hosseinvafa
کاربر
- 2008-03-04
- 1
- 0
با سلام من یک ریسیور el-700fta plus دارم امروز یک پچ جدید ریختم اما بعد از اپگرید وقتی دستگاه رو روشن کردم علامتupg رو نشون میده و چراغ سیگنالشم چشمک میزنه لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید با سپاس
با تشکر از مدیران و اساتید بخش اکولینک من یه انتقاد داشتم و اون اینکه اینجا بخش سوالات هست ولی پاسخی برای سوالات نیست خواهشمندم پاسخ سوالات را بدهید چون اکثرسوالات بی پاسخ هستند درضمن من یه سوال داشتم اگه لطف کنید و پاسخ بدهید ممنون می شوم من برنامه های جدید را روی رسیور 4200 معمولی میریزم ولی هیچ کانالی باز نمی شود میواستم بدانم آیا این برنامه ها برای رسیور 4200 معولی هم کار میکند یا خیر با تشکر
با سلام من یک ریسیور el-700fta plus دارم امروز یک پچ جدید ریختم اما بعد از اپگرید وقتی دستگاه رو روشن کردم علامتupg رو نشون میده و چراغ سیگنالشم چشمک میزنه لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید با سپاس
با سلام و درود بر شما من رسیور اکولینک 888 دارم و چند وقت پیش برنامه( کاس دیتا)اشتباهی رو روش ریختم و الان دیگه روشن نمیشه یعنی روشن میشه ولی جلو دستگاه مینویسه (آن )البته انگلیسی :حالا اگه ممکنه برنامه ای رو بهم معرفی کنید تا مشکلشو حل کنم با تشکر فراوان از شما