تفاوت رسیورهای هایویژن و هایویون وآیکلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام بر تمامی کاربران عزیز و خصوصا مدیران محترم سایت.

از روی اینکه این سوال برای خودم مطرح شد وفکر کردم احتمال داشته باشد که بعضی دوستان این سوال برایشان پیش آمده باشد.در صدد شدم تا این تاپیک رو باز کنم.تا همگی از پاسخ مدیران سایت کمال استفاده رو ببریم.
عزیزانی که میتونند پاسخ بدن.لطف کنن تفاوت این رسیورها از همه لحاظ وآیا مال یک کمپانی هستند.و آیا پچ و سافتکم هر کدوم به دیگر رسیورها میخورند یا نه رو در اینجا پاسخ بدن.پیشاپیش از تلاش همه عزیزان برای ارتقای سایت متشکرم.:eek:k:

PARASTAR

کاربر
2010-03-08
1
2
سلام دوستان .
کارتان عالی است .من هم منتظر اطلاعات هستم واگر اطلاعی پیدا کنم حتما می نویسم:dast:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
از مدیرانی که اطلاعات کافی دارند. تقاضای عاجزانه وسریع دارم.باید زودتر خبرش رو به دوستانم برسونم.
البته به عرض باید برسونم که در جایی خونده بودم که رسیور آیکلاس برند چینی کارخانه هایویون وهایویون خودش کره ای اصل هست.البته صداقت این سخن رو تایید نمیکنم.چون موصق نیست.دوستان نظر بفرمایند.

arashg81

کاربر
2010-04-25
2
7
44
salam dustan man taze ozv shodam in mozu baraye manam jalebe
:busted_red:تذكر:
دراين سايت فقط فارسي تايپ كنيد فينگيليش ممنوع!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehran139

bhruz

کاربر
2010-03-24
6
7
29
دستگاهاي با ورچسب ايران هايويون چيني هستند البته دستگاههاي كخ به عنوان اصلي ياد شده اونها هم چيني هستن انا زير نظر كارخونه كره اي كه سمت راست دستگاه روي در جاي كارت نوشته مدل كره با تشكر از دوستان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehran139

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دستگاهاي با ورچسب ايران هايويون چيني هستند البته دستگاههاي كخ به عنوان اصلي ياد شده اونها هم چيني هستن انا زير نظر كارخونه كره اي كه سمت راست دستگاه روي در جاي كارت نوشته مدل كره با تشكر از دوستان
با درود
اول اينكه قبل از ارسال نوشته خودتان انرا مرور بفرماييد كه مشكلات املايي در سطح ابتدايي نداشته باشد!
موضوع ديگه اينكه كارخانه هايويون يكسري دستگاه رادر اروپا ميسازد وبفروش ميرساند
الباقي هم در كشورهاي مختلف اسيايي بعلت ارزان بودن خطوط مونتاژ وكارگر تهيه ميشوند والا كسي نميتواند يك محصول را بطور كامل كپي كند.
يكسري از تاجرها به كارخانه هاي مونتاژ سفارش بالاي100000 كه بدهند ميتوانند برند يا مارك هم خودشان ارايه كنند!
برند ايكلاس توسط تاجرهاي ايراني داده شده است وبرد محصول همان هايويون ميباشد
البته برخي بردهاي قديمي هم با دستكاري توسط متخصص هاي چيني با برنامه هاي هايويون سازگار شده كه با قاب ومتعلقات بي كيفيت وارد بازار ميشود كه براحتي قابل شناسايي هستند
وقتي دستگاه9696 اصلي بقيمت كلي60 تومان فروش ميرسد شما انتظار داريد در اروپا توليد شده باشد واز انجا با هواپيما وارد ايران بشود؟
كل جنس از شرق اسيا كشورهاي مختلف به امارات وعراق گسيل داده ميشود ودر ايران پاكستان افغانستان تركيه سوريه عراق بمصرف ميرسد.
اين جنس ها كلا مصرفي وبا كيفيت پايين تري نسبت به اصل جنس اروپايي تهيه وتوليد ميشود
مصرف كننده خودش متوجه هست كه با قيمتي كه ميپردازد يك محصول درجه1 خريد نميكند!
شما فكر ميكنيد يك كارخانه معتبر همانند دريم باكس درسال چند رسيور ميسازد؟
خطوط مونتاژ چين هستند تيراژ بالا وارزان را ممكن ميسازند بسياري از مارك هاي معروف رو به كارخانه هاي چيني اورده ومحصولات را انجا با ليسانس وكيفيت خودشان توليد وحتي به امريكا واروپا نيز صادر ميشود هيچ مشكلي نيست سفارش دهنده بايد كيفيت كالاي درخواستي وقيمت انرا تايين كند كه متاسفانه جنس هاي تهيه شده براي مصرف خاورميانه روزبروز بي كيفيت وقلابي ترتهيه ميشوند.
عنوان اين تاپيك نامناسب وبحثي هم كه اغاز شده به جايي نرسيده است
مديران در صورت ارايه نرم افزار دستگاه ها رامشخص ميكنند
گفتگو بسته شد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا