حل مشکل نداشتن سیگنال در ای کلاس k9k9 hd

هومن پارس

کاربر VIP
2007-05-09
68
310
سلام :رسیوری به دستم رسیده که کیفیت سیگنال نداشت ولتاژتیونر درست بود و حرارت CPU هم نرمال

ولتاژ تغذیه هم همگی درست - در برد تعدادی خازن باد کرد بود که ابتدا گمان کردم مشکل از اونهاست ولی در اخر با تغویض خازن به ظرفیت 10 میکرو 16 ولت به لوکیشن CR5011 مشکل برطرف شد

متاسفانه مشکل اپلود عکس با کیفیت بالا در سایت همچنان باقیست و با نرم افزار JPEG Imager 2 که حجم عکس را هم که کم میکنم نمیشه در سایت اپلود کرد و ارور میده

که دوستان لطف کننده و برنامه ای را بهم معرفی کننده که بشه باهاش راحت حجم عکس را کم کرده بدون افت کیفیت

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام :رسیوری به دستم رسیده که کیفیت سیگنال نداشت ولتاژتیونر درست بود و حرارت CPU هم نرمال

ولتاژ تغذیه هم همگی درست - در برد تعدادی خازن باد کرد بود که ابتدا گمان کردم مشکل از اونهاست ولی در اخر با تغویض خازن به ظرفیت 10 میکرو 16 ولت به لوکیشن CR5011 مشکل برطرف شد

متاسفانه مشکل اپلود عکس با کیفیت بالا در سایت همچنان باقیست و با نرم افزار JPEG Imager 2 که حجم عکس را هم که کم میکنم نمیشه در سایت اپلود کرد و ارور میده

که دوستان لطف کننده و برنامه ای را بهم معرفی کننده که بشه باهاش راحت حجم عکس را کم کرده بدون افت کیفیت

درد:

اگر بخوایییم بهترین نرم افزار رو بگیم که زیر مجمعه های ادوب مثل فتوپاپ البته اسناگیت8 نرم افزار خوبیه بعد اگر براتون سخته سایتهای آپپلودر زیادی هست اونجا آپلود کنید و لینک ویوی فایل رو انجا زیر مطلبتون راحت آپلود کن به راحتی میاد .

Omidbekhoda

کاربر VIP
2020-02-02
13
14
سپاس ازیاددادن

تشکر واژه ی کوچکیست دربرابر آموزه های اساتیدی که با بزرگواری تمام تجربیاتشان رادراختیاردیگران قرارمیدهند

آخرین ویرایش:
بالا