*توجه فایل آپلود نکنید* تاپیک درخواست برای فایل فلش رسیورهایی که در آرشیو سایت موجود نمیباشد

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با درود

دوستان فایل فلش رسیور مدیا استار مدل :

Mediastar MS-Mini1717 Forever را میخواستم .

درود بر شما :

مهندس ،این مدل رسیورهای مینی مدیااستار اکثرشون بنظر من البته از یک نر افزار فلش هم میشه استفاده کرد

یادم میاد یکی برای تعمیر امده چند ماه پیش فایل دامپ از اون گرفتم زرد رنگ بود فکر کنم در بخش آپلود کردم

اگر آپلود نشده به امید خدا فردا که رفتم مغازه آپلود میکنم اونو بزنید احتمال میدم راه میندازه این رسیور رو.

این فایل بود که تعریفشو کردم طبق معمول بکاپ از فایل اصلی بگیرید و اونو بزنید

( صفحه 14 پست 5 )

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,340
درود بر شما :

مهندس ،این مدل رسیورهای مینی مدیااستار اکثرشون بنظر من البته از یک نر افزار فلش هم میشه استفاده کرد

یادم میاد یکی برای تعمیر امده چند ماه پیش فایل دامپ از اون گرفتم زرد رنگ بود فکر کنم در بخش آپلود کردم

اگر آپلود نشده به امید خدا فردا که رفتم مغازه آپلود میکنم اونو بزنید احتمال میدم راه میندازه این رسیور رو.

درود بر شما

رسیور روشن میشه ولی خطای سریال میده ...

فایل 2727 رو داشتم ولی با اون هم خطای سریال میده ...

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درودی دیگر :

مهندس خطای سریال دقیق یادم نمیاد چطوریه یعنی رسیور با کنترل مچ میشه کار میکنه ؟

اگر مچ هست با چند فایل بروزرسانی کنیدبه احتمال خطای سریال برطرف میشه.

2007-06-19
1,872
19,340
درودی دیگر :

مهندس خطای سریال دقیق یادم نمیاد چطوریه یعنی رسیور با کنترل مچ میشه کار میکنه ؟

اگر مچ هست با چند فایل بروزرسانی کنیدبه احتمال خطای سریال برطرف میشه.

درود مجدد

این دستگاه بعد از آپدیت کردن روی بوت مانده بود و چون فایلشو نداشتم فایل خودشو ویرایش کردم و دستگاه روشن شد .

اما الان خطای سریال میزنه و با کنترل هم کار نمیکنه ، فایل سالم 2727 رو داشتم ولی با اون هم همین مشکل رو داره .

شماره پردازنده :

S5H K69179GA

شماره شاسی :

SN101AC-CA 20190814

مدل :

Mediastar MS-MINI1717 Forever

Main_.jpg

Error_.jpg

اگر لودری برای این مدل باشه احتمالا مشکل حل بشه ...

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود مجدد

این دستگاه بعد از آپدیت کردن روی بوت مانده بود و چون فایلشو نداشتم فایل خودشو ویرایش کردم و دستگاه روشن شد .

اما الان خطای سریال میزنه و با کنترل هم کار نمیکنه ، فایل سالم 2727 رو داشتم ولی با اون هم همین مشکل رو داره .

شماره پردازنده :

S5H K69179GA

شماره شاسی :

SN101AC-CA 20190814

مدل :

Mediastar MS-MINI1717 Forever

مشاهده فایل‌پیوست 108907

مشاهده فایل‌پیوست 108908

اگر لودری برای این مدل باشه احتمالا مشکل حل بشه ...

درودی دیگر :

مهندس ،ببخشید ما قصد جسارت به دانش شما که الحق والانصاف همیشه شامل حال ما میشه و هست رو نداریم

ولی که داره میگه با usb هم میشه نرم افزار به اون داد حتماً وقتی این عبارت رو بگه اون ارور هم قابل برطرف شدن هست با اون روش

و صد در صد حتماً از لودر نیاز نیست هم استفاده کرد .شما استادید فکر نمیکنید فایل رو که ویراش کردید

سیتم کنترل اون عوض شده و باید از کنترل دیگر اشتفاده کرد چند نمونه کنترل تست کنید

این دو نمونه فایل فلش در یک فایل قرار دارند تونستم تهیه کنم به امید خدا حلال مشکل رسیور باشن .
:dast:

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,340
درودی دیگر :

مهندس ،ببخشید ما قصد جسارت به دانش شما که الحق والانصاف همیشه شامل حال ما میشه و هست رو نداریم

ولی که داره میگه با usb هم میشه نرم افزار به اون داد حتماً وقتی این عبارت رو بگه اون ارور هم قابل برطرف شدن هست با اون روش

و صد در صد حتماً از لودر نیاز نیست هم استفاده کرد .شما استادید فکر نمیکنید فایل رو که ویراش کردید

سیتم کنترل اون عوض شده و باید از کنترل دیگر اشتفاده کرد چند نمونه کنترل تست کنید

این دو نمونه فایل فلش در یک فایل قرار دارند تونستم تهیه کنم به امید خدا حلال مشکل رسیور باشن .
:dast:

درود بر شما

فایلی که من ویرایش کردم از ترکیب فایل فلش خراب و فایل آپدیت خودش ساخته شده و ارتباطی به کار نکردن کنترلش نداره ... ضمنا کنترل 1717 و 2727 یکی هست و اکثر مدل های مدیااستار کنترل هاشون به هم میخوره و کنترل ها مشترک هستند . کنترل هم کنترل فابریک خودش هست ، با کنترل دیگه هم تست کردم ولی با کنترل کار نمیکنه ...

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
باسلام
فایل فلش مدیااستارv250 را لازم داشتم نتونستم تو انجمن پیدا کنم
ممنون میشم اساتید تو انجمن قرار بدن

2007-06-19
1,872
19,340
باسلام
فایل فلش مدیااستارv250 را لازم داشتم نتونستم تو انجمن پیدا کنم
ممنون میشم اساتید تو انجمن قرار بدن

درود بر شما

تست بفرمایید .

پیوست‌ها

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
با درود

احتیاج به فایل فلش فایندر Satlink WS-6916 با آی سی فلش MX25L6405D دارم .

دوستان این مدل با آی سی MX25L3205A هم هست که فایلش با نمونه بالا فرق میکنه ...

درود بر شما :

مهندس این فایل رو پیدا کردم بدون هیچ مشخصه ای فقط روش نوشته فلش

حالا حجم فایل فلش در همین مایه هاس و یا فایل آپدیدت بوده من نمیدونم امیدوارم مفید باشه.

پیوست‌ها

2007-06-19
1,872
19,340
درود بر شما :

مهندس این فایل رو پیدا کردم بدون هیچ مشخصه ای فقط روش نوشته فلش

حالا حجم فایل فلش در همین مایه هاس و یا فایل آپدیدت بوده من نمیدونم امیدوارم مفید باشه.

درود بر شما

این فایل چهار مگ هست و به دستگاه من نمیخوره ...

بالا