جابه جا زدن کليدهاي کنترل در استارست مدل Starsat 4000 S uper

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام

ميشه آخرين فايل آپگريد رسمي اين مدل استارست رو همراه با لودرش براي من قرار بديد .

درود
نرم افزار رسمی و بدون مشکل این مدل هر چند برای دو سال پیش است
+لودر رسمی به همراه جیتگ قرار داده شد موفق باشید

پیوست‌ها

nichicon

کاربر VIP
2012-11-01
49
189

سلام

يک استارست 4000 ســــ وپر دارم که کليدهاي کنترل جا به جا ميزنه ، با يک کنترل ديگه هم تست کردم اشکال از کنترل نيست .

با چند تا فايل ايپرام هم تست کردم باز هم مشکل رفع نشد ، دستگاه رو هم فلش زدم باز هم فرقي نکرد ؟

ظاهرا بايد مشکل نرم افزاري باشه ؟! شماره آي سي ايپرام 24c16 هست ، دوستان فايل تست شده دارند ؟

---------------------------

سلام اقای شاطی زاده من هم دقیقا همین مشکل را با این دستگاه دارم یعنی دکمه های کنترل جابه جا عمل میکند
فلش رو پروگرم کردم تعداد زیادی فایل ایپرام هم تعویض نمودم ولی باز مشکل پابرجا بود
با توجه به اموزشی که جناب اقای محمودی قرار داند کابلی را که بتوان ای سی پنل این رسیور را پروگرم کند از روی لینک اموزش ساختم
ولی هرکاری کردم کار نکرد اصلا برنامه نتوانست ای سی را بشناسد
مشکل شما حل شد؟؟؟؟

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881

سلام اقای شاطی زاده من هم دقیقا همین مشکل را با این دستگاه دارم یعنی دکمه های کنترل جابه جا عمل میکند
فلش رو پروگرم کردم تعداد زیادی فایل ایپرام هم تعویض نمودم ولی باز مشکل پابرجا بود
با توجه به اموزشی که جناب اقای محمودی قرار داند کابلی را که بتوان ای سی پنل این رسیور را پروگرم کند از روی لینک اموزش ساختم
مشکل شما حل شد؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز ای سی اپیرام را پروگرم کنید مشکل حل می شود

2007-06-19
1,872
19,347

مشکل شما حل شد؟؟؟؟

سلام

والا مشتري عجله داشت ، دستگاه را تحويل دادم ...............

nichicon

کاربر VIP
2012-11-01
49
189
پست کامل شد

با تشکر از اقای محمودی عزیز به خاطر قرار دادن فایل مناسب دستگاه من STAR SAT 4000 SUPER
هم زمان هم ای سی فلش را پر نمودم و هم ای سی ایپرام را مشکل برطرف شد
این هم لینک فایل ها http://1.irantks.biz/showthread.php?t=21926&page=16&p=327942#post327942

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام محسن جان پس بالاخره با این فایل ها مشکلت حل شد
مشکل فوقالعاده عجیبیست که این روزا سر این رسیور ها میاد باز هم یکی از دوستان در شیراز همین مشکل را داشت که کلافه اش کرده بود

بالا