3501 b1 و m3501 claa مشابه هستند؟
دیتاشیت را پیدا نکردم مقایسه کنم....با تشکر

ropshop

کاربر VIP
2009-02-24
9
9
سلام فایل فلش داخل سایت نباید ایراد داشته باشد. انچه که مهم است تاریخ داخل فایل فلش اولیه است که از خود دستگاه بک اپ گرفته اید
ریسیورهای 2000 هرچه به برد ان کمتر ور بروید بهتر است .خالاصه خدمت استادان بزرگ عرض میکنم تجربه نشان داده فایل فلش ریسیور 2000 باید تاریخ داخل فایل با تاریخ فایلی که میخواهید پروگرام کنید یکی باشد .

tehran1400

کاربر
2017-05-01
11
20
سلام
رسیوراستارست مدلsr-2100hdدارم که ازحالت بوت خارج نمیشود من انرافلش کردم اماتاثیری نداشت ازفایل هم مطمن بودم.البته ولتاژتیونرندارد.لطفاراهنمایی کنید.باتشکر ۲۰۲۰۰۹۱۳_۱۸۳۸۴۶.jpg

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام
رسیوراستارست مدلsr-2100hdدارم که ازحالت بوت خارج نمیشود من انرافلش کردم اماتاثیری نداشت ازفایل هم مطمن بودم.البته ولتاژتیونرندارد.لطفاراهنمایی کنید.باتشکرمشاهده فایل‌پیوست 103696

درود :

میتواند افت ولتاژ 3.3 ولت باشه از ثانویه پاور شروع کنید و تا ورودی خود پردازنده البته با انگشت چک کنید حرارت نرمالی باید داشه باشه... و بعد تا تراشه فلش فیکس باید باشند رگلاتور پنج ولتی ببنید ولتاژ 1.8 دهم ولت رو میده به سی پی یو و .... خیلی چیزهای دیگر حالا تا اینجا کافیه البته این مورد رو هم اظافه کنم یادم میاد اولای ورود مدل sr2100hd خالی تجربه کاری هم براتون بگم خالی از لطف نیست من نمونه همین مورد داشتم با همین ایراد با اینکه تمام ولتاژها فیکس بودند و قطعاد مورد نیا اوکی بودند با اینکه خیلی اذیت کرد تا این اشکال رو پیدا کردم دیدم آی سی برد کام rs232 جامپر شده خیلی عجیب بود برام که چرا این ایراد رو گرفته اما همینطور که میدونید بعضی از مشتریان واقعاً خودشون هم نمیدونن دارن چکار میکنن و این اشکالات که اذیت اونو ما متحمل میشم بوجود میارن میخوام بگم امان از دستکاری مشتری...

آخرین ویرایش:

jm9338

کاربر
2017-12-07
4
4
سلام دوستان عزیز
نمی دونستم کجا سوالم رو بپرسم ...رسیور من 8989 بی اوت هست و روی بوت گیر کرده ...اگه امکانش هست تعمیرکار در شهر اهواز معرفی کنید.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام دوستان عزیز
نمی دونستم کجا سوالم رو بپرسم ...رسیور من 8989 بی اوت هست و روی بوت گیر کرده ...اگه امکانش هست تعمیرکار در شهر اهواز معرفی کنید.

درود :
بهتر هست برای پستتون یک تاپیک جدا بازکنید....
حالا یک راهکار تئوری میگم شاید مشکل شما رو حل کنه البته اگر متوجه منظورم شوید دو عدد خازن روشون نوشته شده 1000uf16v در ثانویه پاور هست اگر هم متوجه منظورم نشدید دقیق کنار سوکتی که برق dc از برد کوچک به برد بزرگ را میرسونه ممکنه یکیشون باد کرده باشه اونو باید عوض کیند اگر اینطوری نیست میگم چکار کیند...

آخرین ویرایش:

jm9338

کاربر
2017-12-07
4
4
ممنونم از شما دوست عزیز
مشکل بوت بخاطر انتقال نرم افزار به وجود اومده... یه خازن هم با این مشخصات وجود داره که اونم مشکلی نداشت

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

moein90

کاربر VIP
2013-10-22
2
4
سلام
رسیور استارست 2000ace فقط چراغ آبی روشن میشه و روی tv هیچ تصویری نداره هیچ کدام از دکمه ها کار نمیکنه کسی میتونه راهنمایی کنهWhatsApp Image 2022-08-08 at 7.07.33 PM.jpeg

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام
رسیور استارست 2000ace فقط چراغ آبی روشن میشه و روی tv هیچ تصویری نداره هیچ کدام از دکمه ها کار نمیکنه کسی میتونه راهنمایی کنهمشاهده فایل‌پیوست 107695

درود :

برای ما بفرمایید اکارهای اولیه شما که انجام دادید چی بوده و نتیجه گیری شما چی هست؟

آیا ولتاژ پاور و تغذیه سیپیو و آیسی تیونر اینکه داغ نمیکنند اوکی هستند برسی کنید ؟

alitak2

کاربر VIP
2022-07-08
18
29
سلام برنامه استارست 9990hd را روی دستگاه 9990hd EXTREME ریختم حالا بالا می اید ولی خطا می دهد می شود دوباره با فلاش برنامه را بریزم چگونه ممنون از راهنمایی شما؟

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,906
2,888
دوست عزیز از نرم افزار ریکاوری که بهمراه لودر برات قرار دادم استفاده کن و امیدوارم رسیورت درست بشه.

پیوست‌ها

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام برنامه استارست 9990hd را روی دستگاه 9990hd EXTREME ریختم حالا بالا می اید ولی خطا می دهد می شود دوباره با فلاش برنامه را بریزم چگونه ممنون از راهنمایی شما؟

درود :

رسیور رو بعد پرگرام آیا رسبت فکتوری کردید باید این کار رو انجام بدید بعد برامون بفررمایید شماره ورژنی که به رسیور زدید چنده

عنوان کنید تا اگر ورژن جدیدی آمده باشه آپلود کنیم و اگر نباشه باید فلش بزنید دیگر دوستان نظرشون رو بفرمایند ممکنه راهی بهتر از این باشه

که من میگم.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درخواست رگلاتورهای پنج پایه اس ام دی

با سلام و درود
دوستان من همیشه با این رگلاتوهای پنج پایه اس ام دی که تقریباً هیچ کدومشون رو نتونستم تهیه کنم کلافه ام کردند کسی تونسته تهیه کنه آرس بده ما هم تهیه کنیم یادم میاد دو سه بار سرچ کردم در نرم افزار جامع مشابهات وی آر تی سرچ کردم نتونستم مشابهی براشون پیدا کنم و یا خودشون رو بسه تهیه کنم یاد میاد یک سایتی شماره نمونه ای از مدلی که حالا خودم بحثم سر اینه زده بود نماد هم داشت خرید کردم تعداد بعد حدود 3 روز مدیریت سایت زنگم زده و عنوان کرد که موجودی این رگلاتور رو تمام کردیم گفتم هزینه اگر اختلافی داره مابلتفاوت اونو پرداخت میکنم گفت خیر نداریم خلاصه وتا حالا هم نتونستم تهیه کنم مخصوصا این مدل که توی اوراقی خیلی کم میشه تهیه کرد من روشهای زیادی رو برای تامین ولتاژ این رگلاتور استفاده میکردم مثلاً رگلاتور پنج ولتی 3 عدد میزاشتم سری و یک دیود 4007 حل میشه و بعضی وقتها یک رگلاتور و یک آجری و یک دیود و گاها هم یک رگلاتور حالا نمیدونم 12ولتی و خنک کنند و آجری و البته حتی فن جهت نگه داشتن حرارت متعادل این پروژه البته پایه این رگلاتور رو از مدار بر میدارم و یا اصلا کلا خودشون قطع میشدن از شدت جریان اتصالی یک سواله برام این رگلاتور چند وات هست فقط هر چی هست بالای 15 وات باید باشه با این کوچکی خود مقایسه کنید این همه قطعه جایگزین میشه تا به حرارت صفر رسیدم اینها رو گسترده قرار دادم تا دوستان متوجه بشن این رگلاتور چی هست !!!

این رگلاتور با شماره fa2tkk ورودی 5 ولتی داره و خروجی 1.8 ولتی تغذیه سیپیو

1663569960636.jpg
تصویر خود همین رگلاتور رو اضافه میکنم البته گرافیکی شده تا شماره اون دقیق نمایان شد.
1663573011446.jpg

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام و درود
دوستان من همیشه با این رگلاتوهای پنج پایه اس ام دی که تقریباً هیچ کدومشون رو نتونستم تهیه کنم کلافه ام کردند کسی تونسته تهیه کنه آرس بده ما هم تهیه کنیم یادم میاد دو سه بار سرچ کردم در نرم افزار جامع مشابهات وی آر تی سرچ کردم نتونستم مشابهی براشون پیدا کنم و یا خودشون رو بسه تهیه کنم یاد میاد یک سایتی شماره نمونه ای از مدلی که حالا خودم بحثم سر اینه زده بود نماد هم داشت خرید کردم تعداد بعد حدود 3 روز مدیریت سایت زنگم زده و عنوان کرد که موجودی این رگلاتور رو تمام کردیم گفتم هزینه اگر اختلافی داره مابلتفاوت اونو پرداخت میکنم گفت خیر نداریم خلاصه وتا حالا هم نتونستم تهیه کنم مخصوصا این مدل که توی اوراقی خیلی کم میشه تهیه کرد من روشهای زیادی رو برای تامین ولتاژ این رگلاتور استفاده میکردم مثلاً رگلاتور پنج ولتی 3 عدد میزاشتم سری و یک دیود 4007 حل میشه و بعضی وقتها یک رگلاتور و یک آجری و یک دیود و گاها هم یک رگلاتور حالا نمیدونم 12ولتی و خنک کنند و آجری و البته حتی فن جهت نگه داشتن حرارت متعادل این پروژه البته پایه این رگلاتور رو از مدار بر میدارم و یا اصلا کلا خودشون قطع میشدن از شدت جریان اتصالی یک سواله برام این رگلاتور چند وات هست فقط هر چی هست بالای 15 وات باید باشه با این کوچکی خود مقایسه کنید این همه قطعه جایگزین میشه تا به حرارت صفر رسیدم اینها رو گسترده قرار دادم تا دوستان متوجه بشن این رگلاتور چی هست !!!

این رگلاتور با شماره fa2tkk ورودی 5 ولتی داره و خروجی 1.8 ولتی تغذیه سیپیو

مشاهده فایل‌پیوست 108088
تصویر خود همین رگلاتور رو اضافه میکنم البته گرافیکی شده تا شماره اون دقیق نمایان شد.
مشاهده فایل‌پیوست 108089
درود
من از این ریگلاتور استفاده میکنم روی همه دستگاها جواب داده

The SY8008A, SY8008B and SY8008C are highefficiency
original

1.5MHz synchronous step-down DC-DC
regulator ICs capable of delivering up to 1.2A output
currents. The SY8008 family operate over a wide input
voltage range from 2.5V to 5.5V and integrate main
switch and synchronous switch with very low Rds(on)
to minimize the conduction loss.
Low output voltage ripple and small external inductor
and capacitor sizes are achieved with 1.5MHz
switching frequency. This along with small SOT-
23/TSOT-23

SY8008BAAC SY8008BA SY8008 SOT23-5 Free
لینک خرید

آخرین ویرایش:
بالا