در حال حاضر آپدیت جدید امروز بدون کارت پکیج های پلست- فری ایکس -پریمیر در ماهواره آستارا اتوآپدیت باز می کند
توسط کارت هم پکیج های tps,showtime,art اتو اپدیت باز می شوند
با سلام من الان دو رسیور 4000 و اکولینک 888 با پردازنده Ali C دارم ولی متاسفانه کارت خور نیستند یکی از دوستان گفت : 5300 این کارت رو بهتر ساپورت می کنه البته اگه کارت خوان روی 4000 نصب کنی جواب می ده.
حالا سوال من از شما دوست عزیز اینه که آیا کارت خوان جهت نصب روی 4000 وجود داره ؟
سوال دوم هم اینه که با توجه به اینکه مدل های جدید استارست دارای پردازنده Epsilon هستند به نظر شما اگه بخوام یه رسیور جدید بگیرم اصلاح در 5300 با CPU Ali C است یا 7300 با CPU Epsilon ؟
استارست مدل 7100 فعلا بهترین انتخاب و مدل 6300pvr که دارای قابلیت ظبط و پخش اما فعلا در بازار موجود نیست موفق باشیدALI.RISIVERشما کدامیک از رسیورهایی که دارای پردازنده epsilon هستند را پیشنهاد می کنید؟ آیا این رسیور ها قابلیت ضبط کردن را دارند؟
استارست مدل 7100 فعلا بهترین انتخاب و مدل 6300pvr که دارای قابلیت ظبط و پخش اما فعلا در بازار موجود نیست موفق باشید
دوست عزیز منظور از این پردازنده این است که cpu رسیور تولیدی کمپانی معروف ali و پردازنده های تولیدی دارای جدیدترین تغییرات جهت سازگاری با سیستم های جدید ساخته می شوند و فعلا این پردازنده به همین دلیل دارای ساپورت مناسبی موفق باشیدبا سلام خدمت علي اقاي گل ما ميخواستم بپرسم منظور از پردازنده ها يali چيست ايا اين يك مخفف چند كلمه است يا واقعا نام علي و سواال ديگه اينكه ايا كارتهاي رو به 60تومن توي مشهد ميفروشن وميگن 160 كانال باز ميكنه ايا همينه ويا ...........
سلام خدمت دوستان كسي بوت 7100cuرو نداره يه رسيور برام آوردند روي onگير كرده نياز به بوت اين دستگاه دارم.متشكرم/