دوستان فایل فلشistar gx8800 gprsومی خواستم
یکی از دوستان تو بخش قرار داده متاسفانه با اون راه نمیوافته
دوست خوبم همون زدم اصلا روشن نکرد مال خودش روonمانده هر کاری کردم با هیچ برنامه ای نتونستم راه بندازم
دوست بزرگوار اینم فایلی که رو on مانده روی یک کانال قفل شده
سلام فایل فلش sky max-s100 را می خواستم با تشکر
با درود لطفا فایل فلش به شماره ایسی ch (AT49BV162AT)استارست SR_150DPLUS4000کاناله لطفا فایل فلش رو اپلود کنید .چون چند نوع فایل برای این مدل هست کدام رو میتونم برای این مدل با شماره ایسی ذکر شده استفاده کنم
باسلام فایل فلش ایکلاس مدلk9k9 hdmiرومیخواستم
سلامسلام . فایل فلش starsat 2000hd hyper نیاز دارم . دستگاه روشن میشد فقط خیلی سیگنالها نمیاره با دو فایل فلش موجود در سایت فلش کردم اما روی بوت میمونه
با درود لطفا فایل فلش به شماره ایسی ch (AT49BV162AT)استارست SR_150DPLUS4000کاناله لطفا فایل فلش رو اپلود کنید .چون چند نوع فایل برای این مدل هست کدام رو میتونم برای این مدل با شماره ایسی ذکر شده استفاده کنم
درود
در صورت امکان فایل استار ست sr-x97usb mega با آیسی فلش 8 پایه به شماره f32-100hip و شماره ای که tmn آن را دیتکت میکند EN25F32 را آپ کنید فایل هایی که در سایت موجود میباشد به این شماره نمیخورند همه را امتحان کردم جواب نداد ظاهرا باید فایل خودش باشد
ایراد دستگاه بر روی بوت میماند تغذیه چک شده و ایرادی ندارد
با تشکر
درود
در صورت امکان فایل استار ست sr-x97usb mega با آیسی فلش 8 پایه به شماره f32-100hip و شماره ای که tmn آن را دیتکت میکند EN25F32 را آپ کنید فایل هایی که در سایت موجود میباشد به این شماره نمیخورند همه را امتحان کردم جواب نداد ظاهرا باید فایل خودش باشد
ایراد دستگاه بر روی بوت میماند تغذیه چک شده و ایرادی ندارد
با تشکر