جابه جا زدن کليدهاي کنترل در استارست مدل Starsat 4000 S uper

2007-06-19
1,872
19,347

سلام

يک استارست 4000 ســــ وپر دارم که کليدهاي کنترل جا به جا ميزنه ، با يک کنترل ديگه هم تست کردم اشکال از کنترل نيست .

با چند تا فايل ايپرام هم تست کردم باز هم مشکل رفع نشد ، دستگاه رو هم فلش زدم باز هم فرقي نکرد ؟

ظاهرا بايد مشکل نرم افزاري باشه ؟! شماره آي سي ايپرام 24c16 هست ، دوستان فايل تست شده دارند ؟

---------------------------

يک رسيور Star-x 2121 HDMi معمولي از اين نمونه هايي که يک برد HDMi به قسمت بالاي دستگاه پيچ شده هم دارم که به گفته مشتري بعد از ريختن نرم افزار اشتباه روي بوت گير کرده ، از داخل انجمن هم فايل HDMi معمولي و هم نمونه بدون HDMi رو روش ريختم اما فايده اي نداشت و همچنان روي بوت گير کرده ؟ آيا فايل هاي داخل انجمن سالم هستند اگر فايل سالم داريد محبت کنيد آپلود کنيد / با تشکر

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
در بعضی موارد در این مدل دستگاه خازنهای روی برد آن نشتی پیدا میکند و به صورت ظاهری باد کرده اند که با تعویض آنها در بعضی موارد مشکل حل شده است

2007-06-19
1,872
19,347
در بعضی موارد در این مدل دستگاه خازنهای روی برد آن نشتی پیدا میکند و به صورت ظاهری باد کرده اند که با تعویض آنها در بعضی موارد مشکل حل شده است

سلام

منظورتون Star-X هست ؟

ظاهر خازن ها سالم هست و ولتاژ ها هم روي 3.3 و 5.1 فيکس هستند .

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام اقای سرویس منوال عزیز
چندین نوع فایل ایپرام وجود داره باید اونا را تست کنی که همشون را اپلود میکنم
فلش و ایپرام را با هم پروگرام کن و بعد دستگاه را به برق بزن و در صورتی که حل نشد ای سی در برد جلو رسیور هست مشکل داره
فایل universal را من روی چند دستگاه چک کرده ام و جواب گرفته ام
نتیجه را اعلام کنید

پیوست‌ها

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام / ببخشيد ميشه آخرين فايل آپگريد مربوط به star-x 2121 hdmi معمولي رو براي من قرار بديد .

با درود به آقا رضا
این آخرین ورژن این نرم افزار است داخل فایل نوشته x98 اما برای مدل 2121hdmi کاربرد دارد
و در ضمن ر سیور استار ایکس مدل 2121 این قابلیت رو داره که با هر یک از این
نرم افزار ها مدل منو را تغییر دهد یکی از این نرم افزار ها منویی شبیه به ایکلاس به شما خواهد داد
یکی منویی شبیه به سوپر مکس یکی هم شبیه به ایکس کروزر موفق باشید

پیوست‌ها

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

اين رسيور Star-X 2121 HDMi با فلش EN25Q32A و پردازنده SPHE1002AT با هيچ کدوم از اين فايل ها روشن نشد .

منتها بعد از فلش زدن دستگاه و انتقال نرم افزار پست شماره 22 که آقاي شهرام قرار دادند دستگاه بالا مياد ، ابتدا منوي دستگاه و بعد لوگوي اون ، اما کليدهاي پنل کار نمي کنند و جلوي دستگاه نوشته بوت ؟ کنترلش هم نيست که تست کنم ببينم با کنترل کار ميکنه يا نه ؟

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41656&p=288644&viewfull=1#post288644

يا فايل هاي داخل سايت مشکل داره يا اينکه اين دستگاه با نمونه هاي ديگه متفاوت هست ؟

براي انتقال فايل هم کليد پاور روي پنل رو گرفتم جلوي دستگاه چهار تا خط اومد و بعد با لودر فايل رو انتقال دادم ...........

فايل هاي ديگه رو هم تست کردم با هيچ کدوم دستگاه بالا نمياد ؟

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام

اين رسيور Star-X 2121 HDMi با فلش EN25Q32A و پردازنده SPHE1002AT با هيچ کدوم از اين فايل ها روشن نشد .

منتها بعد از فلش زدن دستگاه و انتقال نرم افزار پست شماره 22 که آقاي شهرام قرار دادند دستگاه بالا مياد ، ابتدا منوي دستگاه و بعد لوگوي اون ، اما کليدهاي پنل کار نمي کنند و جلوي دستگاه نوشته بوت ؟ کنترلش هم نيست که تست کنم ببينم با کنترل کار ميکنه يا نه ؟

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41656&p=288644&viewfull=1#post288644

يا فايل هاي داخل سايت مشکل داره يا اينکه اين دستگاه با نمونه هاي ديگه متفاوت هست ؟

براي انتقال فايل هم کليد پاور روي پنل رو گرفتم جلوي دستگاه چهار تا خط اومد و بعد با لودر فايل رو انتقال دادم ...........

فايل هاي ديگه رو هم تست کردم با هيچ کدوم دستگاه بالا نمياد ؟

سلام

این فایل رو ازمایش کنید . تست شده با 2121 فرقی نمیکنه.

پیوست‌ها

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

این فایل رو ازمایش کنید . تست شده با 2121 فرقی نمیکنه.

سلام

با اين فايل درست شد ، اما جالبه فايل که ظاهرا مال Star-X 99 هست ؟

يعني اون فايل هاي 2121 که داخل سايت هستند اشکال دارند ؟

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام

با اين فايل درست شد ، اما جالبه فايل که ظاهرا مال Star-X 99 هست ؟

يعني اون فايل هاي 2121 که داخل سايت هستند اشکال دارند ؟

سلام

این فایل روی مدلهای 98 و 99 و 2121 جواب میده .

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام

نه آقاي محمودي 4000 متاسفانه درست نشد ............
سلام اقای سرویس منوال
احتمالا مشکل در ای سی که در برد جلو رسیور هست یاشه
برد پنل ندارید تست کنید؟

2007-06-19
1,872
19,347
سلام اقای سرویس منوال
احتمالا مشکل در ای سی که در برد جلو رسیور هست یاشه
برد پنل ندارید تست کنید؟

سلام

اين 4000 درست نشد ، البته تست کردم چه آي سي ايپرام روي برد باشه و چه نباشه کليدها جا به جاييشون فرقي نميکنه و همينطوري جا به جا هستند ..............

احتمالا همونطور که آقاي محمودي فرمودند پنل مشکل داره ؟

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام اقا رضا ای سی جلو پانل مشکلات عجیب و غریبی ر در رسیور بوجود میاره
یکی داشتم که کانال خود بخود عوض میشد مشکل از ای سی جلو بود و دیگری رسیور بالا میومد ولی نه با کنترل کار میکرد و نه با کلید های جلو
شما کابل پنل جلو را بکش و با کابل رسیور را پروگرام کن بعد از اینکه برنامه منتقل شد سیم پانل را در حالت روشن بودن دستگاه وصل کن با این کار ای سی دوباره با فایل فلش ست میشود و وقتی وصل کردی جلو رسیور مینویسه لودینگ و برنامه به ای سی جلو منتقل میشه
معمولا با این روش باید درست شود اگر درست نشد با استفاده از آموزشی که برای این ای سی ها در انجمن گذاشته ام ان را پروگرام کنید

2007-06-19
1,872
19,347
سلام اقا رضا ای سی جلو پانل مشکلات عجیب و غریبی ر در رسیور بوجود میاره
یکی داشتم که کانال خود بخود عوض میشد مشکل از ای سی جلو بود و دیگری رسیور بالا میومد ولی نه با کنترل کار میکرد و نه با کلید های جلو
شما کابل پنل جلو را بکش و با کابل رسیور را پروگرام کن بعد از اینکه برنامه منتقل شد سیم پانل را در حالت روشن بودن دستگاه وصل کن با این کار ای سی دوباره با فایل فلش ست میشود و وقتی وصل کردی جلو رسیور مینویسه لودینگ و برنامه به ای سی جلو منتقل میشه
معمولا با این روش باید درست شود اگر درست نشد با استفاده از آموزشی که برای این ای سی ها در انجمن گذاشته ام ان را پروگرام کنید

سلام

ميشه لينک آموزش رو بگذاريد .............

بالا