تغذیه کامل برای تست

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
با سلام وخسته نباشید به بچهای رسیوری
یک نمونه تغذیه من در تعمیرگاه تهیه کرده بودم که فیشهای چند مدل رسیور را داشت که بعد از اتفاقی که برام افتاد کنار گذاشتم:}:حالا از دوستانی که در کار تعمیرات رسیور هستند من یک نمونه تغذیه دارم که تقریبا همه دستگاهارا جواب می دهد با اجازه دوستان من توصیه میکنم این تغذیغه را تهیه کنیند:hed:

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
با سلام وخسته نباشید به بچهای رسیوری
یک نمونه تغذیه من در تعمیرگاه تهیه کرده بودم که فیشهای چند مدل رسیور را داشت که بعد از اتفاقی که برام افتاد کنار گذاشتم:}:حالا از دوستانی که در کار تعمیرات رسیور هستند من یک نمونه تغذیه دارم که تقریبا همه دستگاهارا جواب می دهد با اجازه دوستان من توصیه میکنم این تغذیغه را تهیه کنیند:hed:

دوست عزیز قیمت را pm کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
تغذيه ای برای همه رسيورها

بادرود به همکاران و دوستان عزيز ............. شما ميتوانيد برای تغذيه همه کاره از تغذيه رسيور های قديمی مثل ليزر - استارستهای مدل قديمی و.... که دارای خروجی 3.3-5-8-12-22 یا 23 -28 یا 30 ولت ميباشد استفاده کنيد . دليل استفاده از تغذيه های قديمی خروجی با جريان بيشتر در تغذيه های قديمی ميباشد . بعد از انتخاب تغذیه سيم خروجی تغذيه های خراب از هر مدل يک نمونه را انتخاب و سيم را از روی تغذیه قطع و نسبت به همان رسيور مثال آی کلاس 9696 از سمت سيم مشکی به ترتیب رنگ مشکی اول به منفی دوم به 5ولت سوم به منفی چهارم به 3.3 و الی آخر به تغذيه ای که انتخاب کرديم وصل ميکنيم معمولانياز به 4 یا 5 نمونه سيم برای رسيور های معروف که زياد کاربرد دارند را داريد که بعد از وصل همه سيمها روی هر سيم يک برچسب برای مدل رسيور مينويسيم و کار تمام است . اما چون اين تغذيه برای تست استفاده ميگردد و ممکن است يک دستگاه خراب باشد و موجب اتصال کوتاه خروجی تغذيه گردد در ورودی 220 ولت تغذيه يک لامپ 60 وات را به صورت سری ميبنديد تا در صورت اتصال خروجی تغذيه و آمپر کشی بلافاصله لامپ روشن گردد و رفع عيب گردد .

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام رسیور هیومکس هنگام جا به جایی کانال ریست میشود لطفا راهنمایی کنید ایراد از سخت افزار است یا نرم افزار

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با درود - اين عيب هم ميتواند نرم افزاري و هم سخت افزاري باشد - ابتدا بهتر است با آخرين نرم افزار دستگاه را آبديت كرده و پس از اطمينان از برنامه دستگاه منبع تغذيه دستگاه را چك كنيد - احتمال افت جريان در تعويض كانال و موجب ريست شدن دستگاه در هنگام تعويض كانال در منبع تغذيه نيز زياد است . بهتر است تست كرده و نتيجه را اعلام كنيد

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
45
سلام رسیور هیومکس هنگام جا به جایی کانال ریست میشود لطفا راهنمایی کنید ایراد از سخت افزار است یا نرم افزار
سلام دوست عزیز
منظور از جابجایی کانال ویرایش وچیدن کانالهاست یا اینکه تغییر کانال؟
همانطور که آقای حیدری اشاره کردند این رسیور چون عمر زیادی ازش گذشته بهتره بیشتر خازن های مدار ثانویه پاور را براش عوض کنید

بالا