تمامی نرم افزارهای استارست که قابلیت بازگشایی شوتایم را دارند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]طبق قولی که قبلا به دارندگان استارست داده بودیم پچ جدید برای تمامی مدلهای جدید استارست جهت بازگشایی پکیج شوتایم و آرتی واقع در ماهواره نیلست ارائه شده و برای بازگشایی این مجموعه حدود 3 دقیقه روی یکی از کانالهای این مجموعه ترجیحا SHOW CINEMA صبرکنید کانالها باز خواهند شد همچنین این نرم افزارها قابلیت وارد کردن کد این پکیج ها را به طور دستی دارند واگر از سوی پریوادر این پکیج master keys تغییر کند که موجب از کار افتادن au فریموارمی شود شما با دادن کدهای 32 رقمی این پکیج در قسمت کدینگ ایردتو 2 در قسمت شوتایم کانالها را می توانید دوباره بازکنید نرم افزارهای جدید را از لینک های مربوطه دانلود فرمایید[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]END SOFTWARE STARSAT [/FONT]

milan12

کاربر
2008-02-10
2
1
سلام: براي استارست 5300 س و پ ر را لطفا بگذاريد.

:ُّـ :ُّـ

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان باور کنید تا به حال جهت ساپورت بهتر استارست سری 550 شاید بیش از 100 ایمیل ارسال کردم برای ساپورت کننده اما جوابی که دریافت کردم این بود که شرکت استارست به ما اجازه ارائه پچ جدید برای این مدلها را نمی دهد دلیل هم فقط فروش مدلهای جدید و هر موقع که لازم باشد خود شرکت اعلام می کند ایا می دانستید پردازنده sti قابلیت ساپورت پکیج ایردتو 2 را کاملا دارد که رسیورهای سری 550 دارای این پردازنده هستند اما تا زمانی که سورس این کانالها را در دست نداشته باشیم از طرف بنده ارائه نرم افزار منتفی در حال حاضر دیگر مدلهای جدید مانند x50usb ,x30 usb و کل رسیورهای دارای پردازنده nec این مجموعه را باز نمی کند دلیل هم این است به گفته ساپورت استارست که این پردازنده با سورس ایردتو 2 مشکل دارند همانطور که می دانید برای رسیورهای مشابه این گروه مانند اینتراستار هم پچ برای سیستم ایردتو ارائه نشده اما برای استارست سری 550 ساپورت کننده این مدل قول هایی داده که برای سری 550 هم پچ برای شوتایم ارئه می کند زیرا استارست 550 با همان سخت افزار و شکل ظاهری به دلیل استقبال زیاد در خاورمیانه مجدد تولید می شود موفق باشید

آخرین ویرایش:

mandeh

کاربر
2008-05-10
3
2
با سلام:fish:
بيصبرانه منتظر مدل
star sat x30 cu usb
هستم.در ضمن در موقع دانلود كردن ايراد ميگيرد و باز نميشوند
icon4.gif

با تشكر
:bye:

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
یعنی باید بی خیال مدل های x30وx50 بشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
حدود دوهفته قبل یک خبر در مورد ارائه شدن سیستمirdetoدر رسیوهای استارستx30,x50اومد ولی دیگه هیچ خبری نشد حتی پست هایی که در این مورد بودند همگی حذف شدند اگر جدیدا" این رسیورها قابلیت ساپورت این سیستم را دارند لطفا" فایل های مربوط به این سیستم رادرسایت قراردهید!!!!باتشکر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farzinfarokhi

کاربر
2008-06-16
3
1
سلام خسته نباشید x30cuusbمن بر روی شبکه های کارتی کنترول عمل نمیکنه چکار کنم وبه دنبال برنامه هستم farzinfarokhi

anooshiran

کاربر
2008-07-11
2
2
x95 usb

سلام دوست عزيز
براي باز كردن showtime در رسيور sr-x95 چه بايد كرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maskan

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
سلام خسته نباشید x30cuusbمن بر روی شبکه های کارتی کنترول عمل نمیکنه چکار کنم وبه دنبال برنامه هستم farzinfarokhi

با سلام به شما دوست عزيز شما ميتوانيد جدول كد اون رو حذف كنيد كه ديگه اين مشكل پيش نياد يا از برنامه قديمي استفاده كنيد براي حذف جدول كد ابتدا دكمه منو و بعد 2580 رو ميدهيد تا زماني كه جدول كد با دكمه صفر ياد ديگر كنترل شما قفل نميكند با ارزوي موفقيت شما

mehran1524

کاربر
2008-09-29
2
1
با سلام و خسته نباشید.من یک رسیور sr-x190d ultra که میخواهم update کنم لطفا راهنمایی کنید.

nima_nimnim2003

کاربر
2008-06-22
7
10
سلام علی اقا ایا برای رسیورمدل پایین هم پچی برای شوتایم هست مرسی.
sr_x95

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی اقا ایا برای رسیورمدل پایین هم پچی برای شوتایم هست مرسی.
sr_x95
دوست عزیز باز شدن کانالهای شوتایم مربوط به یک سال قبل بود که با هک شدن سیستم ایردتو2 توسط تیم دیابلو این سیستم بعد از مدتی برای رسیورها شبیه سازی شد و در حال حاضر بدلیل تغییر سیستم این پکیج و اضافه شدن نانوهای جدید مدت زیادی که کدی برای این مجموعه پابلیک نمی شود اگر کدهای این مجموعه مانند گذشته برای سیستم قبلی پابلیک شود این مجموعه مجدد توسط رسیورهای استارست یا دیگر مدلها باز می شود برای x95 هم می توانید از کد یا سافتکم استفاده کنید یا توسط شیرینگ می توانید هم اکنون این مجموعه را داشته باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا