توجه: ورود رسيور ايكلاس تقلبي به بازار

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
عرضم به خدمتتون که بنده آی کلاس تقلبی دارم و برنامه 11230 رو روش ریختم و از این پچ بالاتر نریختم تا مشکلی واسش پیش نیاد....
فقط مشکلاتش ایناست:
1-یه پیغام یزرگ که درباره تقلبی بودن و پیشنهاد مرجوعی رو داده که تا الان از هرکاریش کردم نمیتونستم پیغامو بردارم
2-سیستم کدینگش از 15 تا 30 ثانیه بیشتر فعال نیست یعنی شبکه های کارتی که در رسیورهای مشابه باز هست ابتدا باید رسیور و ختموش روشن کرد تا باز بشه سپس تا 15 ثانیه بیشتر باز نیست...وضعیتش زمان وصل دانگل هم همینجوریه....که این مشکلش رو نمیشه تحمل کرد

ولی ضبط کردنش عالیه تا الان هیچ مشکلی نداشته....ولی در کل آشغاله
با درود
بعد از پروگرام کردن دستگاه با فایل فلش قدیمی9696 شما میتوانیداز ورژن11190 استفاده کنید وکانال3 را داشته باشید از بقیه امکانات اپگریدی صرف نظر کنید باز کردن کانال کارتی ونرم افزار جدید مردوده این دستگاه ها اصلیش مشکل داره در حد فاجعه انتظار دارید قلابی ان درست کار کنه:sadwalk:

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
با سلام به تمام مديران وكابران عزيز يك رسيور ايكلاس اچ دي اوردن برا تعمير كه وسط صفحه با پيغام تقلبي بودن مواجه شده كه از تو سايت يك نرم افزار بود كه اون رو دانلود كردم و زماني كه روي فلش زدم نتونستم اون رو به دستگاه واردكنم با كامپيوتر هم نشد و فايلهارو خطا ميداد درنتيجه فلش اون رو دراوردم و ايپرم كردم كه مشكل حل نشد اگر از دوستان بااين مشكل مواجه شدن راهنمايي كنيد تا اين رسيور رو درست كنم با تشكر از تمام دوستان عزيز:eek:ky:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به تمام مديران وكابران عزيز يك رسيور ايكلاس اچ دي اوردن برا تعمير كه وسط صفحه با پيغام تقلبي بودن مواجه شده كه از تو سايت يك نرم افزار بود كه اون رو دانلود كردم و زماني كه روي فلش زدم نتونستم اون رو به دستگاه واردكنم با كامپيوتر هم نشد و فايلهارو خطا ميداد درنتيجه فلش اون رو دراوردم و ايپرم كردم كه مشكل حل نشد اگر از دوستان بااين مشكل مواجه شدن راهنمايي كنيد تا اين رسيور رو درست كنم با تشكر از تمام دوستان عزيز:eek:ky:
با درود
اول اینکه از فونت مناسب برای پست زدن انتخاب کنید رنگ قرمز برای متمایز کردن کلمه یا اخطار استفاده می شود نه برای تمام متن یک پست چشم را ازار میدهد.
مورد دستگاه شما مشخص نکردید دستگاه اصلی باخروجی اچ دی هست یا دستگاه 9696 که درون ان برد برای خروجی اچ دی نصب شده؟

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
با درود
اول اینکه از فونت مناسب برای پست زدن انتخاب کنید رنگ قرمز برای متمایز کردن کلمه یا اخطار استفاده می شود نه برای تمام متن یک پست چشم را ازار میدهد.
مورد دستگاه شما مشخص نکردید دستگاه اصلی باخروجی اچ دی هست یا دستگاه 9696 که درون ان برد برای خروجی اچ دی نصب شده؟

با سلام به شما دوست عزيز تا الان چند تااز اين مدل 9696 رو برنامه زدم ولي اينبار كه اين رو برنامه زدم اينطور شده
با خروجي كابل اچ دي هست و اصليه
با تشكر از شما

randomboot

کاربر
2009-02-10
1
2
36
سلام دوستان من هم اولین باره با این مشکل تقلبی بودن آیکلاس مواجه میشم تا حالا کلی آیکلاس خریدم و فروختم آپگرد هم کردم همیشه با اخرین ورژن اما مشکلی نداشتم ولی یکی ازین تقلبی هاش9696 گیرم افتاده که پیغام میده و تمام مشکل هایی که دوستان میگن رو داره حا لا درکشون میکنم چون من تمام روشهایی که دوستان مطرح کردن انجام دادم ولی فایده نداشت حتی به متخصص پروگرم هم دادم خودم هم چندین بار فلش کردم با نرم افزارهای ارائه شده تو سایتها ولی مشکل همچنان پابر جاست.جالبه تمام نشونیهایی که دوستان در مورد تقلبی و اصلی میدنو من چک کردم اما این مشخصات اصلی رو داره به نظرم باید پرونده این آیکلاس و بست .اگه از ظاهر شیک و امکانات نرم افزارش بگذریم از لحاظ سخت افزاری آشغاله

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به شما دوست عزيز تا الان چند تااز اين مدل 9696 رو برنامه زدم ولي اينبار كه اين رو برنامه زدم اينطور شده
با خروجي كابل اچ دي هست و اصليه
با تشكر از شما
با درود
دوست گرامی متاسفانه تعدادی دستگاه 9696 اصلی با قابلیت کابل اچ دی نه فول به بازار داده اند که با نرم افزارهای خودشان مشکل دارد وباراه حل نرم افزار تبدیل هم کاریش نمیشه کرد به شرکت بی مسولیت هایویون گزارش شده تا یک راه حلی ارایه کنند هنوز جواب نداده مثل ایراد تک چراغ قرمز شدن 9696 شاهکار مونتاژ این شرکت!!

sami2009

کاربر
2009-05-29
34
89
34
با دورد

دستگاه ايگلاس 9696 تقلبي كه وقت كا نال عوض ميكنه ميشه درستش كرد

البته من نرفزار كارخانه را هم زدم ولي مشكل هنوز وجود داره در ضمن پچ 11160 را هم زدم ولي مشكل هنوز هست

aata

کاربر
2007-04-18
17
51
درمان سرپايي 9696 چيني

تمامي دوستان تا آنجا كه مي توان بصورت نرم افزاري اين مشكل را حل كرد به اين صورت عمل مي كنيم. دستگاه تقلبي را با يك دستگاه ديگر كه برنامه اي پايين تر از 230 دارد كابل به كابل يا اصطلاحا دستگاه به دستگاه نماييد. مشكلتان حل مي شود. و برنامه 11228 را با سافت كم جديد پكيج بيس بريزيد مشكلي نداشته و تمامي كانالهاي پكيج bis قابل بازگشايي خواهد بود. :s13::s13:

sotitasviri

کاربر
2007-10-25
18
49
با دورد

دستگاه ايگلاس 9696 تقلبي كه وقت كا نال عوض ميكنه ميشه درستش كرد

البته من نرفزار كارخانه را هم زدم ولي مشكل هنوز وجود داره در ضمن پچ 11160 را هم زدم ولي مشكل هنوز هست
اين يك ايرد سخت افزاري است مربوط به ايسي دريم ربطي به برنامه نرم افزار ندارد

pedram1976

کاربر
2009-06-28
4
9
سلام دوستان من يك iclass9696x خريدم با توجه به مشخصاتي كه شما داديد بنظر ميرسه تقلبي باشه اما 1.08 ورژن براحتي اپگريد شد خوب روي usb ضبط ميكنه و فايلش قابل اجراست روي كامپيوتر كانالاش با سرعت خوب و روي كنترلش iclass نوشته بعد از پروگرام ورژن1.09 در هنگام بالا اومدن براحتي كانلي كارتي رو باز ميكنه

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
با درود
دوست گرامی متاسفانه تعدادی دستگاه 9696 اصلی با قابلیت کابل اچ دی نه فول به بازار داده اند که با نرم افزارهای خودشان مشکل دارد وباراه حل نرم افزار تبدیل هم کاریش نمیشه کرد به شرکت بی مسولیت هایویون گزارش شده تا یک راه حلی ارایه کنند هنوز جواب نداده مثل ایراد تک چراغ قرمز شدن 9696 شاهکار مونتاژ این شرکت!!
دوست عزیز از تک چراغ قرمز شدن 9696 گفتی و.... بهتر است در قسمت جداگانه ای این مشکل برسی شود.

oky

کاربر
2010-01-19
33
76
45
من به یکی از دوستان 9696 hd فروختم با آبدیت کردم هیچ پیغامی مبنی بر چینی بودن نیومد.بعد از چند ساعت استفاده کردن مشتری برام پس آورد،دستگاه برای خودش کانال عوض میکنه و دیگه کابل اچ دی هم نمیشناسه میخواستم لطف کنید مشکلشو اعلام کنید و ایا راه حلی براش هست؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من به یکی از دوستان 9696 hd فروختم با آبدیت کردم هیچ پیغامی مبنی بر چینی بودن نیومد.بعد از چند ساعت استفاده کردن مشتری برام پس آورد،دستگاه برای خودش کانال عوض میکنه و دیگه کابل اچ دی هم نمیشناسه میخواستم لطف کنید مشکلشو اعلام کنید و ایا راه حلی براش هست؟؟؟
با درود
دوست گرامی شما اینجانباید پرسش مطرح کنید تاپیک پرسش وپاسخ هایویون
اگر با آپگرید دستگاه با کابل ولودر رفع نشود باید ایسی دریم تعویض شود که یدکی ان خیلی کم است:sadwalk:

nazmi

کاربر
2007-10-19
2
8
با سلام

ریسیور iclass 9595 x pvr را با برنامه s9f2a126-11300F.sgn ابگرید کردم مشکلی که برای دستگاه من بوجود امده برنامه ظبط میشود و در داخل مموری ذخیره هم میشود ولی مو قعی که دکمه play را می زنم
ریسیور هنگ کرده و روشن و خاموش میشود لودر هنگام روشن شدن ریسور 1.06 هست و از لحاظ
کارتن و نو شته های ریسیور اصل است و از لحاظ سخت افزار ریسیور را هنوز باز نکرده ام وببینم
دوستان راهنمایی کننند ایا ریسور من اصل است مشکل از کجاست و فلش را روی ریسیور دیگر هم امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت برنامه ظبط شده در ریسیور من در ریسور دیگر بدون هیچ مشکلی اجرا می شود

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام

ریسیور iclass 9595 x pvr را با برنامه s9f2a126-11300f.sgn ابگرید کردم مشکلی که برای دستگاه من بوجود امده برنامه ظبط میشود و در داخل مموری ذخیره هم میشود ولی مو قعی که دکمه play را می زنم
ریسیور هنگ کرده و روشن و خاموش میشود لودر هنگام روشن شدن ریسور 1.06 هست و از لحاظ
کارتن و نو شته های ریسیور اصل است و از لحاظ سخت افزار ریسیور را هنوز باز نکرده ام وببینم
دوستان راهنمایی کننند ایا ریسور من اصل است مشکل از کجاست و فلش را روی ریسیور دیگر هم امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت برنامه ظبط شده در ریسیور من در ریسور دیگر بدون هیچ مشکلی اجرا می شود

با درود
دوست گرامی شما وقتی از نرم افزار 11300 استفاده کردی این نشون دهنده اصلی بودن رسیورشماست
واما درمورد مشکلتون هم عرض کنم که این مشکل در اکثر رسیورها هست ومشاهده شده وایراد نرم افزاریست باید تا نرم افزار جدید صبر کرد

بالا