تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

AREYA54

کاربر VIP
2018-11-02
26
35
دوست گرامی من فکر کردم رسیورتون مدل 9990 هست. بیزحمت از این نرم افزار استفاده کنید و لودر رو براتون آپولود کرده بودم.
درود
در یک نمونه از این دستگاه با لودر و نرم افزاری که قرار دادید مشکل حل نشد و هنگام انتقال پیام fail میدهد
ظاهرا تنها راه ممکن پروگرام کردن فلش هست

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با سلام و درود
دوستان من همیشه با این رگلاتوهای پنج پایه اس ام دی که تقریباً هیچ کدومشون رو نتونستم تهیه کنم کلافه ام کردند کسی تونسته تهیه کنه آرس بده ما هم تهیه کنیم یادم میاد دو سه بار سرچ کردم در نرم افزار جامع مشابهات وی آر تی سرچ کردم نتونستم مشابهی براشون پیدا کنم و یا خودشون رو بسه تهیه کنم یاد میاد یک سایتی شماره نمونه ای از مدلی که حالا خودم بحثم سر اینه زده بود نماد هم داشت خرید کردم تعداد بعد حدود 3 روز مدیریت سایت زنگم زده و عنوان کرد که موجودی این رگلاتور رو تمام کردیم گفتم هزینه اگر اختلافی داره مابلتفاوت اونو پرداخت میکنم گفت خیر نداریم خلاصه وتا حالا هم نتونستم تهیه کنم مخصوصا این مدل که توی اوراقی خیلی کم میشه تهیه کرد من روشهای زیادی رو برای تامین ولتاژ این رگلاتور استفاده میکردم مثلاً رگلاتور پنج ولتی 3 عدد میزاشتم سری و یک دیود 4007 حل میشه و بعضی وقتها یک رگلاتور و یک آجری و یک دیود و گاها هم یک رگلاتور حالا نمیدونم 12ولتی و خنک کنند و آجری و البته حتی فن جهت نگه داشتن حرارت متعادل این پروژه البته پایه این رگلاتور رو از مدار بر میدارم و یا اصلا کلا خودشون قطع میشدن از شدت جریان اتصالی یک سواله برام این رگلاتور چند وات هست فقط هر چی هست بالای 15 وات باید باشه با این کوچکی خود مقایسه کنید این همه قطعه جایگزین میشه تا به حرارت صفر رسیدم اینها رو گسترده قرار دادم تا دوستان متوجه بشن این رگلاتور چی هست !!!

این رگلاتور با شماره fa2tkk ورودی 5 ولتی داره و خروجی 1.8 ولتی تغذیه سیپیو

مشاهده فایل‌پیوست 108088
تصویر خود همین رگلاتور رو اضافه میکنم البته گرافیکی شده تا شماره اون دقیق نمایان شد.
مشاهده فایل‌پیوست 108089

درود بر شما //مهندس برای مواردی که رگولاتور پیدا نمیشه میتونید از رگولاتور lm317 استفاده کنید و نیازی به این همه مقاومت و دیود و ....هم نداره حتی اگر جریال کشی بیشتر از 1.5 امپر بود میتونید از یک ترانزیستور منفی و زینر به اندازه ولتاژ دلخواه استفاده کنید ...من هم قبلا با این مشکلات رگولاتور ها برخورد زیاد داشتم و چون توی بازار پیدا نمیشد همیشه از lm317استفاده میکنم خیلی هم عالی جواب میده...نقشه و مداری که من خودم استفاده کردم و میکنم را ضمیمه میکنم امیدوارم برای شما و دیگر دوستان مفید باشه

پیوست‌ها

P2329

کاربر VIP
2022-02-04
14
24
درود دوستان رسیور 3020hdمینی استار ست رو آپگریت کردم روی لوگو star sat مونده نرم افزار رفع مشگل فوق رو لطفا در سایت بگذارید . سپاس

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ....استارست 6969پاور ایراد داشت که رفع شد ولی الان اکثر فرکانسهای هوریزنتال را در یافت نمیکته بخصوص 11324h29700در جهت یوتل 7و البته با یک پاور دیگه هم تست شد ایراد از پاور نیست دو عدد خازن هم روی برد مین بود تعویض کردم .ولتاژ النبی هم 13.7و 18.8موجود داره البته در حالتی که ال انبی وصل باشه اگر النبی قطع باشه حدود نیم ولت بیشتر میشود ....دوستان لطفا راهنمایی فرمایید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با درود ....استارست 6969پاور ایراد داشت که رفع شد ولی الان اکثر فرکانسهای هوریزنتال را در یافت نمیکته بخصوص 11324h29700در جهت یوتل 7و البته با یک پاور دیگه هم تست شد ایراد از پاور نیست دو عدد خازن هم روی برد مین بود تعویض کردم .ولتاژ النبی هم 13.7و 18.8موجود داره البته در حالتی که ال انبی وصل باشه اگر النبی قطع باشه حدود نیم ولت بیشتر میشود ....دوستان لطفا راهنمایی فرمایید

درودبر شما :

قبل از هر چیر بنده احتمال 90 در صد میدم در چنین ایراداتی ایراد از پردازنده و یا خود آیسی تیونر هست

حتی اگر داغ هم نمیکنند اما رسیور رو یک بار رسیت فکتوری کنید اگر جواب نداد فلش بزندید .

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درودبر شما :

قبل از هر چیر بنده احتمال 90 در صد میدم در چنین ایراداتی ایراد از پردازنده و یا خود آیسی تیونر هست

حتی اگر داغ هم نمیکنند اما رسیور رو یک بار رسیت فکتوری کنید اگر جواب نداد فلش بزندید .

درود دوباره //مهندس فایل فلشش را اگر موجود دارید لطف کنید بفرستید ممنون میشم 6969پریم

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان مشکل حل شد .به پیشنهاد حافظ محمد گرامی دستگاه را فلشش کردم ولی این بار برخی فرکانسهای هوریزنتال که قبلا دریافت نمیکرد را اوکی شد ولی با مشکل دیگه روبرو شد که برخی فرکانسهای ورتیکال را دریافت نمیکرد به پیشنهاد یکی از دوستان و همکارن یک فایل فلشش همراه با برانامه مورد نظر واسه همین ایراد بهم دادن که با فلش و زدن برنامه مشکل حل شد //فایل فلش و برنامه را میزارم توی بخش واسه دوستان دیگر//از همه دوستان سپاسگزارم

bab009

کاربر VIP
2007-04-30
6
8
سلام دوستان دستگاه 2000 هایپر دارم که با کابل اچ دی ام ای کار نمیکنه.تمام ولتاژها درست است حتی 5 ولت پورت اچ دی را داره .تلویزیون هم کابل رو میشناسه ولی صدا و تصویر نداره .رو بلویزیون مشتری هم با کابل دیگه همین مشکل هست لطفا رو تصویر نشان دهید کدام قطعه تعویض شود. aviary_1673582699501[1].jpg

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام دوستان دستگاه 2000 هایپر دارم که با کابل اچ دی ام ای کار نمیکنه.تمام ولتاژها درست است حتی 5 ولت پورت اچ دی را داره .تلویزیون هم کابل رو میشناسه ولی صدا و تصویر نداره .رو بلویزیون مشتری هم با کابل دیگه همین مشکل هست لطفا رو تصویر نشان دهید کدام قطعه تعویض شود.IMG_20230113_195233.jpg

با درود :

خروجی تصویر پرت اچ دی مستقیم از خود پردازنده به پرت اچ دی طراحی شده

و مقاومتهای بسیار اهم پایینی روی این مسیر قرار داده شدند که تقریباً خرابی صفر در صد دارند

اما ممکنه کریستال تصویر مورد داشته باشه ولی مشاهده شده

خرابی پرت اچ دی رسیورهای کسانی که از تلویزیونهای ( ال جی ) استفاده میکنند

در این موارد بیشتر از سایر تلویزیونهاست

حالا شما اون قسمتی رو که با کادر قرمز نشون داده شده رو بیشتر برسی کنید

و پیشنهاد میشه کریستال رو عوض کنید .

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام دوستان دستگاه 2000 هایپر دارم که با کابل اچ دی ام ای کار نمیکنه.تمام ولتاژها درست است حتی 5 ولت پورت اچ دی را داره .تلویزیون هم کابل رو میشناسه ولی صدا و تصویر نداره .رو بلویزیون مشتری هم با کابل دیگه همین مشکل هست لطفا رو تصویر نشان دهید کدام قطعه تعویض شود.مشاهده فایل‌پیوست 109205

درود

معمولا نداشتن تصویر از خروجی hdmi مربوط به خرابی پردازنده میشه

شما اول ای سی فلش دستگاه رو پروگرام کنید اگه مشکل رفع نشد مقاومت‌های مسیر سوکت اچ دی تا سی پی یو رو تست کنید چنانچه مشکل رفع نشد دیگه کاریش نمیشه کرد ولی ای سی فلش رو حتما پروگرام کنید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام دوستان دستگاه 2000 هایپر دارم که با کابل اچ دی ام ای کار نمیکنه.تمام ولتاژها درست است حتی 5 ولت پورت اچ دی را داره .تلویزیون هم کابل رو میشناسه ولی صدا و تصویر نداره .رو بلویزیون مشتری هم با کابل دیگه همین مشکل هست لطفا رو تصویر نشان دهید کدام قطعه تعویض شود.مشاهده فایل‌پیوست 109205

درود بر شما ///دوست گرامی راهنمایی های دوستان را به کار بگیرید در نهایت بر اساس تجربه خودم اینو بگم که دستگاهایی که این حالت واسشون پیش میاد در 90 درصد موارد خرابی پردازنده هستش .به جز برخی دستگاها که مثل ایکلاس که واسه خروجی اچ دی ایسی مجزا دارن بقیه دستگاه خروجی اچ دی مستقیم از پردازنده میاد

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
عرض سلام
model starsat 60000hd
on اشکال این مدل ماندن روی
دوستان بالودر به درستی آبگرید میشه ولی همچنان روی اون میمونه و ضمنن ولتاژهای مدار هم اوکی هست بایک پاوردیگ هم تست شده
آیسهای روی برد ازجمله سی پی یو گرمای زیادیتولید نمیکن
حال از دوستان بزگوار وباتجربه انتظار راهنمایی وکمک را جهت رفع این مورد اشکال رادارم
قبل از همکاری شما کمال تشکر دارم سپاس

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
عرض سلام
model starsat 60000hd
دوستان بالودر به درستی آبگرید میشه ولی همچنان روی اون میمونه و ضمنن ولتاژهای مدار هم اوکی هست بایک پاوردیگ هم تست شده
حال از دوستان بزگوار وباتجربه انتظار راهنمایی وکمک را جهت رفع این مورد اشکال رادارم
درود :

رسیور با اینحال مستلزم هست که فلش بزنید با باکس پرگریمر ، فایلهای فلش این نوع رسیور موجود در بخش هست موفق باشید.

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
عرض سلام
model starsat 60000hd
درود بر شما

اگه بالاتر از نوشته on sattv هم روشن شده پردازنده مورد داره

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
درود :

رسیور با اینحال مستلزم هست که فلش بزنید با باکس پرگریمر ، فایلهای فلش این نوع رسیور موجود در بخش هست موفق باشید.
دورود آیسی پراگرام شد ولی مشکل برطرف نشد استاد لطفآ دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
دورود آیسی پراگرام شد ولی مشکل برطرف نشد استاد لطفآ دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درودی دیگر :

دقت کنید روی پنل رسیور اگر عبارت NO SAT TV نمایان شده همانطور استاد

avazeghoo​

عنوان کردند پردازنده مورد داره و باید عوض بشه ولی در حال حاظر متاسفانه در کشور موجود نیست .

بالا