جایگزین ایسی رگولاتور استارمکس a6

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
رسیور استارمکس a6 که از نوع مینی است در کنار جک ورودی ولتاژ یک رگولاتور ریز شش پایه وجود داره که خروجیش ولتاژ 5 ولت است و سوخته و نتونستم براش چیز دیگه ای جور کنم به خروجی این ایسی با یک رگولاتور 5 ولت ولتاژ دادم راه افتاد اما در مدت زمان بیست ثانیه خیلی داغ کرد
لطفا برای جایگزین این رگولاتور راهنمایی کنید ممنونم ضمنا نوشته روی ایسی awhg و زیر ان 327 نوشته شده

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گرامی اگر 7805خیلی داغ میکنه میتونید از نمونه امپر بالاتر اون استفاده کنید و یا از lm317مرغوب و 2 امپر استفاده کنید و در نهایت اگر باز هم جواب نداد میتونید یک رگولاتور با ترانزیستور نیم پاور براش بسازید و یا از بردهای سوچینگ dc=dcکه توی بازار پیدا میشه استفاده کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با سلام
رسیور استارمکس a6 که از نوع مینی است در کنار جک ورودی ولتاژ یک رگولاتور ریز شش پایه وجود داره که خروجیش ولتاژ 5 ولت است و سوخته و نتونستم براش چیز دیگه ای جور کنم به خروجی این ایسی با یک رگولاتور 5 ولت ولتاژ دادم راه افتاد اما در مدت زمان بیست ثانیه خیلی داغ کرد
لطفا برای جایگزین این رگولاتور راهنمایی کنید ممنونم ضمنا نوشته روی ایسی awhg و زیر ان 327 نوشته شده

درود :

دوست عزیز شما میتونید همان طور که دوست عزیزمان جناب بردیا فرمودن از خود رگلاتور 3 پایه استفاده کنید اما بخاطر حجم از لحاظ فیزیکی کمی بزرگ هستش و ...مشکله لذا میتوانید از آیسی lm317 استفاده کنید هم آمپر بالا هستش و هم در با زار موجوده راحت میتونید در فروشگاه سایت جناب آقای زارع پیدا کنید در قسمت جستجو وب فروشگاه عبارت ( LM317 SOP8 ) رو سرچ کنید.
d6d033f0-ScreenHunter_902-120x120.jpg

اگر هم برای شما کمی مشکله جدا کردن پایه های آیسی میتونید به لینک زیر باز در همان سایت مراجعه بفرمایید و اونجا خودتون رگلاتور مورد نظر رو انتخاب بفرمایید حقیقت اطلاعی از این نمونه ماسفتها ندارم

http://www.amiricshop.ir/category-71-SOT23--6PIN.html

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با سلام

با درود :

دوست عزیز با توجه به اورجینال نیافتن این رگلاتورها بنده هم با این تقریباً مشگل شما مواجه شدم رسیور در اثر صاعقه این رگلاتور که شما آغازگر بحث اون بودید پایه یکی از پایه هاش که ولتاژ 1 ولت تقذیه cpu بوده سوخته و رسیور کلاً روی بوت مونده در اول فکر مکردم فلش خالی کرده بود اما با فلش دیدم راه نیفتاد وتاژها رو که چک کردم دیدم فقط رگلاتور 5 پایه خروجی 1 ولتی cpu نداره که با این روش رسیور رو راه انداختم ok

نام قطعه ها که با پیکان فلش دقیق به انها اشاره شده را نام میبرم

شماره (
1) دیود زینر 5 ولت شماره (2) مقاومت 100 اهم و شماره (3) دیود 4007 یکسو ساز با قرار دادن روی رگلاتور 3 ولتی قرار دادم به این شکل بعد چسب روشن انداختم که درست دیده نمیشوند... و شماره (4) خود پایه ی رگلاتور 5 پاشه که خراب بوده و ولتاژ نمیداد.
1- MS-1500 BUGATTI.jpg

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
درود بر شما

بعضی دوستان پیشنهادهای جالبی دادند !

اما اینطوری رگلاتور درست کردند کار اصولی و درستی نیست .

بهترین روش استفاده از بردهای کاهنده DC to DC هست که الان حدود 9 هزار تومان قیمت داره ...

Power_Supply_Lm2596s.jpg

اگر از این بردها ندارید یا گیرتون نمیاد بهتر هست از یک LM317 استفاده کنید ، برای محاسبه مقاومت ها هم میتونید از برنامه ضمیمه شده کمک بگیرید .

با سپاس

پیوست‌ها

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود بر شما

بعضی دوستان پیشنهادهای جالبی دادند !

اما اینطوری رگلاتور درست کردند کار اصولی و درستی نیست .

بهترین روش استفاده از بردهای کاهنده DC to DC هست که الان حدود 9 هزار تومان قیمت داره ...

مشاهده فایل‌پیوست 101070

اگر از این بردها ندارید یا گیرتون نمیاد بهتر هست از یک LM317 استفاده کنید ، برای محاسبه مقاومت ها هم میتونید از برنامه ضمیمه شده کمک بگیرید .

با سپاس

درود

بهترین روش استفاده از ماژول کاهنده است البته چون این دستگاه خیلی کوچيکه این برد رو باید بسختی داخل دستگاه جا داد

البته ماژولهای کاهنده کوچکتر هم هست که فکر میکنم راحت میشه داخل داستگاه نصب کرد

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
یکی ازدوستان میگفت این ای سی را جایگزین میشه کرد من نتونستم پیدا کنم اگر دوستان پیدا کردن امتحان کنند.

مشاهده فایل‌پیوست 101072

درود

این ای سی توی رسیور مدیا استار4500 فراری و استارمکس a60 استفاده شده ولی توی بازار نیست متاسفانه

برای رسیور a6 من این ماژول رو توصیه میکنم

پیوست‌ها

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
در صورت نبود برد dc به dc در شهر شما میتوانید از رگولاتور 5 ولتی smd استفاده کن البته دو عدد موازی که قطعات smd آمپر بیشتر تحمل میکنند و در صورت موازی شدن دوبرابر جریان تحمل میکند

hamed-1364

کاربر
2019-04-20
7
34
سلام و وقت بخیر به دوستان و همکاران عزیز تازه سایت رو پیدا کردم و فقط هم بخاطر همین مشکل سوختن این قطعه چون واقعا هیچ جا اثری ازش نیافتم و حتی یه مشابه بهش که جایگزین کنم و البته عزیزان قطعات و روش هایی و معرفی کردند ...
سوالم از شما اینکه یک رگولاتور دیگه هم داره و ترکیده عددش مشخص نیست آیا دوستان میتونن شماره روش یا جایگزینش و یا حتی ولتاژ خروجیش رو اعلام کنن ممنون از شما

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
سلام و وقت بخیر به دوستان و همکاران عزیز تازه سایت رو پیدا کردم و فقط هم بخاطر همین مشکل سوختن این قطعه چون واقعا هیچ جا اثری ازش نیافتم و حتی یه مشابه بهش که جایگزین کنم و البته عزیزان قطعات و روش هایی و معرفی کردند ...
سوالم از شما اینکه یک رگولاتور دیگه هم داره و ترکیده عددش مشخص نیست آیا دوستان میتونن شماره روش یا جایگزینش و یا حتی ولتاژ خروجیش رو اعلام کنن ممنون از شما

سلام وقت عالی بخیر. دوست عزیز شما یه عکس واضح از مین برد رسیورت بذار تا بهتر راهنمایی بشی در ضمن شما میتونی بجای این ای سی ها از رگلاتور 8009 و8008 که توفروشگاه سایت جناب زارع هست تهیه کنی و استفاده کنی.

hamed-1364

کاربر
2019-04-20
7
34
سلام وقت عالی بخیر. دوست عزیز شما یه عکس واضح از مین برد رسیورت بذار تا بهتر راهنمایی بشی در ضمن شما میتونی بجای این ای سی ها از رگلاتور 8009 و8008 که توفروشگاه سایت جناب زارع هست تهیه کنی و استفاده کنی.

تشکر - دستگاه الان کنارم نیست عکس میگیرم زحمتشو بکشید

Azarcam

کاربر
2009-03-02
42
114
45
این ها جواب نمیده دوست عزیز امتحان شده

بالا