توضیحات کامل در مورد دانگل جدید Micro box II به اضافه نرم افزارها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بزودی دانگل جدید micro box سری جدید به نام micro box ii وارد بازار خواهد شد این دانگل همان دانگل s- box که تغییر نام داده شد به دلیل سوء استفاده و از اوایل مهر در ایران می توانید تهیه کنید این دانگل فوق العاده ساپورت می شود و برای یک سال کامل بدون مشکل کارایی خواهد داشت از لحاظ سخت افزار با دانگل های فعلی میکرو باکس کاملا متفاوت و نرم افزار ها برای یکدیگر قابل استفاده نیست

نرم افزار های این دانگل جداگانه و برای استفاده از هر جهت دیتا باید از نرم افزار همان جهت استفاده کنید توسط 3 ماهواره nss6-w6-w3 شرینگ بدون مشکل در حال حاضر برقرار البته با استفاده از نرم افزارهای جدید که از لینک های زیر قابل دریافت

از جمله پکیج های که توسط این دانگل قابل دریافت

پکیج دی جی ترک واقع در ماهواره یوتلست w3 تقریبا به صورت فول قابل دریافت

پکیج بیس هاتبرد تمام فرکانس ها قابل دریافت

پکیج سیفرا تقریبا فول

پکیج های ماهواره نیلست تمام قابل دریافت خواهد بود حتی osn cinema

و .................

پیوست‌ها

• 72.7 کیلوبایت بازدیدها: 2,487
آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام دوست عزيز

بزودی دانگل جدید micro box سری جدید به نام micro box ii وارد بازار خواهد شد این دانگل همان دانگل s- box که تغییر نام داده شد به دلیل سوء استفاده و از اوایل مهر در ایران می توانید تهیه کنید این دانگل فوق العاده ساپورت می شود و برای یک سال کامل بدون مشکل کارایی خواهد داشت از لحاظ سخت افزار با دانگل های فعلی میکرو باکس کاملا متفاوت و نرم افزار ها برای یکدیگر قابل استفاده نیست

نرم افزار های این دانگل جداگانه و برای استفاده از هر جهت دیتا باید از نرم افزار همان جهت استفاده کنید توسط 3 ماهواره nss6-w6-w3 شرینگ بدون مشکل در حال حاضر برقرار البته با استفاده از نرم افزارهای جدید که از لینک های زیر قابل دریافت

از جمله پکیج های که توسط این دانگل قابل دریافت

پکیج دی جی ترک واقع در ماهواره یوتلست w3 تقریبا به صورت فول قابل دریافت

پکیج بیس هاتبرد تمام فرکانس ها قابل دریافت

پکیج سیفرا تقریبا فول

پکیج های ماهواره نیلست تمام قابل دریافت خواهد بود حتی osn cinema

و .................
سلام
اگر يكم كانال اچ دي باز كنه كه عاليه
ممنون
خبر خوبي بود

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام وتشکر از اساتید عزیز.
آیا نرم افزارهای micro box ii رو میشه به دستگاهای قدیمی زد؟
دوست گلم شما توضيحات علي اقا رو بخونيد
جواب سوالتون رو پيدا ميكنيدكمي دقت كن

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام وبا تشكر از علي اقا

دوستان گل طغرل 2002
این برنامه های جدید مخصوص دانگل میکروباکس مدل جدید 2010 سری دوم می باشد و اگر بر روی دانگل های میکروباکس قدیمی / فبلی ریخته بشود منوی میکروباکس قدیمی به منوی میکروباکس جدید تغیر پیدا می کند و ریموت کنترل میکروباکس قبلی با منو جدید کار نمی کند
نیازی هم به انجام تغیرات / تنطیمات نیست و با توجه به ماهواره شرینگی که دارید سافتور مربوطه را انتخاب کنید و توسط لودر جدید بر روی میکروباکس بریزید
در صفحه لودر جدید که بصورت زیر می باشد فقط کافیست دکمه انتخاب سافتور که با علامت قرمز مشخص شده را کلیک و بعد سافتور شرینگ را انتخاب و بعد دکمه دانلود را کلیک و برق دانگل را وصل کنید

1281625867391.jpg

سپس صبر کنید تا عملیات آبگرید بطور 100 درصد تمام بشود و دانگل را ریستارت و به ماهواره و رسیور متصل و از شرینگ عالی لذت ببرید

1281626170682.jpg

این سافتور بر روی ماهواره شرینگ W6 تست شده و بخوبی همه پکیج ها باز می باشند

هشدار !!!!!!!!
-------------------------------
چنانچه نرم افزار میکروباکس جدید را بر روی میکروباکس قدیمی بریزید دیگر هرگز نمی توانید آنرا به حالت میکروباکس قدیمی برگردانید و یا از سافتور های معمولی میکروباکس قدیمی استفاده کنید
بنابراین باید در آینده از نرم افزار های میکروباکس جدید استفاده کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
هشدار !!!!!!!!
چنانچه نرم افزار میکروباکس جدید را بر روی میکروباکس قدیمی بریزید دیگر هرگز نمی توانید آنرا به حالت میکروباکس قدیمی برگردانید و یا از سافتور های معمولی میکروباکس قدیمی استفاده کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
جدید MicroboxII به همراه لیست کامل پکیچ هایی که توسط آن بازگشائی و ساپورت میشوند

MicroboxII

قابلیت ساپورت شرینگ ماهوار ه های w6 , w3 , nss6

ماهواره نیل سایت

OSN CINEMA 1 - 2 - 3

پکیج کامل الجزیره اسپورت

ماهواره هاتبرد

السيفرا كامله

CYFRA

BIS TV

من ضمنها قنوات الفرنسيه

action -- cine fx -- cine polar-- cine first

السويسريه

TSR

آخرین ویرایش:

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
هشدار !!!!!!!!

من یک ساعتی است که قبل از اعلام شما دوست عزیز شروع کردم یعنی تبدیل کردم به میکروی جدید وبازگشتم مجدد به میکروی قدیم مشکل تبدیل این بود که پس از تبدیل ریموت کنترل کار نیمیکرد وگاهی اوقات خود بخود میکرو تبدیلی خاموش میشد وبرای برگشتن به میکروی قدیم بالودر میکروی جدید برنامه های کلین واورجینال وفایل فلش سری قبلی رو منتقل کردم ومجدد با لودر قدیمی فایل اورجینال رودادم بهش وسپس اخرین برنامه میکروی قدیم روبهش منتقل کردم وبه همین راحتی

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
چون میکروباکس جدید سری دوم بتازه گی وارد بازار شده لذا باید مدت زمانی صبر کنید تا راه و روش های دیگر برای استفاده از کابل USB ارائه بشود

بدلیل اینکه بعد از ریختن سافتور ورژن 2.11 بر روی میکروباکس قدیمی بطور کامل میکروباکس قدیمی تبدیل به میکروباکس جدید میشود
بنابراین با ریختن سافتور کلین / ریختن سافتور فلش با لودر و بدون نیاز به پروگرامر به هیج وجه به حالت اولیه و یا رسیور بر نمی گردد
البته شاید از طریق دستگاه پروگرامر فلش میکروباکس به حالت اولیه برگردد .
اما فعلا" مشگل خاصی وجود ندارد و پکیج ها بخوبی باز میشوند و شرینگ فعال است

هنوز فایل کلین و فلش و غیره .... برای میکروباکس جدید سری دوم منتشر نشده است .
آیا به موضوع زیر توجه کردید ؟

بعد از ریختن سافتور ورژن 2.11 بر روی میکروباکس قدیمی در کنار چراغ قرمز دانگل یک چراغ کوچک سبز هم روشن میشود .
اگر چراغ سبز کوچک روشن باشد شرینگ فعال است ولی اگر فقط چراغ قرمز روشن باشد شرینگ فعال نیست

موفق باشید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
دوست عزیز
در حال حاضر میکروباکس قدیمی با سافتور میکروباکس جدید بر روی ماهواره شرینگ W6 و رسیور آی کلاس 9595 و پروتکل Twin بخوبی فعال و همه پکیچ ها از جمله سفیرا / CANAL ++ را بخوبی باز می کند
احتمال دارد این سافتور میکروباکس جدید با بعضی از رسیور ها سازگاری نداشته باشد .
توصیه می کنم یک بار از نرم افزار فلش و لودر مخصوص جهت فلش کردن مجدد میکروباکس استفاده کنید .

و قبل از فلش کردن طبق تصویر زیر لودر را تنظیم کنید

پیوست‌ها

• 368.8 کیلوبایت بازدیدها: 199

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
بنابراین با ریختن سافتور کلین / ریختن سافتور فلش با لودر و بدون نیاز به پروگرامر به هیج وجه به حالت اولیه و یا رسیور بر نمی گردد

استاد طغرل من مدتی رودر یه سایت دیگه با عنوان کاربریAD129در خدمت تون بودم این چیزی روکه گفتم انجام دادم با التفات به تجربیاتی که داشتم وکارم نیز تا حدودی این است ودر حال حاظر این تبدیل به سری جدید وبازگشت به سری قدیمی روانجام دادم بدون پروگرامر وغیره فقط با لودر جدیدمنتشره برای میکروی 2 تبدیل وبازگشت انجام شد وجالب اینه که در حال حاظر کانالهای Hboبرام باز شده ونووا سینما 3 هم بدون فریز در حال پخشه

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

استاد طغرل من مدتی رودر یه سایت دیگه با عنوان کاربریad129در خدمت تون بودم این چیزی روکه گفتم انجام دادم با التفات به تجربیاتی که داشتم وکارم نیز تا حدودی این است ودر حال حاظر این تبدیل به سری جدید وبازگشت به سری قدیمی روانجام دادم بدون پروگرامر وغیره فقط با لودر جدیدمنتشره برای میکروی 2 تبدیل وبازگشت انجام شد وجالب اینه که در حال حاظر کانالهای hboبرام باز شده ونووا سینما 3 هم بدون فریز در حال پخشه

سلام خوشحالم عزيز شناختم گل من ..

بر حال عزيز اگر مطالب مفيد واموزشي خوبي داري در همين تاپيك بگذار ممنون ...

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
من برای جهت دبلیو 3 برنامه تبدیل رودادم وبعداز تبدیل منوی جدید میکرو برام اومد منتها علتی که مجدد به میکرو قدیمی برگشتم قطع وصل مدام چراغ سبز بود بطوری که منوی دانگل نیز قطع ووصل میشدوچراغ قرمز نیز یکسر روشن می موندکه نمیدونم ایا برنامه تبدیل برای این جهت مشکل داره ویا ارسال دیتای دبلیو 3مشکل داشت دوستان دیگه ایا کسی برنامه این جهت دبلیو سه رودر تبدیل تست کرده ؟؟

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
طریقه برگشت به سری قدیم پس از تبدیل به سری جدید

1.ابتدا فایل کلین وسپس فایل اور جینال وبعد فایل فلش میکرو رو به وسیله لودر جدید میکروباکس به دانگل منتقل کنید
2.سپس مجدد فایل کلین واورجینال روبالودر سری قدیم به دانگل منتقل کنید
3.آخرین برنامه رسمی سری قدیم رواز سایت دانلود وبه دانگل انتقال دهید
برگشت به همین راحتی پس از تبدیل انجام خواهد شد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توجه

قبلا هم اعلام شد نرم افزارهای دانگل جدید microboxII برای سری قدیم به هیچ وجه قابل استفاده نیست و بعد از انتقال به دانگل های قدیمی شرینگ قطع می شود تفاوت اصلی دانگلهای سری جدید با قدیم ارتقاء پردازنده و رم و اگر از نرم افزار دانگل جدید برای قدیم استفاده شود نه تنها شرینگ قطع خواهد شد بلکه دانگل جند ثانیه یکبار ریستارت و حتی قابل آپدیت هم با نرم افزارهای معمول ورژن 1.40-1.41 نخواهد بود

فایلهای مربوط به دانگل micro box II دامپ کامل از ای سی فلش فعلا امولاتور اصلی تفکیک شده نیست به علت مشکل داشتن سورس باز هم تاکید می شود با انتقال نرم افزارهای دانگل جدید به سری قدیم شرینگ قطع خواهد شد

متاسفانه برخی افراد ناشی یا این عمل فقط قصد تخریب یک محصول را دارند این مورد قبلا هم تکرار شد تبدیل میکرو باکس به وای 6 و........ که هیچ کدام عملی نبود

alimohm

کاربر
2008-11-13
5
9
39
سلام دوست عزیز چرا جواب مرا نمیدهید حالا من نفهمیدم این دانگلی که الان در شیرازموجود است بگیرم یا نه این دانگل رو قابش نوشته s box

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
فایل بوت همان سافتور اولیه کارخانه ای می باشد
فقط کافیست طبق تصویر زیر فایل بوت را انتخاب و کلمه دانلود را کلیک کنید تا عمل رایت 100 درصد انجام بشود و بعد نرم افزار معمولی میکروباکس را بر روی دانگل بریزید

نرم*افزار برای تبدیل به ریسیور معمولی FTA
برنامه تست شده و بخوبی داره کار میکنه و هیچ مشکلی نداره

از این نرم*افزار به عنوان کلین هم می*تونید استفاده کنید
زمانی که دانگل هیچ نرم*افزاری قبول نمی*کند ابتدا اینو منتقل کنید
113.gif

موفق باشید

1281625867391.jpg

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوستان لطفا بحث در مورد تبدیل این دانگل را ادامه ندهید مگر در تاپیکی جداگانه و وقتی به نتایج کلی و مشترکی رسیدید به کاربران محترم اعلام نمائید:

این هم تصویری از کارتن مقوایی ان:

3756fe10a99c46ddbe3e.jpg
http://up.iranblog.com/Files2/3756fe10a99c46ddbe3e.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا