تيونر كارتم ضعيف شده يا ... مشكل ديگه

UnDocumented

کاربر
2007-05-28
6
0
يه ديش 110 با يه كارت Ss2 دارم و چند وقت پيش كه ميخاستم ديش رو خيلي دقيق تنظيم كنم حواسم نبود و ديش از روي سكوي يك متري افتاد زمين و فيتون شكست و سيم Lnb جداشد و ... مصيبت شروع شد.
بعد از اين قضايا دوباره ديش رو تنظيم كردم و لي تو گرفتن سيگنالهاي ضعيف مثل VOA رو فركانس 12226 V يا سيگنال 12692 H مشكل دارم (بهتر بگم اصلا سيگنال ندارم) و مشكل از تنظيم و اين مسايل هم نيست چون با كارت Ss2 دوستم امتحان كردم و به راحتي نشون ميداد بعد من كارتم رو بردم با ديش 90 اون امتحان كنم كه ديدم خيلي از كانالها رو سيگنال نميده.

يه قضيه ديگه هم اينكه از اول اصلا سويچ رو جواب نميداد و سيگنال نميداد (اين هم تازه كشف كردم) و وقتي كارت رو مستقيم به LNB ميزنم سيگنال بعضي از كانالها رو نميده ولي وقتي سويچ رو واسطه ميكنم و به ورودي 1 اون ميزنم سيگنال يه سري از كانالها مياد.

بعد از اين قضايا سلف Coil 102 كه رو برد هست رو عوض كردم بهتر شد ولي مثل اولش نيست و همچنان 2 به بعد سويچ رو سيگنال نميده
(با توجه به سايت ماهواره http://www.drdish.ir/showthread.php?t=63334 سلف رو عوض كردم)

حالا اساتيد محترم براي رفع اين مشكل چه پيشنهادي دارند؟ :confused:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز با این وجود امکان دارد تیونر خراب شده باشد چندین مورد داشتم که همین مشکل را داشتند من پیشنهاد می کنم در قسمت تنظیمات سوئیچ راغیر فعال کنیدوتنظیمات lnbهم universal باشد ودیش را بدون سوئیچر وصل کنیداگرباز با این روش هم درست نشده یک عکس از کارت بگذارید یک قطعه هست که اگر خراب شود همین مشکل را به وجود می آورد عکس را بگذاریدموفق باشد

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,172
با سلام دوست عزیز من میگم احتمال داره تیونر شما یه ایسی داره اون احتمال داره خراب شده باشه

UnDocumented

کاربر
2007-05-28
6
0
دوست عزیز با این وجود امکان دارد تیونر خراب شده باشد چندین مورد داشتم که همین مشکل را داشتند من پیشنهاد می کنم در قسمت تنظیمات سوئیچ راغیر فعال کنیدوتنظیمات lnbهم universal باشد ودیش را بدون سوئیچر وصل کنیداگرباز با این روش هم درست نشده یک عکس از کارت بگذارید یک قطعه هست که اگر خراب شود همین مشکل را به وجود می آورد عکس را بگذاریدموفق باشد

با تشكر از دوستان كه لطف بي*شمار آنها در پاسخگويي پاياني ندارد
مجددا خدمت دوستان عرض كنم كه كارت من از اول يه سري مشكلات داشت ولي من نميدونستم از جمله اينكه پورت 2 و 3 و 4 سويچ رو سيگنال نميگرفت و من فكر ميكردم مشكل از ناسازگاري آنهاست
و مسئله بعدي اينكه اگر يه سويچر رو واسطه كنم سيگنال بعضي فركانسها ظاهر ميشه مانند 12226 ولي بدون سويچ نمياد و سيگنالهاي قوي رو كه دارم

يادآوري ميكنم كه ديش من 110 هست و بخاطر سيگنال قوي كه ميگيره نشون ميده وگرنه با ديش 90 خيلي از فركانسها رو نميده

در ضمن من سلف 1mH روي برد رو عوض كردم تا حدودي بهتر شده ولي باز هم رضايت*بخش نيست در حاليكه قبلا با سلف اصلي خودش سيگناهاي ضعيف مثل 12226 رو هم نميداد.

اين هم لينك عكس (ميدونم كيفيتش پايين هست و سعي ميكنم بهترش رو بذارم)
http://new.iranupload.net/file.php?file=1988ed16c889918663e6a956636eb8e3

منتظر پيشنهادات شما دوستان هستم (زحمات شما بي نتيجه نخواهد ماند)

قربان همگي

ProgramingM

کاربر
2007-07-16
5
0
دوست عزیز من هم همچین مشکلی را دارم زمانی که کارت را روشن می کنم سیگنال 12226 تا حدودی درسته اما پرش داره و زمانی که مدتی می گذره دیگه سیگنال نمی ده و زمانی هم که سیگنال داره پرش داره و قفل می شه و تا 1 دقیقه طول می کشه کانال نمایش داده بشه به نظر شما مشکل من چیه

ProgramingM

کاربر
2007-07-16
5
0
دوست من منظور از سویچ چیه ؟
سویچ چی چیه؟
به ما بگو شاید مال ما با این کار درست شد.

بالا