هيج شرينگي osn روبازنميكنهپکیج osn روی نیلست رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيزحداقل65 درصدفرکانس w3 چقدر باید باشه برای دانگل؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عریر نرم افزار 2/6/2011 را که تو سایت گذ اشتن استفاده کن با تنظیم دیش روی انتلسات و فعال کردن گزینه توین توی رسیور خود حتما کار خواهد دادسلام دوستان دانگل مینی وان من خیلی وقته قطعه یعنی دیگه باز نمیکنه؟
درود متاسفانه مقایسه برخلاف قوانین است که بخواهیم بگیم کدام بهتره و بدتر از نظر من هر دو دانگل خوب هستند اما دانگل a100 سامسونگ تا حالا قطعی و فریز کمتری داشته نسبت به مینی وان اما mini1 کانال بیشتری باز میکند در ضمن دانگل a100 جدیدتر از مینی وان میباشددانگل mini1 پکیجهای بیشتری رو باز میکنه یا samsung a100 ؟
آیا بهتر نیست یه دونه a100 بجای mini1 بگیرم؟
سلام من یک اکولینک 3030 دارم ایا دانگل مینی وان را ساپورت میکنه در موردش توضیع بدین
دوست عزیز اگه جهت دیتا روی w3 باشه چند روزی مشکل قطعی داره شما اخرین نرم افزار که تو سایت هستش به تاریخ 08/11/2011 را با این لودر به دانگل تزیرق کن روی جهت اینتل حتما کار میدهسلام خسته نباشيى من هم يك ىانطل ميني وان ىارم و هر برنامه اي بهش ىاىم كانال باز نمیکنه در حالی که یک دانگل مینی1 دیگه با همین برنامه که بهش دادم کتنال باز میکنه.پیش یک نفر که کارش همین هست هم بردم اما سر در نیاورد.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی اما باز هم باز نکرد.همین برنامه رو به 1 دانگل مینی1 دیگه دادم راحت باز کرد اما به دستگاه خودم دادم باز نمیکنه.برنامه هم بدون هیچ اخطاری قبول میکنه و اپگرید میشه.دوست عزیز اگه جهت دیتا روی w3 باشه چند روزی مشکل قطعی داره شما اخرین نرم افزار که تو سایت هستش به تاریخ 08/11/2011 را با این لودر به دانگل تزیرق کن روی جهت اینتل حتما کار میده