حل مشكل چراغ قرمز در استارست x95 با همكاري دوست عزيزم ALIRISIVER

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
با سلام خدمت دوستان در استارست x95 اولين مشكلي كه است مشكل چراغ قرمز روي پنل ميباشد كه من با همكاري دوست عزيزمان ALIRISIVER حل كرديم.

اولين مشكل چك كردن ولتاژهاي تغذيه برق

دومين مشكل وايراد اساسي در اغلب استارستهاي x95 آي سي رم دستگاه ميباشد كه وقتي خراب باشد وقتي كه دستگاه را به مدت 15 دقيقه به برق باشد و دست خود را روي آيسي رم بذاريد بسيار داغ ميباشد و دست ميسوزونه

سومين و آخرين مشكل مربو ط ميشه به فلش يا ترانزيستور كنار سوكت تغذيه برق

2007-06-19
1,872
19,347
با سلام خدمت دوستان در استارست x95 اولين مشكلي كه است مشكل چراغ قرمز روي پنل ميباشد كه من با همكاري دوست عزيزمان alirisiver حل كرديم.

دومين مشكل وايراد اساسي در اغلب استارستهاي x95 آي سي رم دستگاه ميباشد كه وقتي خراب باشد وقتي كه دستگاه را به مدت 15 دقيقه به برق باشد و دست خود را روي آيسي رم بذاريد بسيار داغ ميباشد و دست ميسوزونه

با سلام

البته تمام مواردي که فرموديد صحيحه ، من هم يک نکته رو اضافه کنم :

بيشتر خرابي هايي که من داشتم مربوط به رم دستگاه بوده .

کريستال tqe60000 هم ميتونه باعث اين عيب بشه ، من چند مورد داشتم که خود کريستال خراب بوده .

البته علي آقا به يکي از دوستان در مورد تعويض يک مقاومت هم گفته بودند که اگر دوست داشتند خودشون در همين تاپيک اعلام مي کنند .

با تشکر .

موفق باشيد .

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام خدمت دوستان در استارست x95 اولين مشكلي كه است مشكل چراغ قرمز روي پنل ميباشد كه من با همكاري دوست عزيزمان ALIRISIVER حل كرديم.

همین مشکل چراغ قرمز در 230 usb هم هست ..ایسی رم --ایسی فلش--کریستال--پاور سالم یک رسیور دیگه که روشن بود رو تست کردم اما رسیور باز چراغ قرمزش روشنه و بالا نمیاد..
اون مقاومت وسط کریستال هم تعویض شد ولی باز رسیور بالا نمیاد..

_______

این ترانزیستور کنار سوکت تغذیه کجاست؟ در بورد اصلی یا پاور.. در ضمن در 230 هم این ترانزیستور وجود داره یا نه/ لطفا شناسه اون رو که روی بورد هست اعلام نمایید..

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
همین مشکل چراغ قرمز در 230 usb هم هست ..ایسی رم --ایسی فلش--کریستال--پاور سالم یک رسیور دیگه که روشن بود رو تست کردم اما رسیور باز چراغ قرمزش روشنه و بالا نمیاد..
اون مقاومت وسط کریستال هم تعویض شد ولی باز رسیور بالا نمیاد..

_______

این ترانزیستور کنار سوکت تغذیه کجاست؟ در بورد اصلی یا پاور.. در ضمن در 230 هم این ترانزیستور وجود داره یا نه/ لطفا شناسه اون رو که روی بورد هست اعلام نمایید..

دوست عزیز این ترانزیستور ولتاژ 3/1 برای پردازنده تعریف می کند و در ابتدای برد ولتاژ ورودی هم 3/3 این قطعه در صورتی که ولتاژهای پاور نوسان داشته باشدخراب می شود
کریستال به شماره 60.000 هم این مشکل ایجاد می کند و باید فقط از کریستال اصلی استفاده شود تعویض مقاومت هم بدلیل این است که مگاهرز اگر مقاومت خراب باشد تغییر می کند و باعث می شود سی پی یو راه اندازی نشود در بعضی موارد هم که فقط بدلیل بالا بودن ولتاژهای پاور بود cpu خراب شده بود که معمولا ولتاژهای ورودی اتصال منفی می شوند در تمامی رسیورهای مشابه 230 و تیتانیوم تراتزیستور با مشخصات فوق موجود موفق باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز این ترانزیستور ولتاژ 3/1 برای پردازنده تعریف می کند و در ابتدای برد ولتاژ ورودی هم 3/3 این قطعه در صورتی که ولتاژهای پاور نوسان داشته باشدخراب می شود
کریستال به شماره 60.000 هم این مشکل ایجاد می کند و باید فقط از کریستال اصلی استفاده شود تعویض مقاومت هم بدلیل این است که مگاهرز اگر مقاومت خراب باشد تغییر می کند و باعث می شود سی پی یو راه اندازی نشود در بعضی موارد هم که فقط بدلیل بالا بودن ولتاژهای پاور بود cpu خراب شده بود که معمولا ولتاژهای ورودی اتصال منفی می شوند در تمامی رسیورهای مشابه 230 و تیتانیوم تراتزیستور با مشخصات فوق موجود موفق باشید
کریستال اصلی 60.000 و سالم که روی رسیور سالم بود هم امتحان کردم.
علی اقا منظورتون از ترانزیستور همون مسفت(1117)هستش! که ورودی3.3 ولت داره ..حال اگر این قطعه سالم باشه و باز مشکل چراغ قرمز بر طرف نشد ......اونوقت باید چه مسیری رو چک نمود؟

masoud-n

کاربر
2008-06-17
24
57
سلام: دوستان بالاخره برای این مشکل چراغ قرمز در ایکس 95 چیکار باید کرد ؟ .. چون برام یکی آوردن که چراغ قرمز هی روشن و خاموش می شه
با سلام
مشکل از تغذیه هست اونو چک کن

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
مشکل چراغ قرمز x95

سلام
دوستان عزیز من یک x95 دارم که به مدت 10 دقیقه همه چیز به خوبی کار میکنه اما بعد از اون دستگاه یه دفعه هنگ میکنه و چراغ قرمز شروع میکنه به خاموش و روشن شدن و باید دستگاه رو 10 دقیقه از برق بکشم تا دوباره روشن بشه در ضمن در صورتی که برق 22 ولت پاور مربوط به تیونر رو قطع کنم دستگاه دیگه هنگ نمیکنه من lm317 و خازنهای مسیر 22 ولت رو عوض کردم ولی فرقی نکرد لطفا راهنمیی کنید باید چکار کنم
با تشکر

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام
دوستان عزیز من یک x95 دارم که به مدت 10 دقیقه همه چیز به خوبی کار میکنه اما بعد از اون دستگاه یه دفعه هنگ میکنه و چراغ قرمز شروع میکنه به خاموش و روشن شدن و باید دستگاه رو 10 دقیقه از برق بکشم تا دوباره روشن بشه در ضمن در صورتی که برق 22 ولت پاور مربوط به تیونر رو قطع کنم دستگاه دیگه هنگ نمیکنه من lm317 و خازنهای مسیر 22 ولت رو عوض کردم ولی فرقی نکرد لطفا راهنمیی کنید باید چکار کنم
با تشکر
به این آدرس برو مشکلت حل میشه:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=25979

ss300

کاربر
2009-02-25
2
14
رفع مشکل چراغ قرمز رسیور x95

رفع مشکل چراغ قرمز رسیور X95USB ابتدا سی پی یو را با هیتر کمی روی قلع ها گرم کنید تا از قلع مردگی بیرون بییا ید و بعد آن را بگزارید خنک شود و به برق بزنید روشن می شود امروز من 11عدد از این مشکل را دوروست کردم از تغذیه معطمعن شوید ولتاژ ان درست باشد بعد این عمل را انجام دهید :eek:ky::eek:ky::eek:ky:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
ايراد ميتونه اول در پاور باشه و معمولن اينطوريه

اخر کسی از دوستان روش قطعی حل مشکل چراغ قرمز در 230 را نیافت تا به ما هم بگه من که با گفته های بالا گیج شدم به یک باره بگید کل برد رو عوض کنم بهتره

سلام
و بعد در قلع مردگي و حتي....
اول تغذيه چك شود و با يك پاور سالم دستگاه ديگه تست كنيد

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
سلام
و بعد در قلع مردگي و حتي....
اول تغذيه چك شود و با يك پاور سالم دستگاه ديگه تست كنيد

ارش جان سلام
من پاور رو با یک دستگاه سالم تعویض کردم و همینطور پاور این دستگاه رو با یه دستگاه دیگه چک کردم مشکلی نداشت هر چی هست از برد اصلی میشه
یادمه سال گذشته همچین عیبی رو حل کردم اما متاسفانه الان حضور ذهن ندارم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ارش جان سلام
من پاور رو با یک دستگاه سالم تعویض کردم و همینطور پاور این دستگاه رو با یه دستگاه دیگه چک کردم مشکلی نداشت هر چی هست از برد اصلی میشه
یادمه سال گذشته همچین عیبی رو حل کردم اما متاسفانه الان حضور ذهن ندارم
با درود
دوست گرامی اول با نرم افزار میتواند از طریق کابل اپگرید کنید ودکمه پاور از جلو نگه دارید لودر را استارت کنید وکلید پشت دستگاه را روشن کنید اگر تا10ثانیه بوت بشود ودستگاه نرم افزار قبول کنه که شانس شما
مرحله بعدی فلش دستگاه باید پروگرام بشود اگرحل نشد
خرابی تک چراغ قرمز95و230 با تعویض کریستال وحتی رم دستگاه نیز رفع شده است:eek:k:

elcshop

کاربر افتخاری
2010-11-13
37
190
یک مشکل دیگر که اکثرا فکر می کردند cpuخرابه خرابی ترانزیستور q11 کنار ای سی فلش می باشد که با تعویض ان مشکل حل می گردد

من خودم 6 عدد از این نوع مشکل داشتم که ترانزیستو 1Eجایگزین کردم و دستگاه روشن شد جهت خرید ترانزیستور اینجا را کلیک کنید

babakhani

کاربر
2011-04-12
73
586
یک مشکل دیگر که اکثرا فکر می کردند cpuخرابه خرابی ترانزیستور q11 کنار ای سی فلش می باشد که با تعویض ان مشکل حل می گردد

من خودم 6 عدد از این نوع مشکل داشتم که ترانزیستو 1eجایگزین کردم و دستگاه روشن شد جهت خرید ترانزیستور اینجا را کلیک کنید

دوست عزیز تشکر از پست مفیدتان حیفم اومد به این پست فقط کلید تشکررا فشاردهم همین مشگل را منهم داشتم فکر میکردم
ای سی سیپیو خراب است بامشاهده پست مفید جناب باتعدیض ترانزیستور q11 1am مشگل برطرف گردید متشکرم

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
وقت بخير دوستان من يك رسيوX95usb دارم كه مشگل بوت شدن دارد موقع كه كليد پشت را روشن ميكنم اين bOOEدوبار مياد وميره وروي همين گزينه ميمونه وروشن نميشود. ونه از طريق كنترل ونه پنل جلو هيچ يك كار نميكنند.ديروز يك مورد همين حالت شد ولي دوباره روشن شد.ولي امروز ديگه روشن نميشه بنظر شما دوستان چه مشگلي هست ممنون ميشوم همكاري كنيد.
سپاس

بالا