سلامD: {samoraee.dyndns.org { 5566 5566 { 9957ADFC{ A1 A1 }}}}
اگه ممکنه یه اکانت تست هم برای من فعال کنید
سلامسلام دوست عزیز من از اکانت تست شما استفاده کردم البته الان 20 دقیقه ای هست که دیگه وصل نمیشود خواستم ببینم قطش کردین یا نه اگر امکان دارد دوباره وصلش کنید و به من شماره حسابی بدهید تا فردا پول رو واریز کنم به حسابتون برای 2 ماه چنی باید وارد کنم ممنون
سلام
دوست عزیز اکانت شما را دوباره باز کردم و مشخصات پرداخت وجه و مبلغ آن را نیز در پیام خصوصی ارسال نمودم
بعد از واریز موضوع را در تاپیک خرید مطرح کنید
موفق باشید
D: {onlyjuve.dyndns.org { 5566 5566 { 1364DCBA{ A1 A1 }}}}
اگه ميشه واسه من هم فعال كنيد
دوست عز یز شماره حساب ارسال شدبا سلام من یک Account gbox 10 روزه برای تست میخواست ام تا اگر تست کرد ام مدت تولانی خریداری کن ام من سایت های دیگه هم برا مدیران پیغام گذاشت ام جواب نمید اند یا دیر جواب میداند
لطفا به من بگین به چه شماره حسابی باید پرداخت کن ام
من از VPN از سایت secureix.com استفاده میکنام میخواست ام بدونم منظور از VPN همین که من استفاده میکن ام هست یا چیزه دیگری است
پیشاپیش از جواب شما تشکر میکن ام
موفق باشید
اکانت شما برای 10 روز فعال شدمنظور از اکانت 10 روزه برا تست خرید اکانت 10 روزه بود
در تاپیک خرید درخواست شماره حساب نموده و یکی از نرخهای اکانت را انتخاب و واریز نمایید تا فعال نمایمسلام
منهم یه اکانت میخواهم باید چه کار کنم ؟ لطفا کمک کنید زاد از کمپیوتر سر در نمارم.
سلاممن هم یک اکانت تست می خواستم راهنما یی لطفا
با عرض سلام من دستگاه 9500 سامسونگ دارم البته اینترنتDIALUP دارم اگر با DIALUP میشه وصل شد یه اکانت تست به من بدید
M: { hossein3631.dyndns.org { AABB7788 }}