با سلام و درود
دوستان من همیشه با این رگلاتوهای پنج پایه اس ام دی که تقریباً هیچ کدومشون رو نتونستم تهیه کنم کلافه ام کردند کسی تونسته تهیه کنه آرس بده ما هم تهیه کنیم یادم میاد دو سه بار سرچ کردم در نرم افزار جامع مشابهات وی آر تی سرچ کردم نتونستم مشابهی براشون پیدا کنم و یا خودشون رو بسه تهیه کنم یاد میاد یک سایتی شماره نمونه ای از مدلی که حالا خودم بحثم سر اینه زده بود نماد هم داشت خرید کردم تعداد بعد حدود 3 روز مدیریت سایت زنگم زده و عنوان کرد که موجودی این رگلاتور رو تمام کردیم گفتم هزینه اگر اختلافی داره مابلتفاوت اونو پرداخت میکنم گفت خیر نداریم خلاصه وتا حالا هم نتونستم تهیه کنم مخصوصا این مدل که توی اوراقی خیلی کم میشه تهیه کرد من روشهای زیادی رو برای تامین ولتاژ این رگلاتور استفاده میکردم مثلاً رگلاتور پنج ولتی 3 عدد میزاشتم سری و یک دیود 4007 حل میشه و بعضی وقتها یک رگلاتور و یک آجری و یک دیود و گاها هم یک رگلاتور حالا نمیدونم 12ولتی و خنک کنند و آجری و البته حتی فن جهت نگه داشتن حرارت متعادل این پروژه البته پایه این رگلاتور رو از مدار بر میدارم و یا اصلا کلا خودشون قطع میشدن از شدت جریان اتصالی یک سواله برام این رگلاتور چند وات هست فقط هر چی هست بالای 15 وات باید باشه با این کوچکی خود مقایسه کنید این همه قطعه جایگزین میشه تا به حرارت صفر رسیدم اینها رو گسترده قرار دادم تا دوستان متوجه بشن این رگلاتور چی هست !!!
این رگلاتور با شماره fa2tkk ورودی 5 ولتی داره و خروجی 1.8 ولتی تغذیه سیپیو
مشاهده فایلپیوست 108088
تصویر خود همین رگلاتور رو اضافه میکنم البته گرافیکی شده تا شماره اون دقیق نمایان شد.
مشاهده فایلپیوست 108089