دادن قیمت ممنوع میباشددوستان ایا دانگل بعد از ابگرت منوی ان دیده میشه برای من صفحه سیاه نشون میده نمیدونم تاریخ اعتبارش تا کیه البته الان بخوبی کار میده در ضمن بچه ها خیلی قیمت بردن بالا من 40 تومن گرفتم
آخرین ویرایش توسط مدیر:
دادن قیمت ممنوع میباشددوستان ایا دانگل بعد از ابگرت منوی ان دیده میشه برای من صفحه سیاه نشون میده نمیدونم تاریخ اعتبارش تا کیه البته الان بخوبی کار میده در ضمن بچه ها خیلی قیمت بردن بالا من 40 تومن گرفتم
درود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوستان ایا دانگل بعد از ابگرت منوی ان دیده میشه برای من صفحه سیاه نشون میده نمیدونم تاریخ اعتبارش تا کیه البته الان بخوبی کار میده در ضمن بچه ها خیلی قیمت بردن بالا من 40 تومن گرفتم
بله دوست عزیز جهت رو درست گرفتیکانال ERT world مال intalsat 1002 است??
برای آموزش به تاپیک زیر بروید و فایل را دانلود کنید تمام جزییات توضیح داده شده است و برای کارت dvb باید از پلاگین مخصوص دانگل استفاده کنیدسلام دوستان من دانگل مینی وان گرفتم ولی طرز کار شو بلد نیستم تا جای که میدونم باید مینو داشته باشه . زمانی که tvوصل میکنم مینوش بالا نمیاد ابگرید هم کردم ولی مشکلم حل نشد . راستی با کارت dvb هم کار می کنه . لطفا کمکم کنید . باتشکر
درود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوست عزیز میشه تاریخ اعتبارشو بگی با اینکه من همیشه با لودر ابگرت میکنم ولی صفحه مشکی شده با تشکر از شما [/QUOT]
تاریخ اعتبار دانگل مینی وان 18 ماه اعلام شده بود که الان 4 ماه گذشته است در ضمن اینم بگم که دانگل تاریخ نامشخصی دارد شاید بیشتر و یا کمتر ساپورت شود اما رسیورهای دو تیونره خیلی بهتر هست و زمان مشخص تر ی دارددرود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوست عزیز میشه تاریخ اعتبارشو بگی با اینکه من همیشه با لودر ابگرت میکنم ولی صفحه مشکی شده با تشکر از شما [/QUOT]
درود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوست عزیز میشه تاریخ اعتبارشو بگی با اینکه من همیشه با لودر ابگرت میکنم ولی صفحه مشکی شده با تشکر از شما [/QUOT]
دوست عزیزسلامدرود سعی کنید با لودر آپگرید کنید متاسفانه خیلی ها به صفحه سیاه خوردن که اون میتواند برای نرم افزار فوق باشد در مورد قیمت هم 100 بار گفتیم در سایت قیمت ندهید خوب معلوم است قیمت در هر شهری فرق دارد و شما نباید کسی را متاهم کنید که ارزان یا گران خریده است جنس قاچاق می تواند هر قیمتی به فروش برود.دوست عزیز میشه تاریخ اعتبارشو بگی با اینکه من همیشه با لودر ابگرت میکنم ولی صفحه مشکی شده با تشکر از شما [/QUOT]
اعتبار باقیمانده یکسال میباشد
واینکه اخرین برنامه 11/6 رو میتونی انتقال بد ی
یک نفر روش اجراش برای من کامل توضیح میده از ابتدا تا انتها دوستان من مبتدی میباشم. با تشکر