mohammaaad
کاربر
- 2011-08-30
- 4
- 1
سلام دوستان مشکل دانگلمو با راهنمایی یکی از دوستان پیدا کردم.اما نمیدونم چه جوری حلش کنم.خروجی النبی دانگل من ولتاز ندارد.در حالی که سوزن النبی ورودی 14 ولت برق دارد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام دوستان مشکل دانگلمو با راهنمایی یکی از دوستان پیدا کردم.اما نمیدونم چه جوری حلش کنم.خروجی النبی دانگل من ولتاز ندارد.در حالی که سوزن النبی ورودی 14 ولت برق دارد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام.من یه دانگل مینی وان دارم با usb فایل اپگرید رو دادم به نرم افزار اما کانال باز نمیکنه .و حالا میخوام نرم افزار جدید رو وارئ دستگاه کنم با لودر فایل که لود میکنم و دانگل رو که میزنم به برق استاتوس پایین لودر میشه uploading... اما درصد پر نمیکنه و بعد مدتی پیام ارور میده مینویسه upload filed
میشه راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست؟
دوست عزیز ار نرم افزار 22/12/2011 و لودر موجود دران استفاده کن شرینگ برقراره در ضمن کابل r232 مینی را چک کن شاید قطع و وصل میشه که ارور داده
دیتا رو عوض کنسلام خدمت اساتید من دو عدد مینی وان را با کابل برنامه میزنم برنامه قبول میکنه ولی موقعی که به تلوزیون وصل میکنم منوی دانگل سیاه نشون میده وهیچ کانالی هم باز نمیکنه در صورتی که بقیه مینی وان ها اینطور نبود حتی نرم افزار ارجینال هم زدم فایده نکرد
سلام من یه دانگل مینی 1 دارم هر برنامه که بهش میزنم رو هیچ جهتی کانال باز نمیکنه دوستان راهنمایی کنن چیکار کنم ممنون میشم
دوستان لودری که از سایت دانلود کردم باز می شود ولی دیگر بسته نمی شود ایا لودری دیگر هم دارد لطفا دوستان کمی راهنمای کنند.
هر دو را امتحان کردم گزینه تویین هم درست است ولی نمی دونم چرا کانالی باز نمی کنه
دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم این مینی وان رو راه بندازم
نرم افزار اروجینال رو ریختم وبعد برنامه 22.2 رو هم ریختم رو جهت w3 هیچ شبکه ای رو باز نمی کنه
همین کارو با نرم افزار 5.3 هم انجام دادم باز هم هیچ شبکه ای رو باز نمیکنه
خودم هم توش موندم که چی کار کنم
یکی پیدا نمشه به ما کمک کنه؟