*توجه فایل آپلود نکنید* تاپیک درخواست برای فایل فلش رسیورهایی که در آرشیو سایت موجود نمیباشد

2007-06-19
1,872
19,340

پیوست‌ها

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
داداش این فایل فلش نیست بلکه نرم افزار اورجینال هست.

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,542
6,787
اگر چشم داشته باشی نوشته دامپ یعنی فایل اورجینال خودم میدونم که فلش نیست احتیاج نیست بگید من گذاشتم شاید بدرد کاربر بخوره

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
من چشم داشتم و دیدم نوشتی فایل فلش و توضیح دادم‌..یه کم شعور و ادب داشته باش. این چه طرز صحبت کردن. و دوما شما نوشتی فایل فلش . سواد نداری برنامه نزار. من توضیح دادم که شما و کاربر منور بشی.

2007-06-19
1,872
19,340
فایل فلش ودامپ رسیور مدیستارمدل

DUMP-MS-R10-Mini

داداش این فایل فلش نیست بلکه نرم افزار اورجینال هست.

اگر چشم داشته باشی نوشته دامپ یعنی فایل اورجینال خودم میدونم که فلش نیست احتیاج نیست بگید من گذاشتم شاید بدرد کاربر بخوره

من چشم داشتم و دیدم نوشتی فایل فلش و توضیح دادم‌..یه کم شعور و ادب داشته باش. این چه طرز صحبت کردن. و دوما شما نوشتی فایل فلش . سواد نداری برنامه نزار. من توضیح دادم که شما و کاربر منور بشی.

درود بر دوستان عزیز

برای مدیران سایت خوب نیست که با این الفاظ باهم برخورد کنند .

اگر مورد بحث دوستان فایل MS-R10 Mini هست باید خدمتتون عرض کنم که فایل با پروگرامر Read نشده ولی میتونید به عنوان فایل فلش از این فایل استفاده کنید و با همین فایل هم رسیور روشن خواهد شد .

با سپاس فراوان از توجه دوستان ...

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
دوستان من قصد وغرضی ندارم فقط توضیح دادم و ایشون بجای مماشات با بنده توهین کرد. در کل دوستان از اینکه موجب آزردگی دوستان شدم عذر میخوام. ما همه دوست و همکاریم. به نظر بنده فایل فلش یعنی شما از طریق پروگرامر این فایل رو بدست آورده باشی و بقیه یا با نام فایل اورجینال و اولیه گنجانده بشه یا فایل لیست کانال و بس. من دوست دارم این سایت از بقیه بالاتر باید باشه و نیاز به همکاری و سعه صدر هست تا ارتقا داشته باشه. در کل من خاک پای همه دوستان و همکاران هستم. و ادمین عزیز باید قبل از بقیه اشراف داشته باشن تا مبادا در سایت به کسی توهینی بشه. یا حق

aligholampoor

کاربر VIP
2014-04-04
67
153
باسلام
دوستان لطفا فایل فلش استرانگ مدل srt 4955b

strong srt 4955b راآپلود نمایید

بالا