samsat
مدیر بازنشسته
- 2009-06-07
- 1,212
- 7,857
- 47
رمز مادر انواع رسيور هيو ماكس
با سلام. دوست عزیز. از ادرسی که در بالا قرار دادم میتونی استفاده کنی.
رمز مادر انواع رسيور هيو ماكس
با سلام
مستر کد ریسیور ایکس کروزر xdsr420hd رو لطف میکنی
دوست عزیز من هم چنین مشکلی دارم بااین کد قفل باز نمیشه اگه راهی دار لطفا بگید این کد جواب نمیده لطفا من راهنمایی گنید باتشکربا سلام . دوست عزیز از این کد استفاده کنید.
0786
اسم دستگاه accمدل 3202 هست دوستان لطفا راهنمایی فرمایددوست عزیز من هم چنین مشکلی دارم بااین کد قفل باز نمیشه اگه راهی دار لطفا بگید این کد جواب نمیده لطفا من راهنمایی گنید باتشکر
متاسفانه این کد برای logix 6000 fox کار نمیده.........برای مدل دیگه یعنی 6000ci plus هستبرای بدست آوردن پسورد لازمه که
1-گزینه اطلاعات رسیور
2-عدد 9876 را وارد کنید.
3-پسورد به 0000 باز میگردد.
درود...........دوستان گرامی خواهشا اگر مستر کدlogix 6000 fox را دارن بذارن یا اگر لطف کنن دوستان لودر و نرم افزار ش رو قرار بدن
رمز ورود به تنظیمات نصب فراموش شده ایا با وجود نداشتن رمز ورود راهی هست که بشه ریست به پیش فرض کارخانه کرد
متاسفانه این کد هم نشد........هرچی گشتم لودر و نرم افزار logix 6000 foxرو هم پیدا نکردمدرود :
مستر کد 1976 رو تست کنید
بعد اگر نتونستید مستر کد رسیور رو بیابی میتونید رسیور رو فلش کنید و یا همینطور با فایل دامپ فلش فاقد رمز.
تشکر لطف داریدوست گرامی سعی خودم رو می کنم که لودر و نرم افزار این رسیور رو برای شما پیدا کنم.
نه این دوتا کد هم نشد.......... ممنوندوست عزیز این دو پسورد رو بزن و نتیجه رو اعلام کن.
2388/0333
دروددرود...........دوستان گرامی خواهشا اگر مستر کدlogix 6000 fox را دارن بذارن یا اگر لطف کنن دوستان لودر و نرم افزار ش رو قرار بدن
رمز ورود به تنظیمات نصب فراموش شده ایا با وجود نداشتن رمز ورود راهی هست که بشه ریست به پیش فرض کارخانه کرد