توجه: ورود رسيور ايكلاس تقلبي به بازار

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
تصاوير راهنما براي اينكه دستگاه 9696 اصلي را از تقلبي تشخيص بدهيد
ضميمه كردم دوستان اكثر دستگاه هاي تقلبي از كردستان عراق وارد بازار ميشود وتهران وشمال كشور مشكل دارند!
البته كمپاني هايويون هم اعلام كرده از طريق ماهواره هاتبرد بمب نرم افزاري ميفرسته تا حساب كارهاي تقلب نشان چيني رسيده بشود:eek:k:
تصاوير از داخل وخارج دستگاه كاملا گوياست ديگر با شماست كه دستگاه تقلبي نخريد:busted_red:

پیوست‌ها

• 107.9 کیلوبایت بازدیدها: 689

m s n

کاربر
2010-01-19
1
4
37
سلام دوستان به نظر من بهترین کار برای تشخیص رسیور اصلی از مدل مونتاژی اینه که از لودر اون تشخیص بدی .. اگر لودر 1.06 بالا اومد و دیگر با آپگرید قابل تغییر نبود به این معنیه که رسیور تقلبیه و کاریش هم نمیشه کرد..

hajiaghai

کاربر
2006-10-03
8
31
سلام دوستان به نظر من بهترین کار برای تشخیص رسیور اصلی از مدل مونتاژی اینه که از لودر اون تشخیص بدی .. اگر لودر 1.06 بالا اومد و دیگر با آپگرید قابل تغییر نبود به این معنیه که رسیور تقلبیه و کاریش هم نمیشه کرد..
با آپگرید هیچوقت لودر تغییر نمیکنه و آیکلاس های اصل لودر 1.06 هم وجود داره .
بهترین راه برای شناختن اصل از تقلبی اینه که (البته بدون باز کردن دستگاه) از بالا ببینید اون دوتا ایسی روی برد هست یانه کمی دقت کنید معلومه

aidin.

کاربر
2010-03-13
2
6
با سلام . خسته نباشید
فروشنده ای به من پیشنهاد داد جدید یه مدل اومده 9696 با خروجی hdmi
قیمت 102 تومان و سری قدیم 70 تومان این خروجی رو نشنیده بودم تا بحال که رسیورهای این سری داشته باشند
ایا این مدل تقلبیه یا جدیده؟!
ضمنا در صحبتهای ایشون فرمودند کره ای های این دستگاه هم با دیش گردان مشگل دارند به دلیل سنگینی حجم فایلها حال نمیدونم حرف ایشون چقدر صحت داره لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام . خسته نباشید
فروشنده ای به من پیشنهاد داد جدید یه مدل اومده 9696 با خروجی hdmi
قیمت 102 تومان و سری قدیم 70 تومان این خروجی رو نشنیده بودم تا بحال که رسیورهای این سری داشته باشند
ایا این مدل تقلبیه یا جدیده؟!
ضمنا در صحبتهای ایشون فرمودند کره ای های این دستگاه هم با دیش گردان مشگل دارند به دلیل سنگینی حجم فایلها حال نمیدونم حرف ایشون چقدر صحت داره لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر.

با درود دوست گرامي
چنين چيزي صحت ندارد ودستگاه 9696HD قيمتش چند برابر اين مبلغ هست وبراي تشخيص دستگاه اصلي 9696از مدل تقلبي تصاوير راهنماي مشخص قرار داده ام ديگه خودتان مقايسه كنيد:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نرم افزار کارخانه ای ایکلاس تقلبی را ارسال کنید متشکرم
با درود دوست گرامي
نرم افزاركارخانه اي براي همه شان يكي هست وبهترين نرم افزاربراي ايكلاس ها ورژن11160 هست كه قبلا در بخش قرار دادم براي تقلبي ها هم كارايي داردبدون مشكل:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30096&page=4

aidin.

کاربر
2010-03-13
2
6
با درود دوست گرامي
چنين چيزي صحت ندارد ودستگاه 9696HD قيمتش چند برابر اين مبلغ هست وبراي تشخيص دستگاه اصلي 9696از مدل تقلبي تصاوير راهنماي مشخص قرار داده ام ديگه خودتان مقايسه كنيد:eek:k:
عرض کردم که فرمودند جدیده
البته HD کانال باز نمیکنه
خروجی HDMI دارند که با کابلش میشه وصل شد الان تست کردم خودم منظور کیفیت digital نیست
منظور از فریز رو نمیدونم چیه اما کانال تغییر میدم تو بعضی از کانالها نیم ثانیه puzz میشه تصویر
ضمنا پیکسل این دستگاه درشت هست تصویر تو بعضی کانالها فوق العاده هست ولی بعضی از کانالهارو کم میاره تصویر
نمیدونم این تقلبیه یا نه
فروشنده گفت کنترل چینی هست! کره ای تو بازار کمیابه! اما دستگاه کره ای هست! یکم حرفاش مشکوکه بازم نمیشه تشخیص داد صحت این رو.

adfdgadfg

کاربر
2010-03-16
1
4
49
معلوم نیست که مشکل از کجاست دستگاه من طبق عکس منتشر شده از برد رسیور اورجینال و تقلبی اورجینال هست ولی بعد از ریختن پچ 11234 پیعام این دستگاه چینی هست آمد اینا همش الکی هست چون فقط می خوان با این کارهاشان شمارو وادار به خرید محصولات جدید این شرکت بکنند یعنی دوباره پول بدید و یکی دیگه جدید بخرید در ضمن بهتره بجای اپگرید کردن رسیو که هیچ فایده ای هم از نظر باز کردن شبکه ها نداره یک دانگل بخرید و اون رو آپگرید بکنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اخطار!!

با دروددوستان گرامي
سال گذشته در تاريخ21.10.2009
من براي ورود رسيورهاي قلابي 9595ايكلاس اخطار دادم وتصاويري خودم تهيه وارسال كردم
فايل پيوست در سايت رسمي هايويون قرار گرفته وتصاوير براي راهنمايي دوستاني كه 9595 قلابي دارند ارايه شده است وجدا از انتقال نرم افزارهاي جديد به اين سري و9696 كه تصويرش را قبلا اپلود كردم خودداري كنيد:busted_red:

پیوست‌ها

• 250.9 کیلوبایت بازدیدها: 462

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سلام من یک رسیور 9696 دارم با اطمینان از این که رسیور من کره ای است (طبق عکسی که که از طرف شرکت در مورد مدار دستگاه منتشر شده ) پچ 11234 رو ریختم که متاسفانه آیدی دستگاه رو عوض کرد و پیغام دستگاه شما چینی هست رو نشون می ده طبق دستور العمل سایت رسیور رو کلین کردم و پچ کارخانه رو ریختم ولی متاسفانه درست نشد مجدد آی سی رو با یک پروگرام که از یک دستگاه سالم برداشته بودم با نرم افزار پروگرام کردم حدود یک هفته هیچ پیغامی نمی داد ولی بعدش دوباره همون آش و همون کاسه نتیتجه اینکه کسانی که با این مشکل روبرو می شوند بدونند من تمام راه ها رو رفتم ولی متاسفانه درست نشد و نمی شه

لطفا اکه کسی راه حل بهتری سراغ داره بگه چون این دستگاه های غیر از یک آی سی سی پی یو و یک آی سی 8 پایه فلش چیزی دیگه نداره و وقتی که آی سی رو مجدد با دستگاه پرو گرام با استفاده از فایل فلش پرو گرام می کنی قاعدتا باید درست بشه ولی مشکل حل نمی شه جالب اینجاست که با استفاده از ولوم کنترل دستگاه این پیغام حذف می شه ولی بلافاصله بعداز کانال عوض کردن مجددا این پیغام ظاهر می شه نتیجه این که تمام این دستگاه ها چینی هست و این کارها فقط و فقط برای این هست که شما همیشه دنبال دستگاه های دیگه باشید با تشکر اگه کسی بتونه پاسخ منطقی به من بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
لطفا طريقه جيتك ايكلاس9696 راتوضيح دهيدهمراه تصوير متشكرم
بادرود
براي 100 نفر توضيح داديم شما هم 101 اين دستگاه وايسي هاي حافظه 8پايه جيتگ نميشود فقط بايد با پروگرامر درستش كرد:busted_red:

srtdigital

کاربر
2009-10-01
18
32
ایکلاس 9696 با ورژن لودر 1.6 به برق که میزنم یه L میزنه یه تیره هم کنارش میچرخه روی تلویزیون هم یه صفحه میاد مینویسه ورژن لودر 1.6 بعد رویه پنل on که می نویسه دوباره ریست میشه و این کار تکرار میشه آپگرید که میکنم برنامه تا آخر میره و کامل آپگرید میشه نرم افزار کارخانه زدم فایل کلین زدم نرم افزار قدیمی زدم نشد که نشد من فایل این مدل تغلبی را میخواهم که از یه رسیور تغلبی که هنوز آپگرید نشده باشه و همون فایل اصلی روی رسیور باشه میخواهم لطفا راهنمایی کنید این رسیور را چطور بالا بیارم

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
ایکلاس 9696 با ورژن لودر 1.6 به برق که میزنم یه L میزنه یه تیره هم کنارش میچرخه روی تلویزیون هم یه صفحه میاد مینویسه ورژن لودر 1.6 بعد رویه پنل on که می نویسه دوباره ریست میشه و این کار تکرار میشه آپگرید که میکنم برنامه تا آخر میره و کامل آپگرید میشه نرم افزار کارخانه زدم فایل کلین زدم نرم افزار قدیمی زدم نشد که نشد من فایل این مدل تغلبی را میخواهم که از یه رسیور تغلبی که هنوز آپگرید نشده باشه و همون فایل اصلی روی رسیور باشه میخواهم لطفا راهنمایی کنید این رسیور را چطور بالا بیارم
سلام
دوست عزیزشما اگر باکابل اپگرید میکنید نتیجه نمیگیرید ربطی به نوع نرم افزار نداره.
شما از ورژن11160 استفاده کنید نتیجه نداد باید فلش پروگرام بشه:eek:ky:

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: چه مدل تقلبی با شه چه اصلی هر جفتشون به نوعی مشکل الان جلوم هست دو تا 9696 اصلی هست که چراغ قرمزش روشنه و رسیور بالا نمیاد .. با یک تغزیه سالم امتحان کردم فرقی نکرد بعد فلشو درآورده پروگرام کردم ولی بازهم همان مشکل پا برجاست .. نمی دونم ایراد از چیه ولی احتمالا ایراد از سی پی یو دستگاه هستش .. حالا کی حوصله داره سی پی یو در بیاره

rahimi6

کاربر
2008-07-11
2
6
سلام: چه مدل تقلبی با شه چه اصلی هر جفتشون به نوعی مشکل الان جلوم هست دو تا 9696 اصلی هست که چراغ قرمزش روشنه و رسیور بالا نمیاد .. با یک تغزیه سالم امتحان کردم فرقی نکرد بعد فلشو درآورده پروگرام کردم ولی بازهم همان مشکل پا برجاست .. نمی دونم ایراد از چیه ولی احتمالا ایراد از سی پی یو دستگاه هستش .. حالا کی حوصله داره سی پی یو در بیاره
فیبر ای کلاس از جنس خوبی نیست لذا ای سی سیستم ان بیشتر قطی پیدا میکنه باید اون رو هیت گان با مایع فلکسی بگیرید

منبع: MoO®Y

krvadpxajk446dvpygtw.jpg

sarbolanndd

کاربر
2008-05-18
14
41
با درود دوست گرامی
این مشکل نباید ربطی به رسیور داشته باشد چون قلابی ها اصلا ذخیره سازی ندارند ولودر1.06 هستند وبا اپگرید هم لودر 1.08 نمیشود:eek:k:

سلام
عرضم به خدمتتون که بنده آی کلاس تقلبی دارم و برنامه 11230 رو روش ریختم و از این پچ بالاتر نریختم تا مشکلی واسش پیش نیاد....
فقط مشکلاتش ایناست:
1-یه پیغام یزرگ که درباره تقلبی بودن و پیشنهاد مرجوعی رو داده که تا الان از هرکاریش کردم نمیتونستم پیغامو بردارم
2-سیستم کدینگش از 15 تا 30 ثانیه بیشتر فعال نیست یعنی شبکه های کارتی که در رسیورهای مشابه باز هست ابتدا باید رسیور و ختموش روشن کرد تا باز بشه سپس تا 15 ثانیه بیشتر باز نیست...وضعیتش زمان وصل دانگل هم همینجوریه....که این مشکلش رو نمیشه تحمل کرد

ولی ضبط کردنش عالیه تا الان هیچ مشکلی نداشته....ولی در کل آشغاله

بالا