asd gegar
مدیر بازنشسته
- 2006-10-04
- 725
- 2,899
دوستان برای جلوگیری از تداخل موضوعات به قسمت زیر منتقل شد
http://1.irantks.biz/t16541-37#post369536
http://1.irantks.biz/t16541-37#post369536
در عکس پاور دیودd7 نیست!سلام
دوست عزیز در این مدل که عکسشو گذاشتین قطعات اضافی رو در بیار و فقط یه سر r17 که آزاد هست رو با یه تیکه سیم به سر مثبت دیود d7 وصل کن.
سلام دوستان گرامی
رادیاتور هم لازم نداره.
سلامسلام
خب بعد مدتی طولانی دیروز نشستم و تعدادی پاور که قبلا تعویض نمودم رو راه اندازی کردم..روش کارامدی هست منتها در بیشتر حالات که خازنc5 رو خارج نمیکردم پاور درست راه اندازی نمیشه یا ایسی پاورمیسوزه که با خارج کردن خازنsmd و جاگذاری خازن عدسی c104دو سر اپتی کوپلر "ولتاژها کاملا نرمال میشند..
در ضمن جامپر شماره j1 باید از مدار خارج شود که در توضیحات پست اول گنجانده نشده...البته در سری دوم این پاورها که دیود زنر دارند این جامپر وجود نداره و سوار نشده..
با تشکر
سلام دوستان گرامی
من به این صورت که در تصویر مشخصه تغذیه سری 95 رو راه اندازی میکنم.
بوبین L1 رو بردارید.
قطعات smd بجز چندتا که در عکس مشخصه رو بردارید.
بجای مقاومت smd r17 یه مقاومت فیوزی بزارید.
چند نقطه هم که در عکس مشخصه به هم وصل میشه.
پایه 1و2و3 str همانطور بترتیب جا میخوره و پایه 4 هم با یک تیکه سیم به کوپلر وصل میشه . رادیاتور هم لازم نداره.
سلام
استاد عزيز ميشه به جاي 5m0380 از 5L0380 استفاده كرد.
درود بر شما
بله دوست گرامی شما میتونید از این روش برای جایگزینی آی سی پاور استارست 2000 هم استفاده کنید
توضیحات واضح می باشد
متشکرم متوجه شدم به پایه 4 str وصل میشه .دقیقا بیزحمت پایه 4 کدام است لطفا در عکس مشخص کنید.ولی منظور از مقاومت فیوزی چیه ؟همون یک تکه سیم نازک وصل کنم جواب میده ؟؟/یا از تغذیه اوراق جایگزین کنم ؟
با سلام ممنون از دوستان که همچین تجربه ای در اختیار گذاشتند.فقط یک سیم که به پایه کوپلر وصل میشه به کدام پایه کوپلر ؟؟؟؟ودر ضمن طرف دیگر سیم دقیقا به کجا وصل میشه؟؟
متشکرم متوجه شدم به پایه 4 str وصل میشه .دقیقا بیزحمت پایه 4 کدام است لطفا در عکس مشخص کنید.ولی منظور از مقاومت فیوزی چیه ؟همون یک تکه سیم نازک وصل کنم جواب میده ؟؟/یا از تغذیه اوراق جایگزین کنم ؟
ای سی رو خارج کنید ببینید بازم فیوز میسوزد؟ روی پایه شماره 3 دوازده ولت رو دارین؟
ضمنا برای تست از 110 ولت استفاده کنید تا کمتر قطعات بسوزه
یک خازن عدسی 104 هم به پایه های 3و4. اتوکوپلر بذار