تمامی سئوالات و مشکلات دانگل مینی وان را اینجا مطرح کنید

erkan21

کاربر
2010-10-07
28
61
دوستان ایا دانگل بعد از ابگرت منوی ان دیده میشه برای من صفحه سیاه نشون میده نمیدونم تاریخ اعتبارش تا کیه البته الان بخوبی کار میده در ضمن بچه ها خیلی قیمت بردن بالا من 40 تومن گرفتم
دادن قیمت ممنوع میباشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
درسته ولی دوست عزیز من فقط قیمت نگفتم سؤال هم کردم لطفا جوابم را بدید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان ایا دانگل بعد از ابگرت منوی ان دیده میشه برای من صفحه سیاه نشون میده نمیدونم تاریخ اعتبارش تا کیه البته الان بخوبی کار میده در ضمن بچه ها خیلی قیمت بردن بالا من 40 تومن گرفتم
درود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.

mohammad-gam

کاربر
2008-03-06
4
5
سلام دوستان من دانگل مینی وان گرفتم ولی طرز کار شو بلد نیستم تا جای که میدونم باید مینو داشته باشه . زمانی که tvوصل میکنم مینوش بالا نمیاد ابگرید هم کردم ولی مشکلم حل نشد . راستی با کارت dvb هم کار می کنه . لطفا کمکم کنید . باتشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان من دانگل مینی وان گرفتم ولی طرز کار شو بلد نیستم تا جای که میدونم باید مینو داشته باشه . زمانی که tvوصل میکنم مینوش بالا نمیاد ابگرید هم کردم ولی مشکلم حل نشد . راستی با کارت dvb هم کار می کنه . لطفا کمکم کنید . باتشکر
برای آموزش به تاپیک زیر بروید و فایل را دانلود کنید تمام جزییات توضیح داده شده است و برای کارت dvb باید از پلاگین مخصوص دانگل استفاده کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=46402

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
درود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوست عزیز میشه تاریخ اعتبارشو بگی با اینکه من همیشه با لودر ابگرت میکنم ولی صفحه مشکی شده با تشکر از شما [/QUOT]

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوست عزیز میشه تاریخ اعتبارشو بگی با اینکه من همیشه با لودر ابگرت میکنم ولی صفحه مشکی شده با تشکر از شما [/QUOT]
تاریخ اعتبار دانگل مینی وان 18 ماه اعلام شده بود که الان 4 ماه گذشته است در ضمن اینم بگم که دانگل تاریخ نامشخصی دارد شاید بیشتر و یا کمتر ساپورت شود اما رسیورهای دو تیونره خیلی بهتر هست و زمان مشخص تر ی دارد

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست عزیزسلام
اعتبار باقیمانده یکسال میباشد
واینکه اخرین برنامه 11/6 رو میتونی انتقال بد ی

alinaina

کاربر
2011-05-04
27
53
کمک کمک کمک دوستان من رسیوره sr x230 usb دارم مینی ون دو روزه پیش با جهت دبلیو ۳ کار میکرد با ۱۰۰۲ قبلا هم کار نمی کرد الان با هر دو جهت کار نمیکنه لطفاا کمکم کنید

joe12345

کاربر
2011-01-28
4
1
سلام:خدمت دوستان من امروز شنیدم که یک دانگل جدید با نام mini towic به بازار آمده کسی دراین باره چیری میداند

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
زمان مشخصی برای اعتبار دانگلها نیست.اما اگر تنها با دانگل کار میکنید و از شیرینگ اینترنتی استفاده نمیکنید بهتر است 2 یا 3 دانگل از شرکتهای مختلف داشته باشید تا هنگام مشکل نیامدن برنامه برای یکی از دیگری استفاده کنید.

256reza

کاربر
2011-01-27
74
130
یک نفر روش اجراش برای من کامل توضیح میده از ابتدا تا انتها دوستان من مبتدی میباشم. با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
یک نفر روش اجراش برای من کامل توضیح میده از ابتدا تا انتها دوستان من مبتدی میباشم. با تشکر

درود به تاپیک زیر بروید آموزش راه اندازی میباشد سوالی در مورد رسیور خود داشتید نیز مطرح کنید در ضمن در منو رسیور ببین گزینه twin فعال باشد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=46402

بالا