لطفا فایل فلش fox hd
سلام فایل دامپ ایکلاس a9a9 full hd xvid را با شماره فلش mx25l6406emi را دوستان محبت کنند.مرسی
سلام قربان .از توجه شما به پست بنده سپاسگزارم .من این فایل رو دیدم اما شماره ایسی فلش متفاوت با شماره ای که روی رسیوره. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.مرسی
سلام قربان .از توجه شما به پست بنده سپاسگزارم .من این فایل رو دیدم اما شماره ایسی فلش متفاوت با شماره ای که روی رسیوره. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.مرسی
سلام خدمت شماسلام . فایل فلش مدیا استار ms-3500 family مورد نیاز
سلام . فایل فلش مدیا استار ms-3500 family مورد نیاز
قربان سلام .ای دی که میفرمایید در دستگاه بنده SCF5D040-13200v1160A است .لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنونمدرود بر شما
مدل آی دی دستگاه مهمه ، روی یک برگه زرد رنگ روی بر چسبیده ، مثلا نمونه ای که لینک دادند s3f8d000-01022 هست ، اگر دستگاه شما همین باشه میتونید استفاده کنید ، شماره آی سی فلش مهم نیست .
درود :
ضمن تشکر از مدیریت فروشگاه امیر آیسی بابت زحمتی که کشیدند در اسرع وقت فایل رو تهیه وآپلود کردند، دوست من در تاپیک فایلهای فلش مدیا استار سایت گشتی هم زدید یا سرچ کوچکی در سایت کردید این فایل در تاپیک فایلهای فلش مدیا استار سایت موجود بوده لطفاً الکی شلوغش نکنید بگذارید به درخواست دیگر دوستان هم رسیدگی شود....
در صفحه 5 پست شماره 9 بود
http://forum.irantk2.com/tamerkaran78700-5/
قربان سلام .ای دی که میفرمایید در دستگاه بنده SCF5D040-13200v1160A است .لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنونم
سلام . میدونم هست اما اکسترکت نمیشه تو چتباکس هم مطرح کردم حتی فایل آقای زارع هم همین مشکل داره اگه واسه شما اکسترکت میشه لطفا دوباره فشرده کنید و بذارید
س
سلام . میدونم هست اما اکسترکت نمیشه تو چتباکس هم مطرح کردم حتی فایل آقای زارع هم همین مشکل داره اگه واسه شما اکسترکت میشه لطفا دوباره فشرده کنید و بذارید
س
درود بر شما
فایلو مجدد آپلود کردم ، فایل مشکلی نداره ... تست بفرمایید .
سلام . ممنون این فایل اکسترکت شد . ولی چرا فایل آقای زارع 5 مگ هست این 2 مگ
سلام . ممنون این فایل اکسترکت شد . ولی چرا فایل آقای زارع 5 مگ هست این 2 مگ
با عرض سلام خدمت استاد گرامی . دست شما درد نکنه متاسفانه کار نکرد .درود
فایلو نداشتم ، اینو خودم درست کردم ، ببینید کار میکنه ؟
با عرض سلام خدمت استاد گرامی . دست شما درد نکنه متاسفانه کار نکرد .