حل مشكل چراغ قرمز در استارست x95 با همكاري دوست عزيزم ALIRISIVER

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با درود
دوست گرامی اول با نرم افزار میتواند از طریق کابل اپگرید کنید ودکمه پاور از جلو نگه دارید لودر را استارت کنید وکلید پشت دستگاه را روشن کنید اگر تا10ثانیه بوت بشود ودستگاه نرم افزار قبول کنه که شانس شما
مرحله بعدی فلش دستگاه باید پروگرام بشود اگرحل نشد
خرابی تک چراغ قرمز95و230 با تعویض کریستال وحتی رم دستگاه نیز رفع شده است:eek:k:

سلام
وقت بخير دوستان من يك رسيوX95usb دارم كه مشگل بوت شدن دارد موقع كه كليد پشت را روشن ميكنم اين bOOEدوبار مياد وميره وروي همين گزينه ميمونه وروشن نميشود. ونه از طريق كنترل ونه پنل جلو هيچ يك كار نميكنند.ديروز يك مورد همين حالت شد ولي دوباره روشن شد.ولي امروز ديگه روشن نميشه بنظر شما دوستان چه مشگلي هست ممنون ميشوم همكاري كنيد.
سپاس

درود
دوست عزیز بارها شده درباره این مشکل توضیح داده شده است

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
دوست عزيز اين دستگاه اپگريد كه EasyUpgrade.exe راانجام ميده تا اخر هم روند عادي دارد. وكارهم ميكند اما از پشت خاموش شود اين مشگل ايجاد ميشود من از دو روش اپگريد استفاده كردم دومي هم اين لودر بودUpgrade for X95 ,ولي همان پچ را كه روش نوشته Bin استفاده ميكنم ممكن هست از پچ باشه.ممنون ميشم كمك كنيد
سپاس

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
ممنونم از عنايت شما دوست عزيز راستش نرم افزار كارخانه اي اين مدل را نتونستم پيدا كنم لا اقل ادرسي كه دارم ميگردم توش نيست. ودوم اينكه لودر اصلي همون همون لودر 5.3ver نيست مگه?... من با 3 مدل لودر انتقال دادم.اما راستش از پچ مطمعن نيستم شما يك راهنمايي بفرماييد .لودر درست هست؟... دوم اينكه پچ كارخانه اي اين مدل را زحمت بكشيد.ببخشيد كه اذيت شديد من شرمنده شما هستم.جناب عادل عزيزم.منتظر اوامر شما هستم:

سپاس

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام
ممنونم از عنايت شما دوست عزيز راستش نرم افزار كارخانه اي اين مدل را نتونستم پيدا كنم لا اقل ادرسي كه دارم ميگردم توش نيست. ودوم اينكه لودر اصلي همون همون لودر 5.3ver نيست مگه?... من با 3 مدل لودر انتقال دادم.اما راستش از پچ مطمعن نيستم شما يك راهنمايي بفرماييد .لودر درست هست؟... دوم اينكه پچ كارخانه اي اين مدل را زحمت بكشيد.ببخشيد كه اذيت شديد من شرمنده شما هستم.جناب عادل عزيزم.منتظر اوامر شما هستم:
سپاس

درود
دوست عزیز نرم افزار کارخانه ای را می توانید از همین جا دانلود کنید
http://1.irantks.biz/irsat28918/
فقط با همان لودر که در پوشه خودش هست آبگیرد کنید در هنگام آپلود کلید پاور به مدت 5 ثانیه نگه دارید
انشا الله مشکلتون رفع بشود
موفق باشید

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
بابت راهنمايي شما دوست گرامي ممنونم .فقط يك مورد را متوجه نشدم .از كجا اپلود كنم ؟... موقع اپلود ؟ ممنون ميشوم .گنگ شدم منظورتون همون اپگريد هست.منتظر پاسخ شما ميمونم تا اطمينان حاصل بشه. ممنونم جناب عادل عزيزوبابك گل . متشكرم
سپاس.

2009-05-15
0
28,977
سلام
بابت راهنمايي شما دوست گرامي ممنونم .فقط يك مورد را متوجه نشدم .از كجا اپلود كنم ؟... موقع اپلود ؟ ممنون ميشوم .گنگ شدم منظورتون همون اپگريد هست.منتظر پاسخ شما ميمونم تا اطمينان حاصل بشه. ممنونم جناب عادل عزيزوبابك گل . متشكرم
سپاس.

بادرود.دوست عزیزمنظورش اینه وقتی لودرروبازکردی وپچ روفراخوانی کردی قبل اززدن استارت یاشروع5ثانیه دکمه پاورجلورسیوررونگهدارتاپچ انتقال یابد.

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
ممنونم از همكاري شما دوست عزيز بله متوجه شدم .من الان اينكار را كردم پچ كارخانه اي را هم ريختم ولي باز هم مشگل سر جايش هست هيچ تعقيري نكرد. كريستال را دراوردم يك ledقرمز روشن ميمونه متا سفانه نميدونم چه كريستالي بايد بزارم چون خودش هيچ شماره اي ندارد .ولي كريستال را سرجاش ميزارم ايراد مثل اول ميشه باز هم ممكنه كريستال باشه يا نظر ديگري داريد.با نهايت سپاس ازلطف ومحبت بي دريغ شما .
سپاس

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام
ممنونم از همكاري شما دوست عزيز بله متوجه شدم .من الان اينكار را كردم پچ كارخانه اي را هم ريختم ولي باز هم مشگل سر جايش هست هيچ تعقيري نكرد. كريستال را دراوردم يك ledقرمز روشن ميمونه متا سفانه نميدونم چه كريستالي بايد بزارم چون خودش هيچ شماره اي ندارد .ولي كريستال را سرجاش ميزارم ايراد مثل اول ميشه باز هم ممكنه كريستال باشه يا نظر ديگري داريد.با نهايت سپاس ازلطف ومحبت بي دريغ شما .
سپاس

درود
دوست عزیز بهتره دستگاه را به یک تعمیر کار حرفه ای بدهید تا کریستال برای شما عوض کند چون فکر نمی کنم کار شما باشد باید حتما تعمیر کار باشید تا آن را عوض کنید
تذکر : کریستال زمانی عوض می شود که دستگاه شما نرم افزار قبول می کند ولی همچنان روی بوت می ماند
به غیر از تعویض کریستال عیب های دیگه هم هستند که بعید می دونم این مشکلات باشن(فلاش - رم )
با فلاش کردن و یا تعویض رم این مشکل بوت را هم برطرف می کند.اما معمولا اینگونه مشکل با آبگیرد و یا تعویض کریستال برطرف شده
حتما دستگاه شما یکی از این مشکلات را دارد همین که گفتم به تعمیر کار حرفه ای بدهید تا رفع عیب کند
موفق باشید...

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
ممنونم دوست عزيز من در سايت تخصصي هستم نميخواهم كارم چي هست؟... سوال ميكنم چون احساس كردم اتلاف وقت ميشود. در ضمن حد اقل 35 ساله كه در امور الكترونيك هم درسشو خوندم هم در صنايع كار كردم كه تمام برد رسيور جاي يكي از icهاي پردازشگر انها نميشود.دوست عزيزم .لااقل ميخواهيد نظري بدهيد اول بيوگرافي فرد را مطالعه بفرماييد.هيچ وقت مغرور نشويم چون دوتا سوال ازمون پرسيدند.شما تجربه اين يك كار را داريد.ولي راجع به الكترونيك در خدمتم هر جوري دوست داري .مقداري ملاحضه ديگران را بكنيم چون صادقانه پرسيدم ميدونم بدليل حجم كار شما در اين مورد خاص تجربه كار را داشته واز وقت بي مورد صرفنظر ميشود.من حدود 3سال هست اين سايت عضوم ولي بدليل اينكه شغلم نيست فعال نبودم.ولي دليل نميشود.پرسيدن عيب نيست .ندانستن هم عيب نيست بشرط اينكه راه را بتوانيد پيدا كنيد.همه چيز را همگان دانند.دوست گلم برايم زحمت كشيديد.ممنونم. ولي ايكاش كمي در مورد قضاوت احتياط كنيم .موفق باشيد .بابت زحماتي كه برايم كشيديد سپاسگذارم.

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی اقا دوست عزیز این ایسی تو بازار نیست چیز دیگه جای ان نمیخوره شماره ایسی اینه at88sc0104

دوست عزیز قطعه به کار رفته در این رسیور و مدلهای مشابه ایپرام معمولی و قابل پروگرام نیست در اصل یک میکرو چیپ امنیتی که غیر قبل رایت و خواندن است و باید حتما همین قطعه تهیه و نصب کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
قابل توجه افرادی چون عبدلقادر - دوست خوبمان علی آقا زحمت کشيدند جواب سؤال را داده اند بعد از گذشت يک ماه لااقل يک تشکر ميکرديد - بياييد هر مطلبی را که ميخوانيد و يک نکته ای ياد ميگيريد لااقل يک کليد تشکر برای قدردانی و تشويق کسی که مطلب را نوشته و اين همه وقت گذاشته را بزنيم .

بالا