تقاضای اکانت تست gbox از طریق vpn

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
مدیر گرامی و کوشا

با عنایت به توجهات ایزد منان و تشکر فراوان از مدیر محترم سایت سرور پر قدرت سایت gbox را از طریق+++ دوستان ارائه مینماید لذا آن دسته از عزیزانی که آی پی شان اینولید است نیز میتوانند از این پس به جمع استفاده کنندگان gboxملحق شوند . نحوه اتصال جی باکس از طریق +++یار ساده تر از سایر روشها هست و تمامی دوستان بدون داشتن اطلاعات جانبی و خاص میتوانند به راحتی استفاده کنند

لطفا از به کار بردن وازه +++اجتناب ورزید به دلیل این که بائث +++++ ینگ میشود و لطفا ار وازه دیگری استفاده کنید و این تابیک وتمام کلمات به کا ر برده شده ان را اصلاه کنید جون م خ ا ب ر ا ت روی ان حساسیت دارد
با تشکر از زحمات بی دریغ شما

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
مدیر گرامی و کوشا

با عنایت به توجهات ایزد منان و تشکر فراوان از مدیر محترم سایت سرور پر قدرت سایت gbox را از طریق+++ دوستان ارائه مینماید لذا آن دسته از عزیزانی که آی پی شان اینولید است نیز میتوانند از این پس به جمع استفاده کنندگان gboxملحق شوند . نحوه اتصال جی باکس از طریق +++یار ساده تر از سایر روشها هست و تمامی دوستان بدون داشتن اطلاعات جانبی و خاص میتوانند به راحتی استفاده کنند

لطفا از به کار بردن وازه +++اجتناب ورزید به دلیل این که بائث +++++ ینگ میشود و لطفا ار وازه دیگری استفاده کنید و این تابیک وتمام کلمات به کا ر برده شده ان را اصلاه کنید جون م خ ا ب ر ا ت روی ان حساسیت دارد
با تشکر از زحمات بی دریغ شما

mostafa babaee

کاربر
2006-11-14
1
0
سلام من میخواستم ببینم به چه صورت 2 پورت در دیلاین خودم داشته باشم
من یه پورت میسازم ولی یکیش ستاره دار میباشد چه کار کنم ممنون

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام من میخواستم ببینم به چه صورت 2 پورت در دیلاین خودم داشته باشم
من یه پورت میسازم ولی یکیش ستاره دار میباشد چه کار کنم ممنون
سلام
در هر دیلاین ابتدا هاست قرار میگیرد بعد از آن پورت سرور و بعد از آن پورت خودتان
چون شما پورت سرور را نمیدانید میبایست به جایش ستاره قرار دهید تا مسول سرور خودش پورت سرور را جایگزین کند
بعد از پورتها پسورد است که میبایست 8 کارکتر باشد و متشکل از عدد و حروف است
حروف نیز فقط 6 حروف اول الفبای انگلیسی خواهد بود

hosein_8888

کاربر
2006-10-27
5
0
سلام اکانت تست مجانی هست یا نه اگر مجانی نیست شماره حساب و هزینه اکانت 5 روزه را واسه من ارسال کنید ؟

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
با توجه به اینکه دیگر اکانت تست ارائه نمیکنیم لذا دوستانی که میخواهند از جی باکس استفاده کنند بهتاپیک خریدمراجعه نمایند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا