asd gegar
مدیر بازنشسته
- 2006-10-04
- 725
- 2,899
سلام ودرود خدمت همکاران گرامی...
بنده چندین دستگاه hd داشتم که با ارور امنیتی فوق داشتم وبه هیچ عنوان با آپدیت یا دانگرید حل نمیشد وبدلیل خراب شدن سریال نامبر رسیور حتی از آی سی فلش نو هم نمیشد استفاده کرد وباید حتما از آیسی رسیورهای دیگه استفاده میشد!خلاصه در همین سایت هم زیاد گشتم وهرکدوم از اساتید فرمایشی کرده بودند بازهم در این موارد خاص عملی نبود لذا برآن شدم که با تست 4مورد مشابه بصورت قطعی راه حل این موضوع رو عرض کنم باشد که بدرد همکارانم بخوره......irsat:a19:
1-اگر سریال رسیور رو از قبل دارید یاداشت کنید جایی ویا اگر ندارید از یه رسیور مشابه سالم یه سریال بردارید تا همون سریال یا با کمی تغییر از اون استفاده کنید.
2-یه با برنامه شمه ali-serial tools ببینید میتونید سریالی رو بدست بیارید یا نه...
3-یه آی سی فلش نو رو با فایل فلش دامپ همون رسیور که معتبر هم باشه پروگرام کنید و روی رسیور قرار بدید واصلا روشنش نکنید!!!!!:busted_red:
4-بعد از جا گذاشتن آی سی فلش پروگرام شده برنامه chenge serial v1.0 را باز کنید وبا کابل رسیور رو به کامپیوتر وصل کنید (این لودر خاص فقط جهت ثبت سریال در قسمت otp آی سی فلش هست که بکمک پردازنده این کارو میکنه) وحتما اینترنت هم داشته باشید....
5-بعد از قرار دادن سریال مطمین در لودر رسیور را روشن کنید ومیبینید که عملیات طبق شکل که گذاشتم انجام میشه ورسیور شما سریال میخوره وارور مربوطه حذف میشه.بعد دیگه میتونید آخرین اپدیت مطمین رو با usb انتقال بدید...امیدوارم بکارتون بیاد:biggrinirsat:
سلام و درود
دوستان برنامه ali-serial tools برا من د انلود نمیشه.آخرش ارور میده
لطفا دوباره آپ بفرمایید