با دروددرود.وقتی سیم النبی رو به4000معمولی وصل میکنم ریسیور پشت سرهم ریست میشود؟بدون سیم مشکلی نداره!همون سیم رو به هایویون9696وصل میکنم هیچ مشکلی نداره؟مرسی از همه.
با درودمن چهار دستگاه استار ست 4000سوبر دارم تمامی آنها با مشکل on مواجعند در تمام سایتهای دنیا گشتم نرم افزار کارخانه فلش اون بوت فلش و .....غیره را امتحان کردم نشد حالا ماندم چکارشان کنم ایا راهی هست اگر هست با ذکر مدرک راهنمایی کنید اگر میخواهی ایسی بروگرام کنم اموزش آن را و اگر میخواهی بگی جی تک آموزش کل جی تک را بهم بگی چون دیگر از این ذستگاههای لخنتی ناامید شده ام لطفا راهنمایی کنید
بادرود احتمال اینکه کنترل دستگاه شما کثیف شده وزیر دکمه هایش چیزی اتصال میکنه زیاده وباید کنترل را سرویس کنید یا با یک کنترل دیگه تست کنیدk:سلام 4000 سوپر دارم از امروز یه مشکل عجیب رو به رو شدم کارهای که من می کنم یه بار با کنترل انجام می دم دستگاه پشت سر هم تکرار می کنه مثلا اگه من دکمه Ok رو می زنم که لیست کانالها بیاد دستگاه پشت هم همین رو تکرار می کنه یا اگه دکمه بالا رو می زنه پشت هم کانالها رو به سمت بالا تعویض مکنه و دیگه کار قبلی رو تکرار نمی کنه یا دکمه خاموش رو می زنم پشت هم خاموش روشن می کنه یعنی کار من رو تکرار می کنه اما وقتی از پشت خاموش روشن می کنم و کانال بالا میاد وو من تا زمانی که کاری با کنترل انجام ندم خیلی راحت کانال رو نشون میده مشکل چیه کمک کنید تنضیمات کارخانه هم کردم نشد؟
سلام 4000 سوپر دارم از امروز یه مشکل عجیب رو به رو شدم کارهای که من می کنم یه بار با کنترل انجام می دم دستگاه پشت سر هم تکرار می کنه مثلا اگه من دکمه ok رو می زنم که لیست کانالها بیاد دستگاه پشت هم همین رو تکرار می کنه یا اگه دکمه بالا رو می زنه پشت هم کانالها رو به سمت بالا تعویض مکنه و دیگه کار قبلی رو تکرار نمی کنه یا دکمه خاموش رو می زنم پشت هم خاموش روشن می کنه یعنی کار من رو تکرار می کنه اما وقتی از پشت خاموش روشن می کنم و کانال بالا میاد وو من تا زمانی که کاری با کنترل انجام ندم خیلی راحت کانال رو نشون میده مشکل چیه کمک کنید تنضیمات کارخانه هم کردم نشد؟
سلام دوستان
من یه رسیور 4200Dدارم که وقتی اونو به برق میزنم روی صفحه اش on میاد و هنگ میکنه
آپگرید هم کردم،درست شد اما دوباره به حالت قبل برگشت